takže pokud tedy vím, že ani v budoucnu to nebudu používat na nic jiného než hudbu, tak je S9 zbytečná že? jenom pro přehled, iaudio9 je zřejmě jeden z lepších přehrávačů audia, co jsou jeho konkurenti, co se kvality zvuku týče?
Ahoj všichni, jelikož se mi nechce zakládat nový toppic, vetřu se do tohoto. Situace je následující: Jelikož jsem asi hluchý, zvuk Sansy Clip+ mi s triplama vůbec nesedl a chci se poohlídnout po něčem jiným. Mám podobný strop, jako kolega, +-1000kč. Jde mi trochu i o design a proto mi z dvojice ipod nano 5g a Cowon 9 vyšel lépe apple. Je to dobrá volba a nebo byste mi doporučili něco jinýho? Předem díky.
kedze nano mam odporucujem, po stranke dizajnu je prepracovany krasny, zvukovo: ak si nepotrpis na EQ tak nano rozhodne ber, bude ovela menej skrabancov ako na cowone, ale urcite cowon neodsudzujem
Ipod Nano 5G+AKG K450 Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade
No mě právě po tý stránce desingu, ipod strašně láká, ale bojím se, abych nebyl zklamaný zvukově, jako už mnohokrát, ekvalizaci samosebou nechci žádnou, ani nic basového spíše vyrovnanější čístý projev s dobrými výškami a středy.
s mojimi sluchadlami AKG K450 je nano 5G vyrovnany D2ke takze sklamany podla mna nebudes, pocul som okrem 1G vsetky nano modely a zvukovo je to obrovsky skok..ako je to pisane v ostatnych recenziach. Je tu aj moja recenzia samozrejme len amaterska
Děkuju za linky, obě recenze jsem samosebou četl, nano je objednáno, tak jsem dost zvědav už mě ta honba za zvukovou spokojeností moc nebaví.. Sluchátka budou triple fi, uvidíme.