Nahrada za pokazeny Samsung T10

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Bananik 25. 7. 2010 14:05

Zdravim vsetkych audiofilov i beznych listenerov :)

Co cert nechcel, v piatok sa mi pokazil displej na mojom Samsungu T10 8GB. Preto rozmyslam co dalej a chcel by som sa s vami, skusenymi poradit :)

Kedze som mojho Samsunga kupil tak 2 roky dozadu za 2 800 Kc a je to 8GB tak som ocakaval, ze momentalne sa bude dat kupit nieco podobne alebo lepsie za cca 2 000 Kc. Ked som ale pozrel momentalnu ponuku prehravacov tak som trochu v rozpakoch. Co teda spravit?

Kupit novy prehravac, 8GB, nejaku normalnu znacku, skratka nieco podobne ako moj Samsung T10 - ale ktory? Predstavoval by som si cenu okolo 2 000 Kc.

Kupit mobil a pouzivat aj ako prehravac? Cena tak okolo 4 000 Kc ? Tu ma ale odradza vydrz. Jednoducho nabijat kazdy den ma asi prestane velmi rychlo bavit.

Dat opravit displej (ak sa to vobec da) a pouzivat dalej?

Vdaka za rady a tipy ;-)
Bananik
Junior

Odeslat příspěvekod creat 25. 7. 2010 14:13

Alternatívy:

iRiver E200 8GB
Sandisk Sansa Clip Plus 8GB + FM, Black

Ak chceš lepšie, treba zdvihnúť cenovú hladinu.
Tričko AVmánie :lol:

"Ovocné víno každý den, tvůj život se změní ve zlý sen."
creat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bananik 25. 7. 2010 14:39

Sansa Clip je bez videa a vydrz tiez nie je najlepsia.
S iRiver E200 nemam osobnu skusenost, ale ohlasy su celkom rozporuplne.

Co tak prehravace od Philipsu? Kukal som este na iAudio 9 ale ten mi neprinasa oproti iAudio7 (ktory sa uz neda zohnat) nic viac, len ma o polovicu nizsiu vydrz a stale vysoku cenu v porovnani s iAudio7.
Bananik
Junior

Odeslat příspěvekod ineee9 25. 7. 2010 16:26

este sansa fuze..ale na tom tiez toho najviac nenapozeras, a k tomu cowonu i9 cena je priamo umerna kvalite...vela formatov video avi ak sa nemylim a este aj titulky..kedze by si tam chcel mat aj video
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod portapro 25. 7. 2010 16:48

Promiňte mi můj názor,ale podle mě u Cowonu I9 cena není úměrná kvalitě...mnoho formátů?Kdo se na tom chce dívat na video? Vždyť bych za 5 minut oslepl kdybych se na tom měl dívat na seriál...cenu má stejnou jako iPod nano...tam se platí za jabko,za co se platí u cowonu? Zvuk srovnatelný né li horší než sansa fuze nebo třeba iriver E200...být tebou beru ten iriver četl jsem taky hodně názorů,ale všechny se týkají toho dotykové ovládání,ale co já jsem měl svůj kus,tak bylo na špičkové úrovni
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 25. 7. 2010 17:53

k tomu: pisal ze sa mu nepaci ze clip je bez videa, k tomu iriveru neviem ci mu nebude vadit vacsia velkost a ten fuze je podla mna celkom dobra volba v tej cenovke
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod bubaak 25. 7. 2010 21:40

Fuze není o tolik menší než iriver.
Dát přednost Philipsu před irivrem a iaudiem? Jo to byl vtip, já myslel že to někdo myslel vážně :potichu
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod Bananik 25. 7. 2010 21:59

bubaak píše:Fuze není o tolik menší než iriver.
Dát přednost Philipsu před irivrem a iaudiem? Jo to byl vtip, já myslel že to někdo myslel vážně :potichu

Pytam sa na nazory a teda aj na nazory na Philips ;-) Zatial snad jedine co by mohlo aspon ako tak nahradit moj samsung je mozno Fuze pripadne este skor za cenu cca 2 600 Sony NWZ-E444B. Ale cim dalej sa prikladam aj k moznosti dat si vymenit displej a pocuvat samsunga dalej. Len som zvedavy na tu cenovku :-l
btw: co sa za tie dva roky na prehravacoch okrem dizajnu zmenilo ked kapacita rovnaka, cena rovnaka, funkcie takmer vsetky rovnake :) Len vyber mensi mi prijde
Bananik
Junior

Odeslat příspěvekod ineee9 25. 7. 2010 23:05

tak ak mas prioritu zvuk tak ten vyber nie je najvacsi potom tu uz hra rolu cena, vyuzitie pre niekoho velkost. tak si vyber svoje priority ty, rozumnymi volbami su ten fuze, iriver alebo nejaky ten sony..

Ten displey ta bude stat tolko ako new player este mozno aj viac ako tvoj rozpocet nan..u mna to tak bolo zatial so vsetkym ked som to chcel dat opravit.

A ake sluchadka ku playeru mas?
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Bananik 26. 7. 2010 07:14

Sluchatka su AKG 314P alebo povodne Samsung.
Bananik
Junior

Odeslat příspěvekod ineee9 26. 7. 2010 10:01

tak to uz je len na tebe ze o uprednostnis, cenu kvalitu spracovanie..
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Bananik 26. 7. 2010 10:11

Keby sme porovnali Fuze 8GB a ten Sony 8GB, ktory by s toho vysiel lepsie? Mne je osobne viac sympaticky ten sonak.
Bananik
Junior

Odeslat příspěvekod Alphi 26. 7. 2010 10:19

To už bych připlatil na výprodejovej z vyšší řady.
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 26. 7. 2010 10:25

tak Fuze je super kompromis cena vykon, pri sony mas zaruceny dobry zvuk... no ten sony co sem dal Alphi vyzera solidne, ma tam aj potlacenie hluku a celkom kvalitne spunty (na to ze su k prehravacu)

spravim to takto:
Sansa Fuze vyhody: cena, zvuk, rozsiritelna pamat...nevyhody: horsie ovladanie(podla recenzii)
Sony NWZ E444: vyhody: zvuk, ovladanie, lepsi obraz o 6 hodin vyssia vydrz oproti Fuze nevyhoda: mozno cena..
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod bubaak 26. 7. 2010 10:55

portapro píše:Promiňte mi můj názor,ale podle mě u Cowonu I9 cena není úměrná kvalitě...cenu má stejnou jako iPod nano...tam se platí za jabko,za co se platí u cowonu? Zvuk srovnatelný né li horší než sansa fuze nebo třeba iriver E200...

Zvuk fakt s Fuze nebo iriver horší není :shock: ono tomu je dokonce naopak....
Ok když srovnáme Nano s iAudiem 9, řekni mi v čem je horší iAudio než nano krom toho že nema "foťak". Já bych věděl v čem je lepší iAudio ;-)
Osobně mi cena přijde úměrná kvalitě když ho srovnám se Sonkama, nebo irivrama ;-)

PS: proč řešíte kvalitu zvuku, když tazatel nemá dostatečně kvalitní sluchátka aby poznal rozdíl? Jinak muj stařičký Lplayer má lepší zvuk než-li sony E444 a že iriver byl srovnatelny s Fuze.
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Další stránka