MP3 - na prvnim miste - zvuk

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Pingu2221 2. 8. 2010 10:46

Clip má při dobrý vůli výdrž kolem deseti hodin, takže o nějakým držákovy se mluvit moc nedá. :-) Z těch trochu kvalitnějších s relativně vysokou výdrží by připadali v úvahu asi Iriver E50, Cowon D2, S9 a J3, ale ty se zase neslučujou s požadavkem na nulové fíčury...:-) Těžko pak radit. :-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zDEne2 24. 8. 2010 09:51

pořád velkej, něco menšího? Sorry.
Adrenalinový sport? Extreme overclocking.
zDEne2
Junior

Odeslat příspěvekod bubaak 24. 8. 2010 10:06

Z těch co se nerozpadnou mě napdá jen Sansa Clip+ a iPod Šoufl
Bu Bu Bu!
bubaak
Strašidlo

Odeslat příspěvekod Karlheinz 24. 8. 2010 19:40

Pingu2221 píše:Clip má při dobrý vůli výdrž kolem deseti hodin, takže o nějakým držákovy se mluvit moc nedá. :-) Z těch trochu kvalitnějších s relativně vysokou výdrží by připadali v úvahu asi Iriver E50, Cowon D2, S9 a J3, ale ty se zase neslučujou s požadavkem na nulové fíčury...:-) Těžko pak radit. :-)

To spíš při hodně špatný vůli s použitím ekvalizéru, replay gainu, maximální hlasitostí a neustálého podsvícení dispeje a kdovícoještě. Teď mi hraje 9 hodin v kuse a jsem na 52% baterie.
flac -> clip+ (rockboxed) 16GB -> phonak audéo pfe
Karlheinz
Junior

Odeslat příspěvekod Kynio 8. 9. 2010 18:44

Zdravím. Plánuju koupit něco na hudbu. Momentálně používám mobil Wave a k tomu senny cx300. Poslouchám DnB, dubstep (v podstatě basstesty s melodií, činely, zpěv atd). Znalci vědí :) Bohužel Wave nemá nastavitelnej ekvalizér. Přednastavený mi nějak nevyhovují. Chci teda nějakej malej MP3 přehrávač s hodně kvalitním výstupem, možností vlastního ekvalizéru a popřípadě i nějaký ty zvukový fičury, ikdyž ty stejně zvuk jen většinou zhoršují. Kapacita určitě 8GB, rozšířitelnost není nutná. Co se displaye týče, nemusí být velkej, ani malej, nemusí být dotykovej. Není špatnej třeba creative zen X-Fi Style...jenže jen vzhledově. Nemám moc dobrou zkušenost se starší verzí zenu.
Cenová hladina okolo 2000Kč. Přemýšlel jsem i nad použitým Ipodem nano 5.g. Jinak co se týče podpory formátů, tak video opravdu nepotřebuji. Pokud tam bude, nevadí, ale není to priorita. Tou je kvalitní zvukový výstup. Vím, že spíš budete nabádat ke koupi jiných sluchadel místo cx300 :) jen do toho a klidně hažte i návrhy na sluchadla (jen špunty!) Cena do 1400Kč
Předem díky za návrhy :)
Kynio
Junior

Odeslat příspěvekod Balda_87 8. 9. 2010 19:01

Na dubstep? Hele, Sandisk sansa clip+ a vůbec nemusíš máknout na eq. :)

Pokud chceš něco místo cx300, já měl akg k324p a na dubstep fakt dobrá mlátička :) Ale myslim že dneska už ti poradí zdejší něco jiného než 324p, aby tam byl nějaký posun (ony ty špunty v týhle ceně jsou víceméně stejné)
Pokud kolují názory (já ty sluchátka neslyšel) že cx300 hrají dost podobně jako portapro, k324p hrají rozhodně lépe než portapro, neni ten zvuk takový zahuhlaný a dokonce se dají rozlišovat nástroje a zpěv není tak moc škrcen basou. To ale poznáš spíš u rocku, metalu atp.

Já už tehdá dubstep poslouchal a s k324p jsem si nemálo pohupoval hlavou v tramvaji :)

Volba přehrávače je nejspíš jasná, clip+ je cesta do temného podsvětí :twisted: 8-)
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.

iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů

Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8
Balda_87
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kynio 8. 9. 2010 19:12

Děkuju za názor.
Slyšel jsem ipod nano 4. generace a docela dost to řvalo. Hlasitost je opravdu někde uplně jinde, než výstup u mobilu Wave. U dubstepu je potřeba trochu přitvrdit s hlasitostí. Volume na max u popu a těch dance sraček je rozhodně moc, ale u dubstepu je to nic moc, tam to chce ještě přidat :)
Jak se ale dívám na ty AKG - žasnu... Citlivost: 121 dB no jéje :))
Tohle bude ono..Dlouho jsem sluchadla nesledoval a ani jsem nevěděl, že už jsou i přes 120dB.
Sandisk sansa clip+ sice vzhledově žádná pecka není, ale je malinkej, což se určitě hodí. Mít telefon a ještě v druhé kapse ipod nano...no nevím :)
Takže čekám na další návrhy :)
Kynio
Junior

Odeslat příspěvekod ineee9 8. 9. 2010 20:05

sansa fuze a clipko plus ma dobry zvuk, ale mozno by som si pockal na fuze+ neviem sice kedy ma vyjst
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Kynio 8. 9. 2010 20:18

fuze skončil na posledním místě v testu na avmanii :(
Creative zen mx taky nevypadá špatně..
Taky se mi tak nějak líbí ipod nano 5g
Kynio
Junior

Odeslat příspěvekod ineee9 8. 9. 2010 20:25

ked nemas nic proti apple a itunes je to dobra volba len neviem ci ti bude stacit hlasitost a dubstep...tak ale pozri si cenu na fuze ;) a k nej mas dobry zvuk aj ked nie velmi podarene menu
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Figut 8. 9. 2010 22:37

No, mě by zajímalo porovnání starého Cowona X5 proti Clipu, D2, atd. Je někdo schopen se podělit o poznatky?
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Balda_87 9. 9. 2010 03:30

ŘÍKÁM CLIP+! Ušetříš, zbytek přihoď ke čtrnácti stovkám na sluchátka! U těch sluchátek se to rozhodně vyplatí víc, než přejít ze sluchátek za litra, na sluchátka za stejný prachy.
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.

iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů

Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8
Balda_87
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Kynio 9. 9. 2010 18:41

to ineee9: myslíš, že ipod nemá vyšší hlasitost, než ten clip a fuze?
Kynio
Junior

Odeslat příspěvekod ineee9 9. 9. 2010 18:57

myslim ze hra tichsie, fuze som pocul ale na max som to nedaval...mne hra dostatocne hlasno to nano a to pocuvam aj DnB..no spoluziak na to napojil KPP a hrali pre neho ticho no ja som to na usiach nedokazal mat tak hlasno :) a aj spoluziacka ma nano a na peckach to hra pre nu ticho
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Kynio 9. 9. 2010 19:35

Jo no bejt tak někdo z Brna, kdo má ten fuze, nebo Clip+ a dal by mi koštnout :)
Kynio
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka