přehrávač do 5k, 8-16GB

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Wojda 5. 8. 2010 19:37

Zdravim, opět nastal čas vyměnit přehrávač a řekl jsem si že tentokrát do něj investuju víc ať nekupuju nějakej *****, proto jsem rovnou vyloučil cokoliv, co je jen trošku neznačkový, piority jsou asi kvalitní zvuk, pěknej displej, zpracování a celkem dost si i zakládám na vzhledu. Mám několik kandidátů:

iriver P7 - u toho se mi líbí velikost displeje, jeho vzhled a celkově grafický rozhrání
ipod Touch 8gb - no na tomhle přehrávači se mi líbí snad všechno (a hlavně internet), možná krom složitějšího ovládání v kapse ( a ceny)
ipod Nano - líbí se mi dost vzhled, displej, malá velikost a nabídka funkcí ale jasně, že ve srovnání s Touchem je to jen chudý příbuzný.
iaudio 9 - tenhle přehrávač mě zaujal tím že na mě působí tak nějak technicky dotaženě a navíc se i tady říká tak cowon je etalonem kvality zvuku ale vzhledově nic moc
Creative ZEN X-Fi2 - pěknej creative a líbí se mi že má i wifi naopak jsem někde četl že dotykový ovládání je dost líné, tak nevím

Sony NWZ S545 - nezaujal mě nijak extra ale je to sony takže snad záruka kvality. ale skoro nikde o něm nejsou informace
Cowon D2+ - taky mě moc nezaujal ale myslim že je starej známej a kvalitní.

Ještě bych dodal že horní cenová je pět tisíc a velikost paměti bych si představoval 8-16 GB. Zajímal by mě váš názor na výše uvedené ( kterej jo, kterej ne a proč) a pokud je nějaká vhodná alternativa, rád si nechám poradit.
K přehrávači bych si chtěl koupit sluchátka Skullcany Lowide kvůli vzhledu a udávané zvukové kvalitě ale i tady bych si nechal poradit.
¨¨\předm děkumju za názory a rady
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod Loveman_cz 5. 8. 2010 21:53

Taky se přidávám k již založenému topicu a chci se zeptat:
1) Jaký je rozdíl mezi Cowon iAudio 7 a 9 ( prodávají se oba - který si tedy zakoupit ) ???
2) Sluchátka Phonak Audeo (Vaše názory ) a vhodný přehrávač k nim ( uvažuji o Cowonu - chci jen zvuk a dobrou ovladatelnost v kapse, toť vše ).

Všem děkuji za odpovědi a přeji pěkný den.
Loveman_cz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 6. 8. 2010 10:35

Loveman_cz:

1) pro i7 už není podpora výrobce, je to starý model. vydrží víc než i9, má nějakou tu podporu videa, rozhodnutí je spíše na osobních preferencích
2) třeba Cowon, Phonaky hrají dobře skoro na všem :)

K tématu:
Musíš se sám rozhodnout, co chceš: displej (P7, Touch, Creative), funkce (Touch)...
Co ještě Cowon J3? (video bez konverze, podpora titulků, flash doplňky)

Sluchátka se sice řeší jinde, ale Skullcandy se vyhni obloukem (nehledě na to, že si ty omalovánky až z nich vyrosteš nevezmeš na hlavu). Zpracování i zvuk se nevyrovnají klasickým výrobcům.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Alphi 6. 8. 2010 13:37

Jenom pohled z mého úhlu:
na iTouch je těch 8GB málo. Není zrovna nedostatek her, co jdou objemem do stovek MB a člověk prostě neodolá, protože se na něm hraje fakt příjemně (po důkladném výběru v něm mám přes 5GB her). Takže za mě iTouch buď 32GB nebo radši hledat jinde aby tě nevytáčel nedostatek místa.
Přineste mi šekovou knížku a paní krtkovou.
Alphi
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Wojda 6. 8. 2010 14:49

já bych si s těma 8mi gb vystačil, protože hry mě už opravdu moc neberou, líbí se mi tam spíš ten internet. škoda že je tak málo přehrávačů s připojenim na inFernet. ale jee jasný že kdyby prodávali 16 gb verzi, sáhnul bych spíš po ní.

to xxxdvorixxx: ten cowon J3 má skleněný nebo běžný mačkací displej?
Car D.E.S.I.G.N.
Wojda
Junior

Odeslat příspěvekod The Wolverine 10. 8. 2010 18:51

J3 má kapacitní dotykový AMOLED displej.
Schiit Bifrost 4490 ► Schiit Asgard 2 ► Audeze LCD-X │ Grado GH4
Marantz PM7000N ► Bowers & Wilkins 684
The Wolverine
Pokročilý