Zdravim, opět nastal čas vyměnit přehrávač a řekl jsem si že tentokrát do něj investuju víc ať nekupuju nějakej *****, proto jsem rovnou vyloučil cokoliv, co je jen trošku neznačkový, piority jsou asi kvalitní zvuk, pěknej displej, zpracování a celkem dost si i zakládám na vzhledu. Mám několik kandidátů:
iriver P7 - u toho se mi líbí velikost displeje, jeho vzhled a celkově grafický rozhrání
ipod Touch 8gb - no na tomhle přehrávači se mi líbí snad všechno (a hlavně internet), možná krom složitějšího ovládání v kapse ( a ceny)
ipod Nano - líbí se mi dost vzhled, displej, malá velikost a nabídka funkcí ale jasně, že ve srovnání s Touchem je to jen chudý příbuzný.
iaudio 9 - tenhle přehrávač mě zaujal tím že na mě působí tak nějak technicky dotaženě a navíc se i tady říká tak cowon je etalonem kvality zvuku ale vzhledově nic moc
Creative ZEN X-Fi2 - pěknej creative a líbí se mi že má i wifi naopak jsem někde četl že dotykový ovládání je dost líné, tak nevím
Sony NWZ S545 - nezaujal mě nijak extra ale je to sony takže snad záruka kvality. ale skoro nikde o něm nejsou informace
Cowon D2+ - taky mě moc nezaujal ale myslim že je starej známej a kvalitní.
Ještě bych dodal že horní cenová je pět tisíc a velikost paměti bych si představoval 8-16 GB. Zajímal by mě váš názor na výše uvedené ( kterej jo, kterej ne a proč) a pokud je nějaká vhodná alternativa, rád si nechám poradit.
K přehrávači bych si chtěl koupit sluchátka Skullcany Lowide kvůli vzhledu a udávané zvukové kvalitě ale i tady bych si nechal poradit.
¨¨\předm děkumju za názory a rady