Jaký žánr hudby

Pokud vim, přehrávač by měl být všestraný, co do stylů. Takže HD je třeba jen na hiphop, nebo jen na rock... prostě u něj záleží na stylu hudby? Tak to jsi potom odpověděla dost jasně, že HD není vhodným přístrojem na přehrávání hudby, když záleží jaký styl hudby posloucháš.
Jaká rom? měl jsem tu originální když jsem ho kupoval, a pokud je pro kvalitu zvuku potřeba přehrát rom (pro naprostého laika třeba i noční můra) Opět dost výmluvný argument.
Přehrávací software, to bych ještě byl schopný překousnout. Asi jsem použil ten vestavěný.
Jinak, jaképak hádky? Nehodlám se taky hádat, Prezentoval jsem své názory, postřehy a dojmy. Tak na mě působil a proto si to nenechám vymluvit. Jestli máš názory jiné, prosím, prezentuj si je. Je na tazateli, aby si určil, jaké názory pro něj mají jakou váhu. Třeba na ně dá, třeba ne. Každý máme jiný sluch, jiná sluchátka, jinou kvalitu hudebních souborů, každý se soustředíme na jiné prvky ve zvuku.
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.
iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů
Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8