Zvukový výstup u HTC HD

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Bob2 13. 9. 2010 21:07

Zdravím, máte někdo možnost porovnat zvuk z HTCčka např s fuze/clipem, popr. jej přirovnat k nějakému přehrávači ? Docela by mě zajímalo jak si na tom stojí :).
Bob2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bína 13. 9. 2010 21:20

Co jsem vyčetl na head-fi, tak nic extra, průměrný zvuk, Fuze i CLip jsou lepší.
Kluci smiřte se s tím, že jedině slušně hrající telefon je iphone a možná nějaká Nokie je taky použitelná. Ostatní jsou nouzové řešení.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Bob2 13. 9. 2010 21:42

No prave mam fuze, ale chtěl bych koupit něco jiného kor kdyz mi pomalu ale jistě odchází telefon. Fuze mi zvukově moc nesedl, a dávát horentní sumy za cowon se mi zrovna nechce, tak bych rad spojil příjemné s užitečným a koupil HDčko. No s nahryznutým jablkem se mi právě příliš smiřovat nechce :D, hold bohužel patřím k té anti-apple league :).
Bob2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zuzkys 13. 9. 2010 22:14

Tak strašný ten zvuk z HDčka není. Samozřejmě záleží, co od něho chceš.. Určitě je o chlup horší než z Clipa - oba přístroje mám. Jako hlavní přehrávač bych si ale žádný telefon nevzala - občas poslechnout v metru, nebo tak jo, ale jinak ne. Mě osobně přijde ten zvuk takový trochu plochý a výdrž baterky taky nic moc.
Proti HDčku nic nemám, je to fakt super telefon, ale vzala bych si k němu za pár šupů třeba právě clipa.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod Bob2 13. 9. 2010 22:28

No tak ted si mi vzala "pismenka u klavesnice" :-D, právě si čtu o Clipu + ktery by snad mohl mit přecijen aspon o trošku jiný charakter jak fuze a právě k němu koupit HDčko :). Jinak trošku OT jak je to s výdrží phonu, kdyz si tam clovek pusti par tech songu za den ?
Bob2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Balda_87 14. 9. 2010 03:34

Bíno nic extra? Dost slabé přirovnání. Tak vám povím své dojmy z vlastnictví HTC HD a pokusu poslechnout na něm pár mp3.

HTC HD bych taky bral při nejmenším jako to "nouzové řešení". Když tu někdo někdy nadával na zvuk potrapro, že mají zvuk pod dekou.. že basa je jak pleskání dladí do deky... tak Basa HDčka, je jako strouhání okurek. Fakt přísahám vám, tohle byl nejhorší zvuk, který jsem kdy slyšel. Jako bych přehrával mp3 v klvalitě 64kbps. bylo to pro mě něco fakt neuvěřitelně nepříjemného a po přehrání asi tří kousků (ani jsem je nedojel do konce) jsem se k poslechu přez HD nikdy nevrátil.

Takže mé srovnání HTC HD s clip+ kerý mám teď by bylo v bodech asi takové
Clip+ 10 z 10
HTC HD 1 z 10

bez kompromisů. Na poslech fakt nebrat! To už radši nokii 5730xm, 5800, 5230...

zuzkys: O chlup horší nez z clipa? Nešiř fámy. Pokud jsi poslouchal HD, řekni prosím na jakých sluchátkách, clipa máš? Nebo měl jsi? Tohle je hodně odvážné tvrzení.
HD má zvuk naprosto otřesný a za tím si hodlám stát, velice tvrdohlavě. Protože mě velice zklamal (ikdyž jsem původně nic neočekával).
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.

iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů

Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8
Balda_87
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bob2 14. 9. 2010 18:47

To je to vážně, až tak špatné ? To sem nečekal, no nokiim jsem holdoval dříve, dnes prosazuju spíše WM. To bude tedy náročné vybírání.
Bob2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod zuzkys 15. 9. 2010 14:47

Balda: Ono taky celkem dost záleží jakou máš v HD ROM? Jaké radio? V jakém přehrávačí mp3 přehráváš?? Jaký žánr hudby? Dost podstatný informace u WM...
Otřesný zvuk podle mě nemá. Rozdíl oproti Clipu ano, je tam, ale že bych poslouchala strouhání okurek to fakt ne...
Stoj si za čím chceš - já se hádat rozhodně nehodlám. Jen tvrdím, že poslouchat se dá, ale rozdíl do Clipu tam je. Je to prostě průměrný zvuk, ale tak příšerný jak jsi ho tady vybarvil teda není.
zuzkys
Junior

Odeslat příspěvekod cagin 15. 9. 2010 15:43

Zuzkys bylo by dobre uvezt sluchatka.Balda je ma na řekněme slušne urovni.I tam se muže něco nastřadat.Dale pak je možnost ,že to nesedlo připadně nějaky jeden z prvnich modelu.(Ja nějak citim porta pra pokud ano pak to poznat skutečně neni šance)
tady jsem začal
-------------

nyní jsem zde
----------------------------
cagin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Balda_87 15. 9. 2010 15:48

Jaký žánr hudby :-D Pokud vim, přehrávač by měl být všestraný, co do stylů. Takže HD je třeba jen na hiphop, nebo jen na rock... prostě u něj záleží na stylu hudby? Tak to jsi potom odpověděla dost jasně, že HD není vhodným přístrojem na přehrávání hudby, když záleží jaký styl hudby posloucháš.

Jaká rom? měl jsem tu originální když jsem ho kupoval, a pokud je pro kvalitu zvuku potřeba přehrát rom (pro naprostého laika třeba i noční můra) Opět dost výmluvný argument.
Přehrávací software, to bych ještě byl schopný překousnout. Asi jsem použil ten vestavěný.

Jinak, jaképak hádky? Nehodlám se taky hádat, Prezentoval jsem své názory, postřehy a dojmy. Tak na mě působil a proto si to nenechám vymluvit. Jestli máš názory jiné, prosím, prezentuj si je. Je na tazateli, aby si určil, jaké názory pro něj mají jakou váhu. Třeba na ně dá, třeba ne. Každý máme jiný sluch, jiná sluchátka, jinou kvalitu hudebních souborů, každý se soustředíme na jiné prvky ve zvuku.
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.

iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů

Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8
Balda_87
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bob2 15. 9. 2010 16:23

Tak řekněme si to narovinu, tisíc lidí, tisíc názorů :). Jinak vidím to asi tak že vezmu svoje Denony, pam. kartu a vyrazím do nějakého elektra požádat o vyzkoušení :). Bude to asi nejlepší řešení :). Jinak začal jsem uvažovat ještě o HD2, ale myslím, že zvukový výstup se nebude příliš lišit.
Bob2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flatliners 17. 9. 2010 08:04

měl sem hd i hd2 a zvuk je u obou hodně bídnej...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 23. 11. 2010 15:34

Neviete niekto ako je na tom desire, samsung galaxy s popripade este desire hd a wildfire? Konci mi pausal v orangi a mam fakt hustu ponuku na vsetky mobily plus este zlava 50 eur ked ich kupim cez e-shop. Donedavna som rozmyslal takto: kupit ipod touch 3g 32gb + zohnat si hocijaky "supkaare" mobil, cisto na volanie. Vcera som natrafil na htc wildfire ktory by som mal za euro lenze mat vo vrecku aj ipod touch aj dalsi dotykac to je na rit :/ Ina kombinacia nez itouch+wildfire alebo iba samotny desire/desire hd/galaxy s neprichadza do uvahy nakolko ma nepustia viac financie. Boze teraz ked vidim v ponuke iphone 4, ktory by som mal za 350e tak iba slintam :(
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 23. 11. 2010 15:36

HTC mají pověst opravdu špatně hrajících telefonů, Samsungy se prý docela drží za iphonem/ipodem.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod chockel 23. 11. 2010 16:58

NJ, maju povest...to som pocul dost krat, skor chcem pocut nazor niekoho kto pocul aspom niektory z tychto fonov. Mozno by som mal napisat na mobilmaniu ale ide tu o zvuk. No ale nevedel som ze samsungy su hned za iphonom :hm HTCcka sa mi hned nezdali... ked som pocul jak hra vstavany reprak na htc desire v porovnani s ip 3g mal som tusaka ze zvukovy vystup na tom nebude o moc lepsie ale nemal som cas to nejak skumat a ani som na to nemal dovod.
chockel
Mírně pokročilý

Další stránka