kvalitni Mp3 prehravac na ven,sport...

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod vasek2 28. 9. 2010 14:20

Zdravim,

chci nejaky mp3 prehravac na ven (brusle, chuze, mesto). Hlavni je zvuk, design a prenosnost. Libi se mi ijabko shuffle (kov, jednoduchy, maly,stribrny), ale nelibi se mi itunes ve win prostredi, zvukovou kvalitu ma cowon D2, ale je to pro me velke a zbytecne slozite(prilis funkciú zarizeni, sansa clip me prijde jako takova plastova a relativne velka hracka.

Existuje nejakej kompromis? Podotykam, ze budu poslouchat mp3 soubory (hudebni vsehochut) na normalnich sluchatkach (mam ted koss porta pro), ktere klidne vymenim, pokud to bude vystupni vykon te male krabicky nedostatecnej...
Diky, Vasek
vasek2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ineee9 28. 9. 2010 15:20

clip+ ak ta neodradi vydrz
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Karlheinz 28. 9. 2010 15:22

Co to znamená plastová a relativně velká hračka? Nic menšího než Clip+ snad kromě toho Shufflu nenajdeš, nic s kvalitnějším zvukem taky ne. Ano, je z plastu, ale zpracování je myslím dost kvalitní. Fakt si nedokážu představit, že existuje nějaká lepší alternativa.
flac -> clip+ (rockboxed) 16GB -> phonak audéo pfe
Karlheinz
Junior

Odeslat příspěvekod creat 28. 9. 2010 15:22

Skusil by som Cowon iAUDIO E2 4GB.
Tričko AVmánie :lol:

"Ovocné víno každý den, tvůj život se změní ve zlý sen."
creat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Karlheinz 28. 9. 2010 15:35

Jako dražší, větší, bezdisplejová alternativa ke Clipu+ by to docela šlo. Tohle fakt někdo v současnoti kupuje?
Karlheinz
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 28. 9. 2010 15:40

Tohle fakt někdo v současnoti kupuje?

Každej kdo si myslí, že Clip je obří a levně vypadající šmejd :)

Ne vážně, Clip je asi nejlepší možnost, když ho vidíš v reálu, je malinký, pravda nepůsobí luxusním dojmem.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod smoldo56 28. 9. 2010 20:09

Clip + alebo iPod Shuffle.

Dnes mi akurat došiel nový iPod Shuffle 4 generácia a ponúka možnost si v iTunes vytvorit akékoľvek playlisty a potom môžete listovať medzi nimi "rýchlo" nie ako pri tretej generáci..jednoducho si left alebo rightom vyberáte rýchlo čo chcete pričom vám samozrejme voiceover hovorí názvy.. Podla mna super vec. Ale Clip + má ovela lepší zvuk (teda aspon myslím, mám tiež Fuze a ževraj sú dost podobné zvukovo)..ale zas pri Clipe sa mi zdá podozrivý samotný clip. Je to na tebe :-)
smoldo56
Junior

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 28. 9. 2010 22:34

Možná bych si počkal na nové Nano, jak na tom zvukově bude... (i když bych se klidně na sport smířil, zvlášť na Portách, se Shuffle). Pokud by ti nevadila cena, přes 3k určitě. Umístění jako hodinky se mi začíná zamlouvat.
V ruce jsem měl jen novější Clip+ (má jiný charakter než Fuze=Clip), ten klip je pís of šit, vůbec mi nedržel, ale samozřejmě si to můžeš ještě nějak zajistit "provázkem".
Na jednu stranu můžeš vzít jakýkoli "pen drive" mp3 přehrávač a dát si ho na paži v pouzdře k tomu určenému.
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod vasek2 29. 9. 2010 11:22

Karlheinz: beru zpet, sansa clip je fakt malej.

Creat: ten cowon jsem videl, trochu me zarazilo to ousko, je praktice jako klicenka, ale kdyz s tim budu jezdit na bruslich, tak jak to pripevnim? jasne, dam to do kapsy na krk..., ale klips to asi nema.
Nicmene, vis, jak to hraje?

Dvori: a nove nano bude kdy? Venku ve svete je uz k zakoupeni? Cena neni hlavni problem, proste nemuzu najit neco maleho, kovoveho=hezkeho, co relativne dobre hraje. kdyby sansa clip byl hezci, nevypadal jak plastak, tak jest vyhrano ;-)

Btw. nejak jsem z tech malych displeju, co ma clip sansa vyrostl, tedy bud zadnej displej nebo neco lepsiho...

diky za reakce
vasek2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karlheinz 29. 9. 2010 16:44

Malý displej >>> žádný displej

Proti gustu žádnej dišputát, ale co přesně hodláš s tím přehrávačem dělat, když ti tak záleží na vzhledu? :-)) No a mě osobně se Clip+ dokonce líbí, asi jsem divnej.

No jak jsem už psal, podle mě lepší alternativu těžko najdeš.
Karlheinz
Junior

Odeslat příspěvekod vasek2 29. 9. 2010 17:45

taktak malej displej zadnej displej, nemluve o tom, ze venku se vetsinou hure cte

proste se mi libi stylove (kovove, stribrne) veci, tak proc nespojit kvalitu s osobnim vkusem.

ptal jsem se,jake mate kdo zkusenosti s tim malym cowonem iaudio E2...zas tak osklivy neni...
vasek2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Figut 29. 9. 2010 19:51

Osobně si počkám na nové nano, jelikož tento produkt se mi zamlouvá provedením i vzhledem. Stojí to a padá na zvuku. Jak nebude hrát, tak do toho nejdu.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cagin 30. 9. 2010 10:07

Clip+ s poslednim buildem rockboxu nejlepši zvuk jaky jsem z re0 slyšel.Zlepšilo se podani přibyly zvuky.Co hodnotim velmi kladně tak to je prace s basy zde je obrovsky krok.Prace s kanaly,prostorem wau.(Pro majitele re0 jakykoliv zasah do basu směrem vice uděla re0 hladši mnohem zabavnějši poslech ja mam limit +6)

Bohužel musim konstatovat
Clip< Clip+,Iaudio d2<Clip+ s nejnovějšim rockboxem(Pozn iaudio jsem neslyšel s touto verzi rockboxu)
tady jsem začal
-------------

nyní jsem zde
----------------------------
cagin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vasek2 8. 10. 2010 10:49

Cau,

diky vsem.

Tak to mam jasne, bud si koupim Ipod shuffle (4gen) nebo Cowon iAudio E2.

Tak ktery - z pohledu kvality zvuku (mam sluchatka Koss porta pro), obsluhy pri sportovani a komunikaci s PC s w7 (itunes vs klasicky copy and paste),

Diky, Vasek
vasek2
Kolemjdoucí