iPad vs iPhone 4

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod portapro 24. 10. 2010 17:22

Je to těžký, dostal jsem od rodičů nabídku,jestli chci raději na vánoce iPad nebo novej iPhone 4. Předem chci říct,že vlastním iPhone 3GS,což pro někoho může být jasný hlas pro iPad,ale iPhone 4 oproti 3GS přichází s hodně vylepšeními.
Dík za radu
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 24. 10. 2010 18:44

Nechat si iphone 3GS a kupit si pořádnej notebook?

Jinak pokud si chceš vybrat z těhle dvou, ber ipad, přinese ti to větší užitek než nepodstatné vylepšení iPhone 4G oproti 3GS.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod portapro 24. 10. 2010 20:15

Nevím jestli to musí být něco z tohohle to jsem se neptal..Neexistuje na iPhone nějaká iPad dock station? :D
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.David 24. 10. 2010 20:47

A využil by jsi iPad?

Jinak,mám iPhone 3GS a šel bych raději do iPhonu 4,ale to protože bych pro iPad neměl využití.Neměl bych potřebu sebou někde tahat iPad,a doma si zas raději sednu k plnohodnotnému počítači.

A vylepšenou výbavu iPhona 4 nepovažuju za nepodstatnou.Hlavně díky té rychlost na iOS4 je mnohem použitelnější a prohlížení webu je díky jemnějšímu displeji pohodlnější.HD kamera se taky hodí :-D

Ale to je jen můj názor na to,co bych pořídil já,protože taky vedu tohle dilema.Ale jiný než subjektivní názor asi nedostaneš:D

edit:Jinak jsem taky přemýšlel,že si koupím dock pro iPhone,a bezdrátovou apple klávesnici:D
Mr.David
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 24. 10. 2010 21:02

Já ten dock myslel jinak :D
Dělal jsem si srandu,že by mohli začít prodávat něco typu, "zastrč iPhone",prostě iPad s 9,7" displejem,akorát bez HW,ten by nahradil iPhone,kterej by se z vrchu zastrčil(stejně mají stejný HW)...Cena třeba 4000 korun a člověk má po starosti co koupit :D
Jinak využití pro iPad opravdu nemám,jelikož mám ještě našetřený svoje peníze a za ty si chci koupit 11,6 notebook(možná i tablet PC),ale stejně mě ten velkej displej láká
Ještě jsem přemýšlel nad samsung galaxy tab,nahradil by mi i mobil,protože stejně píšu jenom SMS a do ruky se těch 7" vleze,ale pak jsem uviděl na stole Phonaky a říkám sakra,zase ten zmrvenej výstup :D
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.David 24. 10. 2010 21:06

:D :D :D
Takže ty máš našetřený peníze aby jsis koupil galaxy tab nebo netbook :D
Nechápu proč pak raději místo netbooku nebo galaxy tabu nepořídíš iPad :-D
Telefon na iPadu bych nechtěl,děsím se té představy že by mi na to někdo zavolal a co já pak s tím? :D Takže si přej iPhone 4 a pak si pořiď iPad :-)
Mr.David
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 24. 10. 2010 21:11

Hmm, mě tak napadá, za našetřené peníze si kup netbook a rodiče ať ti koupí něco dalšího co využiješ.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod portapro 24. 10. 2010 21:17

Vždyť přesně to píšu,ten malej notebook je jasnej,ten si koupím sám,proto píšu,že pro iPad asi nebudu mít využití.
Nebýt nekvalitního výstupu samsungu galaxy tab,kterej by sloužil i jako phone tak beru ho,ale takhle vemu asi iPhone 4
Díky Bíno a Mr.David za pomoc,potřeboval jsem si to srovnat v hlavě
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.David 24. 10. 2010 21:27

Nikdy jsem moc nepochopil k čemu si netbook lidi kupujou,pokud je počítač doma,pak mi to přijde zbytečné a na to aby jsi šel někam do kavárny na wifi je zas lepší iPad.

Ale to je zas subjektivní názor! :-D
Mr.David
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 24. 10. 2010 21:34

Ano počítač je doma,ale já studuju IT obor a ve škole by se mi docela nějakej 11,6-13" notebook hodil.
Ano na wifi je lepší iPad,ale ve škole potřebuju windows
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Mr.David 24. 10. 2010 22:59

Ve škole nutně potřebujete vlastní notebook?Jestli ne,není pak lepší použít školní počítač než programovat(?) na displeji malého netbooku?

Omlouvám se že se tě pořád snažím zviklat :-D Ale měl bych i za tebe radost kdyby jsi mohl mít jak iPhone tak iPad :-D :-]
Mr.David
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 25. 10. 2010 07:17

Já mám doma stolní počítač,hodlám si koupit notebook,s tím mě nezvikleš
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lucas (novy) 25. 10. 2010 07:21

Pozri si aj novy MacBook Air, rozmyslam nad nim ako darcek pre frajerku a vyzera skutocne paradne.
E = mc2 +-3dB
lucas (novy)
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 25. 10. 2010 07:27

Píše že potřebuje ve škole notebook s windows, tedy předraženej Air asi nebude ideální.

Mr.david: Prostě většina lidí si radši koupí notebook, který má mnohem širší využití, než tenhle zvětšenej ipod touch.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod eRiper 25. 10. 2010 09:21

Apple dodává ke všem Macům ovladače na Windows, takže tady by problém nebyl. Než iPad bych radši vzal nový Air - 11.6" za cca 25,000 Kč, tudíž by sis musel připlatit asi něco ze svojeho.

Tak bych to řešil já, kdybych byl v tvojí kůži. Je to sice dost peněz, ale pořád je lepší si připlatit za kus hliníku než nadávat na nějaký vrzající plast - opět jen můj názor (žádné OT :D )

Jinak taky studuju IT, ale že bych nějak potřeboval výhradně Win (resp. Linux), to se říct nedá.
eRiper
Mírně pokročilý

Další stránka