Moje skusenosti s Desire HD

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Tomas999 9. 12. 2010 17:13

Tak som sa teda zbavil iPhonu(predrazena somarina ktora ma jedine + a to nesmiernu kvalitu zvuku).Dnes rano mi prisiel moj novy Desire HD,kym som si vsetko ponastavoval presla nejaka ta hodinka,dve...Ked ma napadlo,ze len tak z "haluze" skusim tu nesmiernu "nekvalitu" asudio vystupov HTC,tak som si tam supol nejaku tu hudbu,pustil a s otovrenymi ustami cumel nato tazitko a povedal som si "vobec to nehra zle" zase nie ako iPhone ale dalo by sa to prirovnat nanu 4g.(co je na HTC pomery genialne,ono zase to nano nebolo zle,ono len nehralo primerane k cene).Phonaky to rozbehalo tak na 85% uplne v pohode,zajtra to este budem testovat a ak sa utvrdim,ze to takto hra,nebudem musiet kupovat clipa,ktoreho som povodne chcel....Tolko odomna.Neviem ako ine nove smartphony od HTC ale toto je uz na hudbu pouzitelne!!!
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 10. 12. 2010 16:48

Když by jsi měl hodnotit zvuk v procentech a to Desire HD vs iPhone 4,jak by to dopadlo?
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas999 10. 12. 2010 17:33

Desire(stary)-10%
Desire HD(novy)-52%
iPhone 4-80%
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 10. 12. 2010 17:56

To je ale stejně málo...
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas999 10. 12. 2010 18:23

Je,ale je to pokrok a obrovsky,teda aspon podla mna.Hra to +- ako Galaxy S,co je ale inac horsi fon.
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod goldier 12. 12. 2010 19:32

no uvidime ako ta bude bavit vydrz baterky na desire, ak ho budes pouzivat ako prehravac:)
cowon j3 + t-jays 3
goldier
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas999 12. 12. 2010 19:59

Celkom vpoho,ip4 mi vydrzal tak den a nieco.....Desire HD,ked ho rano nabijem,po ceste do skoly pocuvam,obcas v skole,nejaky ten net,sms,telefonovanie,pocuvam po ceste zo skoly a ked pridem domov tak je to tak 20-25%...Ak ma to prestane bavit,kupim Clipa ;-)

-- 12. 12. 2010 20:03 --

Totiz ja ho stale iba testujem,,,,Mozno potom, ked sa mi bude chciet, tak napisem nejake kratke zhrnutie formou recenzie...
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 20. 12. 2010 17:48

Pozeram ze clipa uz mas takze skus v skratke zrovnat ten zvuk teraz...
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas999 20. 12. 2010 19:31

Niekedy cez sviatky sa to pokusim spysat...Sry trz fakt nato nemam cas :-(
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tino4 22. 12. 2010 14:02

Ináč že vraj veľmi dobrý výstup mám Samsung Galaxy S, tak neviem čo je na tom pravdy.

-- 22. 12. 2010 14:02 --

Ináč že vraj veľmi dobrý výstup mám Samsung Galaxy S, tak neviem čo je na tom pravdy.
tino4
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas999 22. 12. 2010 14:11

Ano, ma ho celkom dobry, uz som pisal, ze tak +- na rovnakej urovni ako Desire HD

-- 22. 12. 2010 14:13 --

Mozno aj o nejake to percento lepsi, ale ja by som si plastovy telefon z neskorymi aktualizaciami a sekanim za 500e nekupoval ;-)
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Androsaurus 13. 5. 2011 20:50

Tak to se u HTC museli docela pochlapit :-D
asi před tejdnem přišli kámošovi Senny IE8 tak sme to tak mírně zkoušeli.. on na HTC HD2 a já na Galaxy S a ještě porovnávali s iRiver E30.. Galaxy mě opravdu potěšil, tak čistej zvuk sem vážně od mobilu nečekal, šum nebyl skoro slyšet (musel sem extrémně moc soustředit) ale na E30 byl zvuk hutnější.. HD 2 sem vydržel poslouchat asi 20 vteřin :mrgreen: to se vážně nedalo, šumělo to jak kdybych byl uprostřed niagárskejch vodopádů nebo já ani nevim kde..

Vim že se o HTC říkalo že hrajou fakt mizerně ale že je to až takovej děs sem nečekal :hm tak doufam že se korejčáci budou zlepšovat a nakonec bude víc těch kteří si budou rovni před iPádlem ;-]
Androsaurus
Junior

Odeslat příspěvekod Broslowski 15. 5. 2011 09:19

Za mna hra hdcko dost zle a porovnavat to s iphonom je dost mimo. Na druhu stranu je to x krat lepsie ako nokie ...
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 15. 5. 2011 18:36

To není vůbec pravda,nevím jestli máš nějakou averzi na nokie,ale když jsem měl N900 hrála stejně jako SGS
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Androsaurus 15. 5. 2011 19:38

Myslim že to nebude o averzi.. N900 je dost specifickej telefon, když sem míval N73 tak s nějakou Nokia redukcí na 3,5 mm to v porovnání s iRiverem zahrálo tak třetinu detailů.. Ani tak ale netvrdim že je SGS nějakej supr přehrávač ale je to vysoce použitelný když neni pořádnej přehrávač, ale na bídách sluchátkách se to fakt nepozná :-D takže :tleskani
Androsaurus
Junior

Další stránka