Moje skusenosti s Desire HD

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod portapro 15. 5. 2011 20:11

Nazýváš moje Phonaky bídný sluchátka? Na čem posloucháš ty,na nějakých JH13? N900 má stejnej zvuk jako SGS(že by to bylo stejným procesorem?)
Doufám,že hodnotíš podle osobní zkušenosti a ne podle můj kamárad říkal,že jeho kamarád říkal
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Androsaurus 15. 5. 2011 20:43

Asi si to mírně nepochopil ;-)
Bylo to myšleno že když má někdo mizerný sluchátka, nedokáže poznat rozdíly mezi přehrávačem a mobilem (pokud to neni mrkev typu HD2,n73 apod.).. a když má pořádný sluchátka tak ten rozdíl sice je ale neni nikterak propastnej (z pohledu přenosnýho audia)
takže žádná narážka na Phonaky se nekoná 8-)
jinak opravdu se jedná o :lol: osobní zkušenost (s IE8).. v létě pak poravnam ještě s triple.fi 10 a snad i s iAudio 9..
Androsaurus
Junior

Odeslat příspěvekod Broslowski 16. 5. 2011 04:39

no myslel som xpres music seriu :-) nokie som mal , a mam ich rad ;-]
Beyerdynamic dt990 PRO
Broslowski
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod myšpulín 16. 5. 2011 06:50

Já mohu srovnat zvuk Desire HD, Desire a Nokii N96 a z tohodle mi nejlépe vychází Nokia N96, po ní Desire a až za ním Desire HD. Dodávaná sluchátka mám jen jako nouzovku, poslouchám z mobilu hudbu doma a používám uzavřená sluchátka Sony MDR-CD250
Desire HD má podle mě ten výstup výkonově slabší než moje předchozí telefony, maximální hlasitost je občas pořád nízká a zvuk není to pravé.
Hlavně, že má ten telefon *****ítka zvuku Dolby mobile a SRS wow HD.
myšpulín
Junior

Odeslat příspěvekod Androsaurus 16. 5. 2011 10:15

To je zvláštní :hm původní Desire totiž hrál opravdu mizerně (jako všechny starší HTC).. škoda že nikdo v okolí DesireHD nemá, docela by mě zajímalo jak hraje..
Jinak ta hlasitost se dá řešit nějakym programem z marketu ale vůbec netušim co to udělá se zvukem, SGS taky nehraje nějak extra hlasitě ale dá se na to zvyknout a s dobře izolovanejma sluchátkama to stejně nevadí..
Androsaurus
Junior

Odeslat příspěvekod askia 16. 5. 2011 11:51

pridam aj svoj poznatok, kedze som majitelom kombinacie Desire HD + Phonak. Uprimne, nehra to zle. Ale cakal som viac. O zvuku sa nechcem rozpisovat - to by bolo na dlho. V priamom porovnani, 3GS + Phonak hra o nieco lepsie. Ale to je cisto subjektivne. Clip+ som zatial nepocul, ale predpokladam, ze bude hrat lepsie. Kazdemu proste sedi nieco ine. Inak ked sa uz spomenuli Nokie, ja som bol svojho casu dost pozitivne prekvapeny este mojou starou N80 s origo Nokia sluchatkami.
askia
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ONDR4 17. 5. 2011 21:34

Ono defaultně SGS opravdu nehraje bůh ví jak, ale s upraveným zvukovým driverem Voodoo sound je to úplně o něčem jiném. Řekl bych na stejné úrovni jako Clip+ (včetně hlasitosti).
FiiO E10 Olympus / Galaxy S6 -> UE triple.fi 10 / VSonic VSD5
ONDR4
Junior

Odeslat příspěvekod Wizik 17. 5. 2011 21:38

Desire HD hrá zle. Jediná záchrana sú Beyerdynamics T5p.
Denon DCD-910/Foobar->digital mogami 2964/USB->Gamma 2 DAC(powered by sigma11)->Beyerdynamic DT770 PRO 80ohm

Sansa Fuze -> Soundmagic PL30
Wizik
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Androsaurus 18. 5. 2011 09:50

Aha, možná to bude tím driverem.. nějak sem tomu Voodoo Sound nevěnoval pozornost, ale dřív to hrávalo asi vážně hůř (hlavně potišejc).. ale bohužel to nemůžu porovnat
Androsaurus
Junior

Odeslat příspěvekod razerfan 18. 5. 2011 10:16

už X měsíců poslouchám hudbu venku jen přes Desire Z (aplikace PowerAmp) a je to naprosto v pohodě, předtím jsem měl Clip+
razerfan
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Androsaurus 18. 5. 2011 13:30

PowerAmp je asi nejlepší přehrávač na Android, nebo spíš jedinej dobrej :-D
Androsaurus
Junior

Předchozí stránka