Fiio X3

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod uk99 2. 6. 2015 19:08

Ahoj,
kdo máte win 8.1, funguje vám x3 jako DAC?
Instalaci neověřenejch driverů nebo jak se to jmenuje jsem povolil, ale instalace se vůbec nespustí. Failed to install, nebo tak něco. Pokud vám to někomu na 8.1 funguje, můžete někam uploadnout funkční Driver for USB-DAC.zip? Jo, vyzkoušel jsem několik FW, i staženejch driverů, nic nefungovalo. Díky moc za pomoc.
Fiio x3 Lineout > Yamaha HS8
Fiio x3 Headphone out> HiFiMAN RE-272 / k701
Audio-Technica PRO35 > Focusrite Scarlett 2i2 > Ableton Live
uk99
Junior

Odeslat příspěvekod makuz 5. 7. 2015 14:49

Ahoj já mám stejný problém s pouzitím x3 jako DAC u win. 8.1. Něco jsem našel tady - http://fiio.me/forum.php?mod=viewthread ... #pid105428 ,ale nejsem z toho moc moudrej . Moc nerozumím, jak změnit to nastavení win. Tak,kdyby se Ti to povedlo ,tak dej vědět, jo! Zdar
makuz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LOPO_X 12. 7. 2015 20:59

Nevím jestli vám to děla ale mám poslední fw tu betu a při přehrávání flacu to někdy škube ... Zkoušel jsem jestli to není sd kartou ale u tatikovy x1 se ten problém nejeví tak to určitě bude v přehrávači
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Skeptický 17. 7. 2015 12:25

Mám tuhle betu taky a nic takového nepozoruji.
Skeptický
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 17. 7. 2015 15:09

Tak zkusim ještě jinou SD
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Soulburner 20. 7. 2015 14:36

Mě to taky netrhá, ani při přehrávání 192/24
digital1: HRT Music Streamer II+->Dispre2JFET->Beyerdynamic DT 880 600Ohm
digital2: NuForce uDac 2->Phonak Audeo PFE112
analog: TeslaNC452->Actidamp mkIV
Soulburner
Junior

Odeslat příspěvekod 13Bonda 28. 7. 2015 10:00

Také mi to cuká u hi-res flaců. Mám SD kartu Kingston 128gb class 10, fw 3.34beta. Je nepříjemné, když hi-res přehrávač cuká hi-res. Tuší někdo co s tím?
13Bonda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 13Bonda 28. 7. 2015 12:29

Tak problém je zdá se vyřešen :-) Ale nemůžu říci, že vím jak jsem to udělal. Tu 128gb z X3 jsem dal do svého mobilu (sony xperia x1 compact). Nechal jí načíst, přehrál pár hi-res - zjistil že necukaj. Do X3 jsem dal kartu z mobilu Kingston 64gb class 10 z mobilu - zjisitl že hi-res necukaj. Pak jsem vrátil tu 128gb do x3 a světe div se o<:) hi-res necukaj. Takže si držím palce, aby to tak zůstalo :hm
13Bonda
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod LOPO_X 28. 7. 2015 16:49

Jo ale mi to ne škube taky vždycky to je podle nálady a někdy podle iem . Teď často hraju na repro v kuchyni a nedělá to vůbec ale s havi b3 to dělalo skoro pořad .
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ripper6 24. 8. 2015 04:22

Me je hrozne divny, co dela takovou spotrebu u toho playeru ze vydrzi tak malo?
Dnes jsem tenhle player a dalsi resil s jednim kamosem co dela do elektro a rikal ze podle nej problem bude v tom ze nemaj OLED. Oled zas bylo nachylnejsi na poruchu a tohle ma TFT jestli tim vic nezere?
treba
https://www.alza.cz/fiio-x3-2nd-gen-d2412921.htm
ripper6
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 24. 8. 2015 06:22

To neni telefon, aby 90% spotřeby dělal displej, většinu času je přece vypnutý.

Ja si vždycky myslel, že to je prostě součástkama. Součástky z domácích zařízení, 3 zesilovače v cestě signálu, dost vysoký výkon, atd.

Proto jediné co má slušnou výdrž jsou věci od sony, protože ty mají řešení dělané přímo na cesty, v třídě D s výrazně menším výkonem.
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod ripper6 24. 8. 2015 21:08

Bina: Jo to me prislo divny, proto jsem to tady dal, ze me nekdo vysvetli cim to tak je. Takze mam tomu rozumet, ze tyhle HD playery maj nejaky soucastky z domacich zarizeni napr receiveru? Ze to ma uvnitr zesilovac 1x nebo dokonce 3?! To bylo mozna jasny vysvetleni.
btw ten FiiO 3 gen2 nic moc co tak ctu... :(

-- 24. 8. 2015 22:12 --

Jenze jak me pak nekdo vysvetli spotrebu playeru Cowon?
Ok nema zesik, hraje nakej 90hodin! Jenze co treba tohle?
http://mp3-prehravace.heureka.cz/cowon- ... e/#section
pisou max 20h, to je malo kdyz J3 edice co ma kamos hraje napr az 60h!
To by me pak zajmalo co dela takovy rozdily...
ripper6
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 24. 8. 2015 21:44

D3 ma zrejme mensiu bateriu, a hlavne ma Android co je zravy system.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod DadamH 25. 8. 2015 13:33

Caute,
dnes som si kúpil fiio x3 2nd gen. spolu s gr07. Po zapojení fiio do pc mi ho v pc vôbec neukáže. Ani na windowse ani v macu. Na displey fiio sa vsak zobrazí ikona, že je pripojený. Neviete čo s tým? Ďalší problém mám s SD kartou. Vložím ju a zobrazí mi, že tam nie je žiadna hudba. Je naformátovaná na Fat32 čiže správne. Ide o chybný kus Fiio?
Vopred ďakujem za rady.
DadamH
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 25. 8. 2015 14:08

Pro připojení DAP zkus jiný kabel. Mě to pomohlo. Nebo připoj kartu přes adaptér, který je v balení.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka