Iphone 3GS alebo galaxy S

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ineee9 11. 1. 2011 19:11

o chvilu mi konci pausal a neviem ci zoberiem galaxy S, alebo jazdene 3GS zvuk je dolezity ale nie priorita poprosil by som sa vyjadrit hlavne tym ktori poculi galaxy s, pripadne iny telefon..btw viem ze iphonu sa nevyrovna ziadny mobil, ale nechce sa mi vlacit uz 2 krabicky vkuse spolu
vopred diky za odpovede
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas999 11. 1. 2011 20:06

Ja by som skor pozrel Desire HD, zvuk nie je az taky zly, ale Galaxy S ma iba to lepsie.....Nepochopil som ta, myslel si, ze iPhonu sa nic nevyrovna vo zvuku(zatial pravda), alebo vo funkciach(veelmi si ma pobavil, totiz ziaden telefon sa nevyrovna iba jeho cene, funkciami ho zastreli 35e fon), ale toto je uz Mobilmania ;-)
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 11. 1. 2011 20:17

som na avmanii lebo chcem vediet nazory ohladom zvuku ;) a myslel som zvuk samozrejme, hdcko je nad cenu kebyze nemame teraz fajnu krizu v rodine idem do toho
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas999 11. 1. 2011 20:19

Zvuk je o trošku lepší na Galaxy S
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 11. 1. 2011 20:34

a v porovnani s iphonom nevies ako na tom je?
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod sauhirt 11. 1. 2011 20:45

Pokud rozhoduje jen kvalita zvuku při přehrávání, tak není o čem přemýšlet, kup jabko.
sauhirt
Junior

Odeslat příspěvekod ineee9 11. 1. 2011 20:50

nie je to prijorita len je to jeden z hlavnych dovodov...nie najhlavnejsi radsej budem mat novy mobil v zaruke ako mobil z ruky, ale ak je kvalitativny rozdiel velky pojdem do applu
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Tomas999 11. 1. 2011 21:00

Samsung sa snaží kopírovať Apple vo všetkom, aj vo zvuku, pravda to zase až natoľko neni, ale aj tak je to nadpriemerne a podľa mňa druhý najlepšie hrajúci smartfon, ktorý som počul, hneď po iPhone.Ja by som nerozmýšľal a išiel do Galaxyho, nakoľko bude nový a má aj lepšie parametre.
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 11. 1. 2011 21:02

Galaxy S by mělo být už docela v pohodě. Tvý sluchátka nejsou nějakej mega high end, tak bych mezi Galaxy a iphonem volil podle ostatních věcí.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod ineee9 11. 1. 2011 21:05

do sluchadiel chcem ist casom ak to bude mat vyznam, mozno ie8 alebo nejake lepsie spunty
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 11. 1. 2011 21:10

I tak bych mezi galaxy a iphonem volil podle toho co ti víc sedne.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod ineee9 11. 1. 2011 21:22

jj dakujem za nazory utvrdili ste ma v tom galaxy predsa do jazdenky nemam chut velmi ist ale zas paci sa mi rozhranie iOSu player a aj itunes mam rad, ale android ma taha viac :)
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Odeslat příspěvekod armaman 11. 1. 2011 21:59

OT
No mna napr. prekvapil zvukom LG GT 540 no zas je to taky lahsi low end medzi Android. Uz aj vdaka tomu tomu ,ze verziu 2.2 sotva zvladne a podla mna aspon zatial mu daky oficialny upgrade nehrozi ,to uz nehovorim o tom ako zlihava oficialny support verzie 2.1 ktoru LG nedokaze vypustit hadam uz od oktobra minuleho roku.
No nic to nemeni na tom co som napisal na zaciatku, ze ma zvukovo prekvapil.
Su sice veci co mi v jeho zvukovom prejave chybaju je tam mierna deka a chybaju niektore detaily no co je podstatne tento "prehravac"neunavuje co v pripade napr. N95 ktoru som vlastnil sa povedat nedalo.
Takze celkovo dobry dojem no smola ze nemam s cim porovnat.
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod THeBaNDiT 11. 1. 2011 22:47

zvuk Galaxy S je kvalitny, avsak este nie na svojej hranici - vdakabohu za velku podporu pre Galaxy S zo strany XDA Developers :oboze :tleskani , okrem mnohych vylepsenych firmverov pre SGS (prinasajucich napriklad aj svetelne upozornovanie na zmeskane udalosti) sa pracuje uz aj na upravenom kerneli pre SGS, ktory posunie SGSko zvukovo o pekny kus vyssie, zabudovany zvukovy Wolfson WM8994 sound codec totiz nie je zdaleka naplno vyuzity, a to sa zacina menit... 8-) (k lepsiemu samozrejme), uz teraz su verejne dostupne prve verzie na nahodenie...

takze ak zhrniem, ano, SGS ma v ramci Androidov pekny zvuk, ale bude este lepsi... casom. A ak to nezaradia do nejakeho dalsieho upgradu Samsung inzinieri (pochybujem), tak to bude dostupne "iba" formou neoficialnej upravy (ktoru vsak zvladne aj priemerne zdatny uzivatel pocitaca a mobilu, a ktora je samozrejme plne spätne vratna do povodneho stavu). o<:)
zive: HP Envy x360 Conv. 13" (Ryzen5 4500U, RAM 8GB, GF AMD Radeon)
digiarena: Nikon D5000 + 18-105mm DX VR + 55-300 DX VRII + SB-700
avmania: Samsung QE55Q80T + Nvidia Shield TV 2017 + ONKYO TX-NR414 + Jamo S426 HCS3
mobilmania: Samsung Galaxy S22U
THeBaNDiT
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ineee9 12. 1. 2011 11:38

pekne pekne :-D tak tymto si ma potesil uz viem ktorym smerom sa poberiem :-]
Ipod Nano 5G+AKG K450
ineee9
Junior

Další stránka