Iphone 3GS alebo galaxy S

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod portapro 11. 2. 2011 17:12

Typická ovce...na co mi je,na co mi je,pak to Steve oznámí a všichni si myslí,že to vymyslel on a považují to za revoluční...nemusí být všechno pro tebe,pro mě je rezistivní displej výhoda,stejně jako stylus a naopak nadávám na multitouch kde se dá,ono totiž kromě toho zoomování u webu je ti to úplně na *****,protože N900 má tak citlivý displej,až mě to překvapilo,nemusíš vůbec tlačit jako dřív,všechno funguje intuitivně i bez toho podělanýho nepřesnýho multitouche
O klávesnici ani nemluvě,já teda dost dělal na iPhone překlepy,na N900 vůbec...jen mě mrzí zastavení meega,můj další telefon bude nejspíš něco s droidem a jako přehrávač koupím asi iTouch 64GB
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 11. 2. 2011 20:06

Multitouch nieje samozrejmost u kapacitneho displeja, je to nieco uplne ine. Napr. htc hero nemal s 1.6 droidom podporu multitouchu a pritom mal kapacitny displej a zase nokia 5800xm ma rezistivny displej a podporuje multitouch ked si tam das custom ROM. Uz z nazvu vypliva ze je to vlastne schopnost viacdotykoveho ovladania. Kapacitny displej je uplne na inom principe nez rezistivny. A ano je pravda, N900 som este nedrzal ale drzal v ruke N97 ktora bola donedavna vlajkovou lodou nokie a som si viac ako isty ze rezistivny displej u N97 sa absolutne nechytal na iphone.

Ked uz sme pri tom Steevovi, prave iphone 2g bol prvy zo smartfonov ktory mal kapacitny displej(S MULTITOUCHom :P)...a pozri kolky vyrobcovia telefonov sa toho chytili.
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 11. 2. 2011 20:09

typická ovce?to by se dalo vztáhnout i na Nokiáře,když je jejich uživatelů nejvíc na světě.máš Nokii?to si ale ovce,tu má každej :mrgreen: tyhle keci fakt miluju :roll: ať si každej používá co se mu líbí.když jiná firma udělá foun se stejně jednoduchym,spolehlivim ovládánim,kvalitnim zpracováním a skvělim zvukem,tak si ho klidně koupim,ale zatim je pro mě iPhone prostě nej.howg :-|
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 11. 2. 2011 20:14

Si zabil :D Je to tak. Nech si kazdy uznava akykolkvek telefon. Niekto ma rad samsungy, niekto nokie, niekto HTCcka no a niekto jablkove telefony :)

Este som chcel predtym napisat zopar slov: Sorry za OT, no FLAME a peace and love 8-)
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 12. 2. 2011 00:22

chockel: Jestli je pravda co říkáš ohledně multitouche,tak nechápu proč se dělá kapacitní displej,rezistivní dokáže být taky citlivý,a můžeš ho používat s různýma předmětama co najdeš okolo a v rukavicich
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 12. 2. 2011 01:03

Keby je tlakovy displej taky citlivy ako kapacitny, urcite by ho davali vsade namiesto kapacitaku ;) Mas doma predsa iphone 4. Ja som 4ku drzal v rukach a nehovor mi ze v tych displejoch nieje rozdiel. Teraz sa stale bavime o dotykovej ploche kedze N900 by sa displejom ako takym na 4ku nechytala ci uz rozlisenim alebo technologiou. Prave kapacitny displej sa pouziva nato aby nebol nutny na pracu s displejom stylus kedze rezistivne displeje proste nereaguju tak dobre ako kapacitne.
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 12. 2. 2011 08:10

Ma trochu horší,ale není to spatny,rozhodne ne kvůli tomu dělat kapacitní displej,iPhone je sice hodne citlivý,ale to,že do něho nemůžu ťukat čím se mi za chce me někdy štve
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 12. 2. 2011 08:30

Prave fakt ze donho nemozes tukat cim chces je ta vyhoda kapacitneho displeja. Mne sa niekedy xperia sama odomkla a ked som ju mal vo vrecku sa mi tam postlacalo vselico. Na druhu stranu niekedy by sa zislo(napr. v zime v rukaviciach) aby som displej mohol odomknut aj cez rukavice ale to uz je sila zvyku a uz za 3 dolare predavaju aj rukavice na kapacitne displeje :-))
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod macusercz 12. 2. 2011 09:28

to portapro: a cim bys chtel na iPhone tukat? V rukavicich, ono kdyz mrzne tak se neobtezuju telefon vytahovat ani z kapse. :-) Jsi typicky priklad antiapple fan. :-) iPhone displej je jednim z nejpresnejsich kapacitnich, Androidy na nej nemaji a psani na klavesnici na nich bylo o dost horsi. Rezistivni displej se presnosti s iPhone jen tezko da srovnat, je to taky videt, kteri vyrobci ho pouzivaji, ty co jdou ke dnu a pro ktere byla N900, slepa ulicka a test, bez nejake vetsi podpory. Naletel jsi. :-) Nikdy jsem nevidel kvalitni telefon od Nokie, dobre zpracovany, same vrzaji plastaky rady N, prohybajici se displeje.

Tvuj "podelany" multitouch se nepouziva jen u prohlizeni webu (osobne si nedokazu predstavit tukat na plus, jak na starem 1.6 Androidu)... Multitouch podporuji i ruzne aplikace z App Store a vznikaji gesta, ktere ti pouzivani aplikaci zprijemni. Pritomnost multitouch pomaha predevsim u psani na klavesnici, pokud pises dvema prsty (ty otazes urcite ne, protoze tve motoricke schopnosti ti to nedovoluji, mas problemy i s beznym psanim, protoze delas preklepy), ja urcite, je to abnormalne rychle, muzes si porovnat psat na multitouch SW klavesnici a na klavesnici bez nej. Jen by me zajimalo, proc si nekde v 90. letech se stylusem, k cemu ho pouzivas? Malujes si, pises s nim pro vetsi presnost? Uz vim, ty ho pouzivas, protoze musis, totiz odezva reakce tvych prstu na rezistivnim displeji Nokie je velmi spatna, funguje to tak na 70%, coz jsem zkousel, ale to je problem priznat.

Abych se vratil k tematu, nevim jak to maji ted Androidy, ale synchronizovani hudby s iTunes si nemuzu vynachvalit!
MacBook alu late 2008, HDD Hitachi 7K500 500 GB, 6GB RAM; iPhone 3GS 32GB; iPod Shuffle 4th gen.
macusercz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod portapro 12. 2. 2011 10:24

Ano naletel jsem,kdy jsem bezhlavě koupil další iPhone,ja nevim pro koho byla n900 slepá ulička,ale Nokia s ni měla rekordní prodeje,ale s ovcí se nema cenu hádat,k cemu stylus,kdyz je tady nepřesný ovládání iphonu kde musím kdekoliv na webu porad roztahovat prsty jak blbec,každy máme jiný názor,ale prosím nevnucuj mi ten svuj
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 12. 2. 2011 11:19

já se bez problémů trefim vyždycky tam kam potřebuju aniž bych musel přibližovat.holt sem šikovnej :mrgreen:
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Elysian Annihilator 2023, Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, Sony WM1AM2, iBasso DX180, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 12. 2. 2011 14:43

Mohli by jste se vrátit k základu tématu?

Tyhle spekulace a teorie si nechte jinam, je jich tu už mraky.

macusercz: a ty klidni hormon
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod portapro 12. 2. 2011 22:01

Tady je pořád mrtvo a když se tady začne diskutovat(ač offtopic) tak je okamžitě zastaven :-(
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 12. 2. 2011 22:33

Nikdy jsem neřekl, že debata do není zajímavá (i když plná podovných absolutních pravd :) ). Jenže se původně řeší snad rozhodování mezi přehrávačem x a y. Ne mezi platformou xx a xy/zpracováním/technologií displeje.

Za jedno je k tomu Mobilmania a za druhé tohle, to snad dobře víš, vede jen ke zbytečným dohadům. Budete si tvrdit svoje. Pak se hodně naštvete, zanadáváte si, pak se omluvíte a půjde to zase za pár týdnů dokola.

Případně lze samozřejmě podobné věci řešit v jiných sekcích, kde je i to nejhorší povoleno :)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod ineee9 13. 2. 2011 13:41

viem ze napisem teraz ja OT ale vzislo to na moj zmar, zatial som odsudeny na dotovanie rodicov a neboli ochotni dat tolko za telefon, ale verim ze tema pomoze tomu kto si necha zalezat aj na zvuku telefonu (tot priorita temy) pre a proti sa najde pri vsetkom a to je vacsinou problematikou for :) aj ked topici o os a HW su v inych forach
Ipod Nano 5G+AKG K450
Fotak OLYMPUS E-420, po lete snad upgrade :)
ineee9
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka