Iphone 3GS alebo galaxy S

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod jirka89 1. 2. 2011 10:52

Zkoušel už někdo z odborníků Voodoo Sounds v4 na Galaxy? :-) Zvuk je neuvěřitelně čístý, lepší jsem od přenosného přehrávače neslyšel...
jirka89
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flatliners 3. 2. 2011 21:42

tak sem neska v práci vybalil SGS a srovnával s iPhonem a zvuk je teda dost bídnej,sice lepší než ostatní telefony co sem měl zatim možnost slyšet,ale na jabko ztrácí podle mě zatim hodně.hlavně v detailech a čistotě...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 7. 2. 2011 17:51

Ale to je tak jediný co má proti SGS lepší :D
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 7. 2. 2011 18:06

Zase velkej off topic, ale v čem je SGS lepší? Telefony už dva roky nějak vůbec nesleduju.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Tomas999 7. 2. 2011 18:20

Bína píše:Zase velkej off topic, ale v čem je SGS lepší? Telefony už dva roky nějak vůbec nesleduju.

Prsne toto som si všimol....Keď máš iPhone, tak telefóny ani nesledujem.Preto aj ja rozmýšlam o iPhone 4...Znova...
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 7. 2. 2011 18:34

Ve větším displeji a v androidu
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tomas999 7. 2. 2011 19:02

portapro píše:Ve větším displeji a v androidu

Ale zase iPhone má výhodu vo zvuku, vo spracovaní, podpore, aktualizácie....
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 9. 2. 2011 19:57

no nevím,nevím
Já teď dostal N900 s 32GB kartou,za prvé to hraje hodně dobře(na iP to nemá,to je jasný,ale kdybych neměl iPhone,asi by mi ta n900 stačila
Navíc funkce N900,to je prostě žrádlo-android market,symbian programy,taktoval jsem si CPU na 1Ghz,HW klávesnice,ten telefon je prostě dokonalej,64GB na soubory,jediný co bych mu vytkl je velikost displeje,4,3" a nemá konkurenci(to nemá stejně) ale třeba na DHD nebo HD2 se líp dívá na seriály v buse...
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 9. 2. 2011 20:01

Hm ten displej by mě taky štval, kraksna velká.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Balda_87 10. 2. 2011 08:04

Ve větším displayi a androidu :D Třeba mě android neláká, lákal, ale pak jsem šel do 3gs a spokojenost..... taky jsem přestal telefony řešit. A až bude příležitost takového kupu jako u 3gs, jdu do čtverky :D (Kopil jsem 3gs za šetku, 32gb :D což je podle mě, no haluz to je :)) )

Ad Rozměry displayů.... Přecejenom do kapsy, je už i ten iphone celkem macek.
Ale když bych chtěl display na web, hraní, asi začnu řešit HD7. Zvukem se iP zatim nevyrvná níc.
Zvukomol, elektrožrout, čilautář a spontánní kreativec, jenž procit ve stadiu repetativ.

iPod classic 160GB (rockboxed).
└> Sennheiser IE8 + Denon AH C551
+ ZoomH4n - mrštný lapač kmitů

Canon 1100D + Canon EFS 17-85mm
Huawei P8
Balda_87
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod macusercz 10. 2. 2011 08:38

No, aby prave toto nebylo kamen urazu. Obrovska nevyhoda Androidu jsou jeho oficialni updaty, clovek vzdy pekne dlouho ceka. To ze se v Androidu na necem pracuje je vzdy usmevne, jelikoz update je dostupny, kdyz uz je prekonany dalsim updatem. A taky vyrobce tento telefon nemusi podporovat vecne.
macusercz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod flatliners 10. 2. 2011 09:03

já měnil dřív telefony klidně i každejch 14dní.měl sem jich něco kolem stovky(nekecam).ale od tý doby co mam iPhone mě nic jinýho neláká.prostě maximální spokojenost.všechno funguje jak má,ani jeden zásek,žádný restarty,spousta apps,čitelnost displeje na slunci,kvalita zpracování a tak bych moh pokračovat dál a dál.no a zvuk netřeba komentovat,prostě špička.pro mě ten telefon prostě nemá konkurenci...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jirka89 10. 2. 2011 12:41

ani jeden zásek,žádný restarty,spousta apps,čitelnost displeje na slunci,kvalita zpracování...to stejný je u Galaxy S. Pravda jen, že je to plasťák, zpracování je lepší u iphonu. Jinak nevidím žádný výrazný rozdíl oproti iphonu, jsou to naprosto srovnatelné telefony.
jirka89
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod portapro 10. 2. 2011 16:49

Já to mám takhle-od mobilu čekám,že se přizpůsobí mě,ne já jemu,což mi N900 prostě poskytne,tam udělám cokoliv,neřeším,jestli se na webu podívám na stream nebo ne,nebo třeba uzpůsobení si skinu telefonu apod...zvukem se N900 iphonu nevyrovná to je jasný,ale špatně na tom není,já teď používám iPhone jen jako MP3(hry jsou na N900 taky špičkový,není jich tolik jak na iOS,ale co angry birds,fruit ninja,originál bounce,quake 3 bohatě stačí,na pořádný hrání je PSP
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 11. 2. 2011 11:49

Pre mna nokie boli a vzdy budu trosku zastarale tehlicky. N900 zivy dokaz...rocnik 2009-rezistivny displej, hrubka temer 2cm, vaha ani nehovorim...najnovsie n8 kopiruje v niektorych veciach apple co je na druhu stranu dobre. Konecne nevrzgajuci zadny kryt, kapacitny displej...ale to uz tu mohlo byt aj skor, najma ten displej. Odkedy som mal xperiu x1, o tlakovom displeji nechcem ani pocut.

Tiez som prestriedal nehorazne mnozstvo telefonov behom par tyzdnov, az pokym som nenarazil na iphone resp. apple. Proste vtedy som vedel ze to je to prave co mi treba k zivotu. Uvedomil som si ze nepotrebujem milion aplikacii a veci ktore aj tak ani raz nevyuzijem a vedel som co mam od toho telefonu ocakavat. Naco mi je qwerty klavesnica ked na iphone viem pisat tak rychlo ako na notebooku, naco mi je led blesk ked ho v zivote nevyuzijem? :) Pre mna zatial neexistuje konkurencia rovnajuca sa iphonu. Ci uz kvalitou spracovania alebo zvukovym vystupom...
chockel
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka