Iphone 3GS alebo galaxy S

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod macusercz 14. 2. 2011 09:02

OT TO xxxdvorixxx: presne tak nejak... To co forum zabiji, je prehnane moderovani. Ktery hormon ze to mam klidnit? Jsem naprosto klidny, ale u tebe jsem nejisty. Jsou to normalni argumenty, trochu mimo tema, kdyz si chce nekdo pokecat, tak nemuze. Rozhodne nemam v umyslu se s nekym hadat, jen si vymenovat nazory, omlouvat se tez nikomu nebudu. Hezky suchy den, koukam, ze zase hezky mrtvo...
MacBook alu late 2008, HDD Hitachi 7K500 500 GB, 6GB RAM; iPhone 3GS 32GB; iPod Shuffle 4th gen.
macusercz
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Saske 17. 2. 2011 06:50

Ja mam Galaxy S uz nejaky mesic a jsem se zvukem naprosto spokojeny. Jen originalni sluchatka doporucuji okamzite vymenit.. ty hrajou priserne a nebasujou. Hodne se koukam na videoclipy a vyhodou je ze se da zamnkout aniz by se prerusilo prehravani videa. A je spousta aplikaci, ve kterych si muzes doladit zvuk, jak se ti zlibi. Ja pouzivam http://www.appbrain.com/app/poweramp-mu ... udioplayer plnou verzy a nemuzu si to vynachvalit. A takovejch veci je mraky na Android mobily, aby sis vse mohl doladit k obrazu svemu.

Mel sem kratke zkusenosti s 3GS a vubec sem s nim spokojeny nebyl. Nemuzu hodnotit jaky je z nich lepsi na poslech hudby (az tak se v tom nevyznam.. me hral lepe Galaxy S s PowerAMP Music Player) ale vim, ze celkove je lepsi Galaxy S. Kdyz uz si kupujes takoveho mobila za takove penize je podleme blbost se koukat jen na to, jaky lepe hraje, kdyz ve vsem ostatnim muze byt horsi, jak ten druhy.

Doma mam SanDisk Sansa Clip+, ktery uz vubec nepouzivam, protoze s mojema sluchatkama mi hraje mnohem lepe Galaxy S.

... doporucuji si pockat na -> http://www.mobilmania.cz/clanky/samsung ... fault.aspx ...
Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale počtem okamžiků, které člověku berou dech...
Saske
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 17. 2. 2011 11:28

je podleme blbost se koukat jen na to, jaky lepe hraje, kdyz ve vsem ostatnim muze byt horsi, jak ten druhy

...tvoj post by sa viac hodil na mobilmaniu ako na avmaniu
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Saske 17. 2. 2011 18:31

Mozna mas pravdu ;-)
Napsal jsem, jak to vidim ja a me zkusenosti s temito mobily. Jestli to pomuze s vyberem nebo ne to at si rozhodne ineee9 ;-)
Život se neměří počtem nádechů a výdechů, ale počtem okamžiků, které člověku berou dech...
Saske
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 17. 2. 2011 22:19

Ide o to ze na avmanii je hodnoteny a uprednostnovany viac zvuk nez vseliake vymozenosti, preto skor mobilmania ale ano teraz som si znovu uvedomil ze nazov topicu je Iphone vs Samsung galaxy...
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Saske 19. 2. 2011 15:29

Vim jaka byla otazka. Ale tohle uz neni mp3 prehravac.. podle me to neni tak jednoduche rict co je lepsi proste.

Zkusim to vysvetlit timhle..
Dam priklad: grafika do PC - v testech naprostu uzasna. Koupim si ji.. a kdyz si chci zahrat svoji oblibenou hru, tak se seka i kdyz by nemela podle testu vykonu. Pada to porad.. same problemy.. po case zjisim, ze to bylo ovladacema graficke karty - nainstaluji nove ovladace a vse funguje tak, jak ma.
Co tim chci rict? Ze mobil muze mit parametry jake chce ale bez spravnych "ovladacu" ti to bude k nicemu.
Kdyz sem si koupil Galaxy S byl jsem nespokojeny se zvukem. Tak sem si koupil nove sluchatka - zlepsilo se to ale porad to nebylo ono.. pak sem si koupil tenhle program http://powerampapp.com/ s nim sem si vyladil zvuk a tedka to hraje naprosto paradne. Galaxy S mi tedka hraje lepe jak Sansa Clip Plus. Nemuzu si to vynachvalit ;-)
Saske
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod chockel 19. 2. 2011 16:31

Software moze zvuk vylepsit iba trochu, zalezi na hardwarovych suciastkach ktore sa nachadzaju vnutri. Ano, dobry softwarovy prehravac zvuk vie vylepsit napr. vhodnym pouzitim equalizeru alebo roznymi efektmi ktore skrasluju zvuk ale to uz nieje ono. Ja uz mavam EQ vypnuty a je to tak lepsie IMHO.
chockel
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 19. 2. 2011 17:52

Právě se ale říkalo,že HW součástky jsou na galaxy S velmi dobré,ale že je brzdí SW,neboli,že nejsou plně využity
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod ScRyX 19. 2. 2011 21:30

A existujú ľudia ktorý chcú aby všetko fungovalo(a teda aj hralo) tak ako má "out of the box". Napríklad ja, preto ma Android neláka.
ScRyX
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Saske 19. 2. 2011 22:25

Ja a ani lidi, ktery znam sme s Androidem (Galaxy S) problemy nemeli a nemame ;-]
Saske
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Saske 24. 2. 2011 20:08

http://www.rockbox.org/wiki/AndroidPort
Ja vim prdlajs co tam pisou ale je to pro andoid mobily :) ale tedka to jdu zkusit na Galaxy S
Saske
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod TheUnheard 18. 3. 2011 21:01

2Saske: uz si nieco zistil ohladom toho AndroidPort-u?
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod armaman 30. 8. 2011 19:22

RockBox pre Android dufam, ze odladena verzia predosla bola aspon podla mna prepadak aj co sa zvuku tyka a ovladania detto.
Kód: Vybrat vše
http://rasher.dk/rockbox/android/
armaman
Poslední varování

Odeslat příspěvekod TheUnheard 31. 8. 2011 17:10

skusil som na galaxy SII a podla mna je to strasne biedne spravene hlavne po stranke GUI ... menu mam asi tak na 1/4 displeja a ostatok prazdny a musim sa tam do 2mm trafat ... zlepsenie zvuku proti poweramp z pocuvania 20sekund som nezpozoroval ... pre mna jednoducho nepouzitelne ...
i5 4790k+GTX960+16GB => uDac2-HP => 1964-T / ADAM F5 / HD 800
iPod touch 3g 64GB => 1964-T
Redmi note 2
TheUnheard
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod armaman 31. 8. 2011 19:32

Ano pokial pouzijes verziu ktora nie je pre tvoj displej... 480x800
Inak si to neviem vysvetlit. Ak by siel spravit screen priamo z obrazovky LG tak ho sem dam.Mne ide na cely displej ako ma, pokial nepouzijem instalacku pre displej s vacsim rozlisenim potom to mam presne ako popisujes ty .
Mna neustale obnovovanie PowerAmpu nebavi a davat za to hoc aj len par euro sa mi nechce.
Alebo skus viacere rozlisenia.
armaman
Poslední varování

Předchozí stránkaDalší stránka