od javak810i 21. 7. 2011 13:40
To je mi tu zase spousta hudebnich expertu se sluchem dravce... Uprime, panove. Pokud chcete byt objektivni a tvrdit o necem, ze je lepsi ci horsi, tak k tomu vase subjektivni pocity nestaci. Ja vychazim z profi testu, ktere byly provadeny s pripojenim na diagnostickou aparaturu a vyvedeny do grafu, takze bylo krasne videt, jak si na tom jednotlive telefony stoji. Test byl z kinuleho roku a slo tam predevsim o sgs1 a iphone 4, testovaly se ale i jine telefony. Nejlepe dopadl ihone 4 a v tesnem sgs1 (v necem horsi, v necem lepsi), pak byly hudebni nokie a pak dlouho nic a az potom Htc, LG,.. tyhle znacky nikdy nemeli mobil s dobrym zvukem (vlastni zkusenost s HD2). Ja osobne mam sluchatka Jays Q-Jays,
takze celkem solidni a posloucham mp3 320kbps. S Nokii 5800 jsem byl spokojen, pak jsem mel Samsung i8910HD a to byl des. Zvuk zasumeny, mdly a navic ani nemel ekvalizer. Pak jsem mel prave Galaxy S, ktery hral opet vyborne. Nedokazu ted rict jestli lepe, nez nokia 5800, nemel jsem moznost primeho srovnani. No a z Galaxy S jsem ted presel na Galaxy S2 a zadne zhorseni ovality zvuku jsem nezaznamenal. Mozna hraje hur, ale k poznani by chtelo poslouchat Flac a mit sluchatka za 10000kc (jenze takovy clovek nebude poslouchat z mobilu, ale kvalitniho prehravace se zesilovacem). Chtelo by to nejaky profi test o kterem jsem mluvil (mozna uz nejaky je, to nevim). A co se tyce hlasitosti, tak jsem zatim nepouzil uroven vyssi nez 6 z 15 nabizenych, takze si nestezuju.