mp3 prehravac jen na hudbu 32GB

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod cagin 28. 6. 2011 09:52

Jo to nano jsem viděl pod sklem.Připadalo mi to ,že někdo ještě zmenšil clip+ a dal tam dotyk.Jinak ovládat tak malý dotykový displej může být pro někoho noční můra.
tady jsem začal
-------------

nyní jsem zde
----------------------------
cagin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod davidak 2. 7. 2011 08:37

Řešim podobnej problém. Už leta používám iAudio 7, ale s přibejvajícíma albama ve FLACu je jeho 8GB docela málo, teď mě mrzí že jsem tenkrát nekoupil 16GB verzi.

Nechápu, proč všude cpou ty obr dotykový displeje (na to máme mobily), stačila by malá mrcha se slušnym zvukem a výdrží, 32GB a možnost mačkat tlačítka v kapse.
davidak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 2. 7. 2011 08:56

tak pro mě je naopak dotykovej displej výhoda,protože ovládání přes něj je nesrovnatelně rychlejší.Nevim jak bych hledal v 64Gb iPodu interprety pomocí mačkání tlačítka.to by mi asi upadla ruka.Takhle kliknu na displeji po levý straně na písmeno z abecedy a sem tam kde potřebuju.Pozastavit a spustit přehrávání jde pomocí zapínacího tlačítka přes prográmek Glovepod ze Cydie...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod davidak 2. 7. 2011 09:07

Jo, na listování má to iAudio taky dotykáč, ale po stranách má zároveň hlasitost, zastavení atd. To moc přehrávačů nemá.

Tvůj Touch je asi jedinej přehrávač, kterej bych za i7 v současný chvíli vyměnil, ještě kdyby tak u Applu uměli mass storage (nevim, v jaký fázi je v současnosti obcházení iTunes).
davidak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 2. 7. 2011 09:43

myslim že programů na obejití iTunes je spousta,mě každopádně vyhovuje i když sem na něj zezačátku nadával...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Předchozí stránka