No...ja ze by som bol z neho uneseny?..haha...
Ale k tomu meraniu. Mozno so mnou nebudete suhlasit,ale zazil som to uz vela krat. Skusam nieco nove,pocuvam. Na zaklade predchadzajucich skusenosti porovnavam,robim zavery... Ked mam povedat pravdu,ludske ucho nie je schopne nieco zodpovedne vyhodnotit. Je to preto,ze to ako vnimame zvuk nie je len sucha charakteristika dana pohybom membrany v uchu. Po uchu prichadza nepredvidatelna premenna a to je mozog. S usmevom si spominam na najhlbsi audiophile zazitok s emgetonom podporeny flasou dobreho cabernetu. Psychoakustika nas nuti vnimat hudbu v zavislosti od psychiky a preto nemozeme len tak pohrdat meracimi pristrojmi...Oni jediny totiz dokazu merat veliciny akotak presne. Subjektivne hodnotenie posluchaca sa ani nahodou nemoze vyhlasovat za objektivnu pravdu... to by sme dnes merali elektriku prstom na svorkovnici,jazykom ph, a okom svietivost. Ako by to dopadlo vie kazdy z nas..
.a netreba zabudat na fenomen "iphone",ked stado ovci neobjektivne hodnoti vyrobok,len preto ze ho vlastnia. V urcitej podobe tohto fenomenu mam aj ja problem priznat realitu,preto este raz pisem,nepodcenujme meracie pristroje.....