já už mam promyšlenej koncept přestavby clipu. nakoupil sem nějaký součástky (ne všechno,ještě tam budu muset jít jednou), krabičku už taky mám.Sice to nebude uplná prča to sestavit ale výsledek by měl stát za to. Nakonec jsem se rozhodl pro následující: Vytvořit duální slot na microSD mezi kterýma půjde přepínat, posílení o Fiio E05, duální výstup na sluchátka (jeden přímo z clipu a jeden z fiia), baterie se mi tam určitě podaří dát zhruba 1000 - 1500 mAh (nejspíše nějakou co se dává do mobilu nebo tak). A výsledek bude celkem nadupaná mp3 za cenu zhruba 2500 když sečtu to fiio a součástky. Ale potrvá mi to tak týden než to udělám.
A bude to určitě menší a lehčí než ipod s HDD, hlavně ne na všechny ten rockbox jde, jen na první a druhou generaci a ta se dávno neprodává.
Hlavně nechápu odpor vás všech k bastlení, vždyť je to super si vytvořit něco unikátního a pak to používat

Pokud na trhu neseženu přesně to co mi vyhovuje, tak si to předělám / postavím.
DESKTOP: PC -> optika -> AUNE X1sPro 7gen, Sennheiser HD660s, NAD C326BEE + Klipsch RB-81II + Klipsch SW-112
PORTABLE: HiBy R3II (512GB), FiiO FH7 (bal.), DALI Katch G2, B&O Beoplay A1 2nd, Sennheiser Momentum TWS4