od kaniobal2 10. 10. 2011 00:01
Zda se mi to nejak moc velky, navic nepocital jsem s tim, ze vydam treba 3500, ale zase na druhou stranu bych chtel slyset pekny veci. Momentalne se mi stava i to, ze muziku radeji vypnu, protoze me proste stve, jak je to naprosto mimo. Takze radeji priplatim, abych pak nebyl zklaman.
Nasel jsem nejakou prenosnou nabijecku na tuzkovou baterku, coz by snad nejak resilo problem s vydrzi. Jak je na tom s kvalitou zvuku sansa clip plus? Ten prehravac budu pouzivat hlavne venku, doma si urcite pustim muziku z pocitace, takze prakticky vzdy bude okolo nejaky hluk. Poznam tak vubec nejaky rozdil mezi cowonem a treba clip+? Moc do prehravacu nevidim, tu sansu vsude vsichni celkem dost chvali, ale uz jsem cetl i nejakou vytku ohledne zvuku... Je to tak za bezne ceny - tj max nekolik malo tisic proste ty vetsi prehravace budou mit lepsi zvuk, protoze se tam vlezou nejaky poradnejsi cipy? Koukal jsem pred chvili na colorfly c4 (kterej je teda naprosto mimo moje financni moznosti momentalne), ale to rozhodne taky nebyl zadnej drobecek...
Dekuju za odpoved, zkusim se na ten cowon nekam alespon zajit kouknou/poslechnout.