MP3 přehrávač s kvalitnějším zvukem a dostatečnou výdrží

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod kaniobal2 9. 10. 2011 11:37

Ahoj,
chci si koupit MP3 přehrávač, který buď vydrží alespoň 35 hodin hrát a bude mít rozumný zvuk. Nebudu ho používat doma spíš venku, takže většinou okolo bude nějaký hluk. Většinou budu používat sluchátka sennheiser cx380 sport - na sport, popřípadě rs 160 - na cestování. Přehrávač by mohl mít i horší výdrž, pokud by byl na baterku, ale žádnej takovej rozumnej jsem nikde neviděl. Byl bych rád, kdyby nebyl příliš velkej. Ví někdo o nějakém takovém zařízení?
kaniobal2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 9. 10. 2011 23:17

Cowon iAudio 9? Nahoď rozpočet ;)
Cowon D2 / Lumia 920 / Fubar IV+Sennheiser HD-25
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod kaniobal2 10. 10. 2011 00:01

Zda se mi to nejak moc velky, navic nepocital jsem s tim, ze vydam treba 3500, ale zase na druhou stranu bych chtel slyset pekny veci. Momentalne se mi stava i to, ze muziku radeji vypnu, protoze me proste stve, jak je to naprosto mimo. Takze radeji priplatim, abych pak nebyl zklaman.

Nasel jsem nejakou prenosnou nabijecku na tuzkovou baterku, coz by snad nejak resilo problem s vydrzi. Jak je na tom s kvalitou zvuku sansa clip plus? Ten prehravac budu pouzivat hlavne venku, doma si urcite pustim muziku z pocitace, takze prakticky vzdy bude okolo nejaky hluk. Poznam tak vubec nejaky rozdil mezi cowonem a treba clip+? Moc do prehravacu nevidim, tu sansu vsude vsichni celkem dost chvali, ale uz jsem cetl i nejakou vytku ohledne zvuku... Je to tak za bezne ceny - tj max nekolik malo tisic proste ty vetsi prehravace budou mit lepsi zvuk, protoze se tam vlezou nejaky poradnejsi cipy? Koukal jsem pred chvili na colorfly c4 (kterej je teda naprosto mimo moje financni moznosti momentalne), ale to rozhodne taky nebyl zadnej drobecek...

Dekuju za odpoved, zkusim se na ten cowon nekam alespon zajit kouknou/poslechnout.
kaniobal2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod puschpull 10. 10. 2011 07:05

taky bych doporučil Cowon
Audio Card: Asus Xonar Essence STX | PC Speakers: Audioengine A2 | Beyerdynamic DT 990 | Xavian XN 270 | DPA 380 SE MkII | PP01SE | Denon DCD-2560 | Cowon Plenue D | Echobox Nomad N1 | T-Peos Altone200
puschpull
Pokročilý

Odeslat příspěvekod flatliners 10. 10. 2011 11:02

Cowon asi jediná možnost...škoda že už nedělaj malí věci jako třeba i7...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kaniobal2 10. 10. 2011 12:33

no, praveze budu s prehravacem i behat a brat ho na lyze. tahle vec mi prijde velka, ma zbytecnej displej, kterej z myho pohledu prinasi akorat to, ze se velmi ochotne rozbije. ten Cowon iAudio 7 mi pripada o moc lepsi. Jak je na tom se zvukem?

-- 10. 10. 2011 12:39 --

kolik ta i7 puvodne stala? Nasel jsem na ebayi pouzitou za 150$, coz mi prijde celkem moc, na to ze je pouzita.
kaniobal2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lobic 10. 10. 2011 17:18

http://mp3-prehravace.heureka.cz/sony-nwz-e463-4gb/ Zvuk na sluchátkách Sennheiser HD 555 a Grado SR60i je k nerozeznání od zvuku přehrávačů Iriver T60 a Samsung YP-U3J. Velmi tenké provedení, dlouhá výdrž 40 až 50h.
lobic
Junior

Odeslat příspěvekod kaniobal2 11. 10. 2011 08:36

Dík za typ, včera jsem ho viděl v ocbhodě. Pokud jsem to pochopil správně cowon iaudio 7, nebo 9 je zvukově oproti třeba T60 někdě jinde. Můžete mi to někdo potvrdit?
kaniobal2
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 11. 10. 2011 11:20

Relativně, T60 měla trochu více deku než Cowon i7. Ale nebylo to zas tak, abych si trhal žíly.

Ten Sony by taky nemusel být marný, nepodporuje ale FLAC. Bude určitě k poslechu v mnoha elektrech.
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod flatliners 11. 10. 2011 12:20

pochybuju ale že Tě tam nechaj nahrát vlastní muziku.pokud tam vůbec vevnitř něco bude,tak to bude nějaká příšerná tuc tuc,z který kvalitu zvuku stejně nepoznáš...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
Nostalgia Audio Camelot, Penon Impact, Noble FoKus Pro, Westone 4R, iBasso DX340, iFi Go Blu, FiiO Btr3k
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 11. 10. 2011 13:00

Alespoň něco ale :) Případně objednat z webu a vrátit.
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod lobic 11. 10. 2011 18:25

xxxdvorixxx píše:Relativně, T60 měla trochu více deku než Cowon i7. Ale nebylo to zas tak, abych si trhal žíly.

Ten Sony by taky nemusel být marný, nepodporuje ale FLAC. Bude určitě k poslechu v mnoha elektrech.

Já teda nevím, ale je na sport a cestování ten FLAC třeba??
lobic
Junior

Odeslat příspěvekod flatliners 12. 10. 2011 09:59

já třeba rozdíl mezi flac a mp3 320kbps nepoznam...
Metal/HC/Punk
Galaxy S23 Ultra
flatliners
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xxxdvorixxx 12. 10. 2011 11:11

Nemyslím problém rozpoznání, spíš by se mi to nechtělo konvertovat.
xxxdvorixxx
VIP uživatel

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 12. 10. 2011 11:37

To je skôr zaležitosť konkretnych ripov a nahravky. Väčšinou ale je ten rozdiel počuteľny.
Ryan Giggs
TV expert

Další stránka