[Recenze] iAudio C2

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod portapro 21. 2. 2012 20:52

dawezman píše:Dík za vyčerpávající odpověď. Takže si budu muset počkat, až někdo někdy vyrobí něco, co dokáže konkurovat iPhonu. :-)

Samsung wave, Motorola Droid razr, Možná i LG optimus 2X hraje dobře, ale jako telefon stojí za nic
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod portapro 22. 2. 2012 17:53

A opomněl jsem na Galaxy nexus
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod kokosak106 11. 5. 2012 19:11

Ahoj,
vlastním už asi měsíc Cowon C2 a dnes po zapnutí mi vyskočilo okno pro kalibraci displaye. Tak sem ho bez problému zkalibroval, ale potom vyskočila hláška " Failed to load resource" . Nevíte, co s tím? Přehrávač je ještě v záruce, ale pozítří bych měl odjet na dovolenou a chtěl bych ho mít sebou opět v pohodě. Díky za rady :)
kokosak106
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Pingu2221 13. 5. 2012 08:12

Ahoj, zkus to připojit kabelem k PC a zformátovat.
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 21. 5. 2012 19:44

Páni, stala sa mi taka vec, len tak som zobral postarsi discman sony d.ejooo walkman a zapojil som donho gr07 a skoro som sa po... co z toho liezlo! :-O A potom som si vsimol aj zdierku s napisom "line out" a buchol som tam e11 a ze dalsie wow! Proste ulne iny zvuk z toho liezol nez z toho potemneleho clipu+, tá zvukova zivost, farebnost a priestorovost je oproti clipu uplne niekde inde! A teda nastava znova otazka ci by c2 vedela urobit daky podobny zvukovy zazrak ako toto sony!?
Viem ze na tom discmane sa pouziva tusim WMA, cize mp3 su proti tomu kapanek orezane, ale predpokladam ze za tu kvalitu zvuku moze hlavne sony, a nie typ suboru!
Tak by ma zaujimalo ci by mi poskytla c2 podobny sok a skok od clipu, alebo ist radsej do sony?
Viem ze uz tu ta odpoved bola, ale opakovanie je matka mudrosti + mozte mat uz viacej skusenosti :D ;-)
Zatial som rozhodnuty poslat clipa prec, ale ci sa to vobec oplati :-/

Dik za pripadne odpovede :-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod garrett6 21. 5. 2012 23:19

Sony vie urobiť poriadnu vec, keď chce. Síce len sem tam, ale má najlepšie High-End dynamické slúchadlá na svete, najlepšie dynamické univerzálne špunty, najlepší SADC prehrávač a prenosný minidisk player/recorder, ktorému sa kvalitou zvuku nevyrovná väčšina domácich systémov. Ten skús, dá sa zohnať za prijateľnú cenu a sadneš na zadok a už sa nepostavíš :D
Kto chce alternatívy, prosím, ale vždy to bude horšie.
A tvrdím to aj o mp3 (only. nie flac) prehrávači A846. Niekto za najlepší považuje S639, ale tak zosík u A-čka ma väčšiu vybuditeľnosť. Prvý Clip bol super, ale zvukovo lepší player než A84x pre kvalitné špunty by si ťažko hľadal.
garrett6
Junior

Odeslat příspěvekod dazo 22. 5. 2012 18:50

Diky za nazor, aaa, daky dalsi maniak z dakym zaujimavym napadom-nazorom nebude :-O :-)
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 4. 6. 2012 11:06

Noo, ale ste mi toho naradili :/ To je vazne taky problem napisat svoj nazor a skusenost :shock: :D
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod creat 9. 6. 2012 16:20

Uvažujem prejsť zo SONY NWZ-X1050B + Q-JAYS na COWON C2 + Sennheiser IE 80. Myslíte, že bude nejaký posun vpred po zvukovej stránke?
Tričko AVmánie :lol:

"Ovocné víno každý den, tvůj život se změní ve zlý sen."
creat
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 10. 7. 2012 21:30

Tak C2 konecne doma a co som iba narychlo zrovnal s clip+ s rockbox a s nadstavenou dynamikou, tak C2 je jasny vitaz :love: 8-P
Zatial som skusal iba so SR80i a uz tam je C2 dost citit, takze pri GR07 iste tiez :-)
Ale to ovladanie, som bol s toho pol dna jelen :D Uz mu troska rozumiem :-P
Teclast Tl- T51 ---> Fiio E11 ---> Rha Ma750 + Sony MH1C + Vsonic GR07 + Hifiman Re 400 + Trinity audio master
Pc ---> m-audio audiophile usb ---> Akg K530
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xenmaster 24. 7. 2012 23:31

creat píše:Uvažujem prejsť zo SONY NWZ-X1050B + Q-JAYS na COWON C2 + Sennheiser IE 80. Myslíte, že bude nejaký posun vpred po zvukovej stránke?

Aj pád na hubu je posun vpred :-) Keď už si pri Sony, tak nejaký model A a k nim EX510 alebo rovno 1000. Ďalší krok sú už potom audiofilské prehrávače (HM) a customy.

Dazo: málo hw tlačidiel, že? :-) mne tam vadí najmä ten výber albumu podľa coverov.
Galaxy Note 3 >>UE Triple.fi 10 pro
Asus GR8 >> ATH-M50x
xenmaster
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod dazo 24. 7. 2012 23:42

No to ovladanie je cele akesi divoke :D Ale tak sila zvyku :-) A co ma hlavne vytaca je dotyk, to sa niekedy ozaj neda :-/
Co sa zasa zvuku tyka tak parada , aj denony c710 s nim uplne ozily :D Clip sa jednoducho nechyta :-P
dazo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pingu2221 25. 7. 2012 21:41

Jj, naprostej souhlas se vším co jsi napsal, jak k ovládání, tak k rozdílu vůči Clipu.....ale to ovládání je fakt hodně o zvyk no...:-)
Pingu2221
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod xenmaster 28. 7. 2012 18:06

Ja som si nechal na ukazováku dlhší necht, pekne ho vyleštil a ovládam zadnou stranou. Ale to mám aj na jednu nokiu a pda-čka :D Ani stylus netreba 8-) .
Galaxy Note 3 >>UE Triple.fi 10 pro
Asus GR8 >> ATH-M50x
xenmaster
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Pingu2221 6. 8. 2012 13:02

Vidíš, to mě nenapadlo, to budu muset taky zkusit...:-D
Pingu2221
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka