.. dnes som to objednal tak som sa rozhodol, ze zrobim temu a postnem pocity po vypocuti
je to cisto na blind, presne tak, ako to mam rad tka uvidime ci prekvapi alebo sklame (samozrejme som kupil telefon primarne kvoli wp7, ale to tu nechcem riesit )
Vítej v klubu, mám HTC HD7..myslím, že budeš spokojen, je to fajn systém, ale jestli bude hrát stejně, jako LG optimus 7, nebo moje HTC, tak Tě to asi moc nepotěší.
ja wp7 poznam uz dlho, a dlho si chcem kupit telefon s wp7, imo super os. Optimus aj hd7 hraju nic moc, podla vsetkeho by mohol byt samsung na tom lepsie..
Omniu 7 mám od apríla. Podľa mňa od manga hrá dosť potichu. Na ulici mám prehrávač (iRiver Spinn) na maximálne 13/40 a omniu musím mať na 27/30. Pred mangom som ju mal tak na 16/30. Rozmýšľam, že prikúpim FiiO E6-tku. Používam sluchátka Yuin PK2. Ale som zvedavý aj na iný názor, na nete som ohľadom audio-schopností omnie toho veľa nenašiel (gsmarena robí testy audio-výstupov).
Naposledy upravil ProF3T dne 9. 12. 2011 01:14, celkově upraveno 1
ano hra dost potichu, to je zname, ale taktiez som sa docital, ze takmer bez sumu, ktory je pri pouziti urcitych sluchadiel z mobilnych zariadeni dost znacne pocutelny. pojde za to e11 cize hlasitost ma netrapi
tak musim este doriesit, ako tam dostanem daku kvalitku a dam vediet. Zatial takto: hra to potichu, co mi moc nevadi, hlavne to nesumi, a je to ciste ..
ok ja napisem ze wp je skvely, a vyhovuje mi, ako som uz pisal v prvom prispevku, to ze tebe nie, mi je jedno a toot napise len clovek, ktory nema skusenost...