Colorfly C3

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod hanni 2. 2. 2013 17:54

Lebo sú čínske ;-)
hanni
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod maor 10. 2. 2013 16:12

Ak mozem, tiez by som mal nejaku otazku. Oplati sa mi k vsonicom gr04 flagship e. kupit tento prehravac? Bude pocutelny rozdiel vo zvuku oproti clip zipu (rb)? Sluchadla by boli pripojene priamo k prehravacu bez zosilovaca. Alebo si na tych gr04 rozdiel asi ani nevsimnem.... :-)
Vdaka za odpoved.
maor
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod radimecek13 11. 2. 2013 19:19

pokud dobře slyšíš,tak rozdíl bude markantní,c3 je někde jinde než clip..
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod skripmi 12. 2. 2013 18:33

Bína píše:Tak mi včera přišel, zatím jsem nedělal žádné podrobné porovnávání, jen jsem připojil k E17 a Rockitům a užívám si zvuk.

Ovládání funguje rozumně, 24 bit to zvládá bezproblémů, to že neumí spustit od předchozí skladby mi až tak nevadí.

Problém mám jen s odemykáním, tam mi chybí grif a trvá mi to třeba 30 vteřin než ho odemknu, naštěstí ho nemusím vůbec zamykat.

Tip na zamykání/odemykání, stačí zmáčknout zapínací tlačítko a jakmile se na displeji rozbliká ikona zámku, stačí přejet prstem přes horní řadu tlačítek zleva do prava, chce to dělat spíš pomaleji. Předpokládám, že to tak děláš.
Jinak s Etymotic HF5 vůbec nešumí, což je většinou s jinými přehrávači problém :-)
S C3 jsem velmi spokojen.
Jinak koupeno na ebay za celkové náklady 100$ bez dodatečných poplatků.
PC - HRT MSII - BV Audio - Hifiman HE-400 - Colorfly C3 - Fiio E07K - Etymotic HF5
skripmi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod cagin 26. 2. 2013 00:32

Čau řekl by někdo jestli je to lepší než použít zařízení iPod a přez lod připojit třeba fiio? Nemyslím imod pouze takto. Já nevím přesně proč ,ale chtěl bych dostat z phonaku maximum než jít výš.
cagin
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod tomashr 27. 2. 2013 11:33

radimecek13 píše:pokud dobře slyšíš,tak rozdíl bude markantní,c3 je někde jinde než clip..

Upřímně s mými Etymotic HF5 je C3 opravdu jinde než Clip Zip - akorát že ve směru k horšímu :-( Nakonec jsem ho právě proto prodal, sice v jiné kombinaci hrál dobře (případně s externím zesilovačem), ale zázrak to není. Už jsem to tu psal - C3 vůbec není špatné zařízení, ale na to, jak je to masivní krabička s nevalným ovládáním bych od toho prostě chtěl v audiu podstatně méně kompromisů :-|
Blog Fotozóna - https://blog.fotozona.cz
tomashr
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 6. 3. 2013 13:00

Tento názor sdílím i já. Jestliže to hraje o 1% líp ale velké a těžké, nemá to smysl. C3 jsem neslyšel.
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 20. 3. 2013 20:51

Tak moje zhodnocení C3(ještě nevím jestli neudělám celou recenzi na avmanii či mini recenzi):

Zvukově porovnání s D2, za pomoci Rockit R50 a JH16. Bez dalšího zesilovače:
C3 je lepší, zní čistěji, mnohem lepší zobrazení prostoru a přidává hodně micro detailu. Rozdíl to není obrovský, ale určitě je znatelný a při poslechu bych dal C3 přednost.

Velikost v pohodě, půdorysně skoro jako D2, ale 2/3 tloušťka. Takhle velký chci přehrávač, Hifimany a spol jsou už moc. Váha mě sympatická, vůbec nevadila.

UI má pár much a i Clip je o třídu jinde, ale dá se rychle zvyknout.

Dotyková tlačítka vymyslel blbec, málo citlivá, nejde ovládat v kapse, asi největší nevýhoda.

Za 100$ skvělá koupě, za 200 Euro nikdy.

Colorfly C3 v některých ohledech přesně splnil to co bych od "Hi-fi" přehrávače chtěl - Lepší zvuk než normální přehrávač, dobrou konstrukci, skvělé rozměry do kapsy, pohodová výdrž a hlavně rozumná cena. Ovládání a UI to ale trochu shazují.

C3 bych si asi nechal, ale momentálně peníze chci využít na něco jiného v hi-fi a navíc mě opravdu láká Fiio X3(ikdyž to je ještě otázka pár měsíců)
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Bína 22. 3. 2013 20:23

Někdo by to měl začít do ČR dovážet, ve středu jsem to dal k prodeji a už mi psalo přes 10 lidí :)
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod radimecek13 25. 5. 2013 20:20

Na stránkách colorfly nový firmware pro C3...
http://www.colorfly.eu/download.html
Doma:
Cambridge Audio Azur 540C - Hypa 300SE -SHURE SRH 940,Bang & Olufsen H6
Na ven:
Fiio X1+ Bang & Olufsen Beoplay H2,Ultrasone Icans Octa,Grado IGrado

FIAT 500L POP STAR 1.4 benzín
radimecek13
Pokročilý

Odeslat příspěvekod wilder01 27. 2. 2014 12:54

Mam objednany Colorfly C3 a momentalne pouzivam sluchadla Koss Porta Pro. Kupou Fostex TH 7B sa posuniem citelne dalej, alebo zahraju podobne aj spominane Porty pro, poprípade cenovy hit Maxell Retro DJ?
Mate poskusane tieto kombinacie slúchadiel a C3 a s ktorými si C3 sadne najlepsie?
wilder01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rada25 27. 2. 2014 14:32

pokud budeš c3 poslouchat venku,retro dj bych spíše vyloučil.jinak th-7 jsou podstatně dál než porty. S C3 sedí dobře.rozdíl značný.vyrovnaný projev,basy nepřekáží ostatním pásmům jak u kossů.prodávám v bazaru za 1tis kč(se zárukou).pokud máš zájem,napiš SZ.
na ven:ibasso dx160, hifiman re600
doma:hifiman ef600,aune s17 pro,hifiman he1000 stealth,Arya v2,Deva pro.
Rada25
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod wilder01 27. 2. 2014 14:55

Vonku urcite nie. Neskutocne mi vadia rusive zvuky z okolia. Planujem pocuvat v noci, ked je vsade ticho a da sa sustredit len na pocuvanu hudbu.
Takze kazdopadne th-7 je vyssi level ako porta a retro dj? Pochopil som ze porty nie, len stale neviem ci su th-7 o dost lepsie ako retro dj.
wilder01
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Rada25 27. 2. 2014 15:05

Retro dj jsem neslysel.th-7 hraji zhruba na urovni 2nasobku sve ceny,coz uz o necem svedci.mely by hrat lepe.pro nekoho jen mohou byt mene pohodlne.je to individualni.ja s nima 2h poslouchat v kuse problem nemam.
Rada25
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 27. 2. 2014 18:41

Rada25 píše:th-7 hraji zhruba na urovni 2nasobku sve ceny,coz uz o necem svedci.
To ale aj Retro DJ. Aj viac ako dvojnasobku ceny.
Ryan Giggs
TV expert

Předchozí stránkaDalší stránka