Ryan Giggs píše:V tomto pripade bude to Android zariadenie služiť "len" ako uložisko dat. Cela kvalita bude zavisieť na použitom DAC. Teda to môže byť aj podstatne lepšie.
Ajo, no jasně! ... akorát bych pak musel o to víc peněz navalit do kvalitního DACu a AMPu..

Hesperus píše:Co jsem četl, tak úplně všechny zařízení se 4.0 androidem kompatibilní nebudou. Na čem by jsi to teoreticky provozoval?
Já mám už delší dobu staré HTC LEO(HD2) se kterým jsem celkem spokojený ..původně tam byl Windows Mobile, který jsem samozřejmě okamžitě odstranil a nacpal tam Android .. kdybych tam zkusil nacpat nějakou ROMku, od borců z XDA developers, s Androidem 4.0 nebo vyšším, mooožná by to mohlo i běžet

problém je, že to nemám jak vyzkoušet.. je potřeba nějakej speciální kablík a samozřejmě DAC kterej doma nemám

...
Bína píše:Nebo si chvíli počkej, třeba se dočkáme už Fiia X3, což má naději být první dobře hrající a zároveň i použitelný přehrávač.
Koukal jsem na ten stroječek no

vypadá slibně ... neví se nějaké předběžné datum kdy by ho tak mohli vypustit do světa ?

..na to, že měl být už před více než rokem, si dávají na čas
Bína píše:Do té doby, ikdyž to budeš provozovat třeba na Sanse, tak to bude hrát naprosto super.
Hraje to super, ale nemůžu si pomoct, ten zvuk mi nějak nevyhovuje

...
Lehce debilní dotaz

Pomohlo by za Clipa "píchnout" nějakej Portable AMP ? trošku ten zvuk oživit, nakopnout něčím?.. Stejně jsem ho plánoval koupit, kvůli In-Ear přijímači v kapele, který občas lehce "nestíhá"..tak by mě jenom zajímalo jestli by to i tomu Clipu nějak pomohlo

Michael G.
Doma:
VINCENT CD-S6 MK + Cambridge Audio Azur 840A + Xavian Evoluzione 125 XN /
JH Audio - JH16Pro
Venku:
iPhone + Chord Mojo + JH Audio - JH16Pro