Ibasso DX50

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod akburt 18. 9. 2013 11:14

iBasso uvolnilo v poradí druhý FW a nyní se zdá,že vše včetně 24/196 a souborů s apostrofem je zcela funkční.A máme z toho velice kvalitní DAP za více než příznivou cenu.Tato sranda me vysla na 269US včetne dopravy.Celní poplatek je 0.
Vláda
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod akburt 22. 9. 2013 08:32

akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod vespa 63 26. 9. 2013 17:33

Mal by som dotaz , je lepsie zainvestovat do ibasso dx50 alebo do imod ipod ? Vdaka za radu ;-)
vespa 63
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Bína 26. 9. 2013 17:58

Osobně bych teď už šel do Ibassa či X3. Nebudeš muset řešit přenosný zesilovač, kabely ani mod, nebudeš mít problémy s diskem. A co se týče zvuku, pokud k Imodu nepořídíš nějaký hodně kvalitní zesilovač(který ale i tak můžeš připojit k těmhle přehrávačům), tak to podle reakcí co jsem našel bude hrát hůř než tyhle přehrávače.

Jediná výhoda Imodu bude v trochu lepším uživatelským prostředí.
CIEM: qdc 8CS|AAW W500|HEIR 10.A|HIFIMAN RE1000
IEM: NOBLE Katana & Sage
DAP: SONY WM1A|SHANLING M5s & M2X & M0
TWS: Shanling MTW100BA

Zaměstnanec firmy Shanling, tohoto času v Číně
Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod vespa 63 26. 9. 2013 18:03

Vdaka priatelu tvoj nazor obzvlast beriem :-)
vespa 63
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod akburt 3. 10. 2013 17:06

Rád bych se zeptal,kdo ze zdejších členů fora má tento přehrávač.Předpokládám,že nejsem jediný....No ale vlastně já ho ted také fyzicky nemám.odešel mě display,takže po komunikaci s Ibassem,jsem ho posílal na výměnu.No a svátky v Cíně mě čekání dost prodlužují.
Vláďa
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bína 3. 10. 2013 18:39

Dost po něm pokukuju, ale prozatimní problémy s prostředím mě zatím odrazují. Nejspíš skončím u trochu použitelnější X3 a možná zkusím nějaký mod.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Igor132 3. 10. 2013 22:01

Cau,ja ho mam od utorka doma(stvrta "varka").Ja som spokny...len neviem rozbehat 64 gb kingston 10class cartu(neako furt mrzne,skladba skonci skor...)16gb funguje ako ma.Na headfi mal niekto podobnu skusenost s tou istou kartou. Naapriklad ta ista karta od sandisku funguje normalne,len ja som to este nevedel a objednal tu kingston.Kazdopadne ibasso si s customami sadlo,a trocha(ok,trocha viac nez trocha:))som sa posunul dalel.A mimochodom ako ti odisiel ten display len tak z nicoho nic?
Igor132
Junior

Odeslat příspěvekod akburt 4. 10. 2013 00:18

Ahoj,
Vecer jsem normalne hral, pres noc nabijecka a rano display mrtvej.Tak nejdrive reset,pak baterka a nic,stale mrtvej.po chvilce se display zacal alespon trochu objevovat,tak jsem to mohl spustit.Muzika hrala fajn,po zahrati dispay opet necitelnej.Tak jsem pak spustil nahodny prehravani a nevypinal.Jinak display fungoval i na dotyk,ale vzdy jen tak 10-15 minut.Ibasso chybu uznalo, tak jsem jim to poslal zpet,a oni po ofoceni podaciho listku meli obratem poslat new kus.Ale ted ty svatky,sice se omlouvaji,ze uz to podali,ale zatim se to nedostalo k DHL,tak nemam tracking.Ale komunikuji v pohode a vzdy se velice omlouvaji,tak snad se me ted v Chinatown nekde nesmeji......
Vlada
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod bogino 11. 10. 2013 22:08

Cerstva recenzia http://www.headfonia.com/the-disruptive-ibasso-dx50/
The biggest difference between it and the Fiio? I’d say smoothness and refinement is where the DX50 excels. Both are dark and laid back, and fairly linear. The Fiio is more grainy and more harsh, the Ibasso significantly smoother. The Fiio has the blacker background which I usually rank very highly, but it’s hard to ignore the DX50′s more refined sound. The DX50 does lack depth and layering, and also dynamics — these three areas I’d rank the Fiio X3 to be better.
Linka na moje testy v mojom profile
HQPlayer Desktop ► Gustard DAC-X10 ► SPX2010TA ► HiFiMan HE-500
bogino
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod akburt 12. 10. 2013 10:06

No já stále čekám na return po odeslání vadného kusu.Na DHL je záznam z 7.11 a od té doby se to nehlo.
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod akburt 29. 10. 2013 10:12

Máme tady další(v pořadí již 4tý)FW verze 1.2.2.Na první poslech je znát zesílení basů,možná spíše zpřesnění a nárust šířky zvukového jeviště.Ten je markantní a upevňuje pozici DX50 na trhu.
Další věci,které jsem si všiml je,že na displayi přibylo tlačítko na přidání skladby do playlistu.
Tak snad jsme se dockali relativně výborné zvukové kvality a fungujícího UI bez výpadků a restartů.
hezký den Vláďa
akburt
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Adult Hilfer 4. 11. 2013 10:28

Dobrý den,
hledám náhradu za svůj letitý iAudio X5 a velmi mě zaujal DX50. Podle parametrů a ceny se mi zdá, že snad ani nemá cenu kupovat cokoliv jiného, protože i poměrně obyčejná iAudia stojí minimálně stejně jako tento Ibasso, ale nemají zdaleka takový potenciál.
Zajímá mě ale, zda bude oproti X5 rozdíl v produkci i v případě poslechu mp3 (320 kbps) a flaců se vzorkováním <96 khz. Jinými slovy, zda i při poslechu "neaudiofilských" zdrojů, kterých mám většinu, bude znatelný kvalitativní posun.
A ještě by mě zajimalo případné doporučení in-ear sluchátek (špuntů) k DX50 do cca 2000, max 2500 (např. Etymotic MC5, SHURE SE215, Beyerdynamic DTX 101 iE nebo jiná?).
Díky moc,
Ivo
AKG K530 Ltd. na doma, IBasso DX50 + CustomArt Ei.XX na ven.
Adult Hilfer
Junior

Odeslat příspěvekod Bína 4. 11. 2013 10:47

Všechny sluchátka ve vašem výběru jsou podprůměrná a k přehrávači kategorie DX50 naprosto neodpovídající. Doporučil bych se podívat na Rockit R-50 či Vsonic VC1000.

Bína
Sluchátkový recenzent

Odeslat příspěvekod Adult Hilfer 4. 11. 2013 11:37

Mockrát díky, ty Rockit R-50 se mi nelíbí způsobem vedení kabelu nad uchem a celkovým zpracováním, ale ty Vsonicy vypadají opravdu dobře. Něco o nich přečtu a pokud půjdu do DX50, vzal bych i je :)
AKG K530 Ltd. na doma, IBasso DX50 + CustomArt Ei.XX na ven.
Adult Hilfer
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka