Kupuji mp3 přehrávač

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod DennisMoore 9. 8. 2013 11:55

Dobrý den, prosím o radu s koupí mp3 přehrávače. Rád bych, aby nebyl poruchový a vydržel, stál do 1000,- (případně lehce přes tisíc), aby měl displej (který bude případně ukazovat obaly alb), ekvalizér a alespoň 4GB paměť (a pokud možno i slot na mikroSD kartu, ale ne nutně). Nepotřebuji tuner, reproduktor ani podobné zálěžitosti. Zatím všude narážím na různé značky, s kterými nemám zkušenost (dosloužil mi sony), a nevím, co čekat od přehrávačů Hyundai (MPC401 například), Emgeton, a jiných. Díky za pomoc!
DennisMoore
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chistos 9. 8. 2013 11:58

sansa clip, síce cez limit, ale nič lepšieho nezoženieš.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod R0ck 9. 8. 2013 12:10

Staší ipod classic (video) se dá, když člověk hledá splašit kolem 1500.
R0ck
Junior

Odeslat příspěvekod DennisMoore 9. 8. 2013 13:21

Díky, ten vypadá poměrně slušně. Dokonce i značku znám.
DennisMoore
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tom.jurny 9. 8. 2013 14:58

Ac mam apple rad, ipoda s hdd bych nedoporucoval. Pri trochu rychlejsi chuzy se hdd vypne az se vyprazdni buffer tak to prestane hrat. Vy se musite taky zastavit, naplni se bufer a jdete dal. Ja na nem prehraval ALAC verim u mp3 se to nebude tak casto stavat. Navic po par padech se mi udelali mezery v pisnickach nejspise poskozene sektory.
tom.jurny
Junior

Odeslat příspěvekod R0ck 9. 8. 2013 16:50

Používal jsem ipod video 80gb ( z druhé ruky) cca 2,5 roku a že semnou zažil nějaké tý pády, některé i ošklivé. Používán s rockboxem ( flac, 320 mp3) a upřímně to co tady popisuješ se mi nikdy nestalo. A to teda nejsem zádným fandou applu, jen tak na okraj :-). Možná jenom problém kusu.
R0ck
Junior

Odeslat příspěvekod Lubro 9. 8. 2013 17:53

Podle mě za zmínku určitě stojí iRiver E300/4GB...Je to slušná značka a i když sice jen v oranžové barvě, mají ho zde i za relativně slušnou cenu 999 Kč.
http://www.korunka.cz/mp3-prehravace-4- ... =493527004
http://www.mall.cz/pametove-mp3-mp4-pre ... =493527004
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod DennisMoore 9. 8. 2013 18:20

Jak si tak čtu o ipodech, zjišťuju, že ipod nejspíš nechci... Připadá mi to jako předražená hračka, která se kupuje hlavně kvůli tomu, že je in, ale že by byla v něčem extra, to zrovna ne.

-- 9. 8. 2013 18:23 --

Vypadá taky dobře, dokonce oranžová barva by nevadila (naopak) - máš ho? Není nutné kvůli němu instalovat itunes?
DennisMoore
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod chistos 9. 8. 2013 19:28

iriver nemá nič spoločné s jablkovou značkou.
Slúchadlá: AKG K450 ---> AKG K551
chistos
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Lubro 9. 8. 2013 20:41

DennisMoore píše:Jak si tak čtu o ipodech, zjišťuju, že ipod nejspíš nechci... Připadá mi to jako předražená hračka, která se kupuje hlavně kvůli tomu, že je in, ale že by byla v něčem extra, to zrovna ne.

-- 9. 8. 2013 18:23 --

Vypadá taky dobře, dokonce oranžová barva by nevadila (naopak) - máš ho? Není nutné kvůli němu instalovat itunes?

Ne, nemám ho. Ale znacka iRiver je solidní, tj. myšleno vzhledem k zvuku. S Applem to nemá nic společného=tedy není potreba zádný iTunes. Měl jsem hodně let Cowon iAudio, ale prodal jsem ho a taky o něčem uvažuji (ale rovněž ne drahém...)
Lubro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 10. 8. 2013 07:40

Asi by bolo dobre napisat, ze znacka iRiver bola solidna. Tie nove modely nestoja za nic.

V tejto kategorii by som nespekuloval a zobral top, co je uz tu spominany Sansa Clip.
Ryan Giggs
TV expert