Nokia Lumia 920

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod ahoj1234 29. 11. 2013 23:30

Tak jsem si řekl, že se podělím os vé zkušenosti s hudební stránkou Nokie Lumie 920. Dříve jsem poslouchal na iPhonu 4S a poté na clipu. Od lumie jsem očekával plno jiných věcí, jako je plynulost WP atd, ale jaké příjemné překvapení na mě čekalo po připojení mých VSONIC GR07, to jsem opravdu nečekal. Vybíral jsem nástupce 4Ska, který hrálo opravdu skvěle a zvolil jsem Clip, který podle mě nehraje moc dobře a zvukově mi vůbec nesedl. Nevím jak zvuk Lumie popsat, nejsem takový fanšmejkr, ale jednoznačně impozantní. Nebál bych se to srovnat s iPhonem a rozhodně lepší než Sansa Clip Zip. Má zde někdo podobné zkušenosti? Poslechl jste si někdo někde Lumii? Jaké byli vaše zkušenosti? Já jsem z výstupu lumie nadšen a tak nějak nechápu výsledky hudebního výstupu na gsmarena.com.
ahoj1234
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Tomas999 1. 12. 2013 11:58

Mal som tú možnosť, nehrá to zle, ale z iPhonom by som to určite neporovnával.
Tomas999
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod jarakinc 1. 12. 2013 14:30

920 mám od léta a taky sem přemýšlel co k nim za sluchátka. Podotýkám že špunty sem nikdy nevlastnil. Vždy sem měl pouze velká sluchátka (Senny 575, 595 a Shure 940) Co se týká techniky sem spíš konzerva a smartphone sem koupil jen s toho důvodu že mi klasickej mobil klekl. K 920 sem koupil špunty Rock it Sounds R-50 z Ebaye za 100 dolarů. Sluchátka sem kupoval absolutně naslepo ale místní člen Bína je chválil do nebes tak sem neváhal. Dopadlo to tak že hudbu poslouchám už jen přes 920. Ze začátku to nehrálo nic moc ale tak po 100 hodinách to je dost dobrý. Řekl bych vynikající. Prostor možná malinko zaostává za klasickou konstrukcí ale zbytek nemá chybu + skladnost špuntů. Jinak hlasitost mám tak 23-25 a šum žádný tudíž si myslím že 920 rozhodně není na tom co se týká výstupu vůbec špatně.
jarakinc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Krásný starý stroj 8. 12. 2013 17:05

Já se můžu směle za Nokii taky postavit,byť už to není žádná moderna/N82/,ale zvukově výborná i foto-5mpx a xenon blesk.Jo a byly kní výborná i origo sluchátka,se dnes taky moc nevidí.
Audio-Yamaha MCS1330b,walkman Panasonic,iRiver T9,Sen HD239,
sub Velodyne,DAC box S usb Project,
Video-Panasonic TX-L47DT50,BDT-220,sat MASCOM MC5300,Topfield 7700,
Pc-HP ProBook4520s
Historia magistra vitae
Krásný starý stroj
Mírně pokročilý