Oficiálně doporučuju Alcatel C5 jako přehrávač hudby

. Ale záleží na sluchadlech, asi jak jsou citlivé. ATH-IM02 skoro nehrály, vc02 hrajou ale divně, vc1000 a Altone200 paráda, Sony MDR-EX50 mojí milé též dobré (už nekoupíte, ekvivalentní Sony MDR-EX110 nevím jestli hrají stejně, úroveň Pistons, mh1). Dál je potřeba říct, že pro basofilily tohle určitě ne. Suché, svěží, prokreslené tóny, detail, to já slyším, basy úplně stejné jako ostatní složky. Tak nějak to mám rád, jinak bych postupně nezavadil o ER-4, RE0, vc02, Altone200, vc1000. Jo, když mám chuť, pohraju si na docela fungujícím ekvalizéru IMHO. Na přehrávači Poweramp eq. sníží hlasitost a basy na max chrastí, dřou, no *****. Defaultní player tohle nedělá, má zase ale divnou obrazovku, míň nastavení. Zvuk na flat stejný. Při přechodu na Clip (
starý, ne +, ne Zip, ne Sport) - basy, bláto... ugh, blah

. Nevím jak menší C3, větší C7. Bylo by zajímavé vyzkoušet zesilovač

. No a testovací kousky od The Runaways, Vader, Cradle of Filth, In This Moment atd. Blázni můžou přehrávat i flacy 44/96. No a ještě jsem přišel na to, že bohaté možnosti nastavení Poweramp umožňují použití androidího MusicFX souběžně, takže se zvukem se dá opravdu parádně pohrát a to ekvalizace normálně nepoužívám.