Jaký telefon s kvalitním výstupem, když ne iPhone?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod portapro 28. 11. 2014 00:15

ITVostro píše:portapro přál bych ti být tím prodejcem kterému ten telefon rozbalíš a po chvilce si usmyslíš, že ho nechceš tak ho vrátíš a neřešíš co je pak za problémy ho prodat .. Raděi si zajdi někam do prodejny Datart nebo jiné kde ty telefony jsou na vyzkoušení a ohmatání ...

A proč bych to měl řešit? Využil jsem svého práva, že při nákup přes internet mám 14 dní na vyzkoušení zboží. Vždycky mám rád tady ty sociály. Kdejakej prodejce tě pak odrbe přes reklamace jak může. Nevím jestli jsi sám prodejce, ale pokud s tím máš problém, stěžuj si státu. Mě to u některých, kteří mají nějaký vroubek u mě, dělá i radost.
portapro
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 30. 11. 2014 10:43

Teď se držte :D . Alcatel One Touch Pop C5. Hraje velice dobře! Až tak dobře, že Fiio X3 už asi opravdu nebudu potřebovat. To mi v přímém srovnání zní basově zahalené s umph efektem, méně prostoru, méně detailu :shock: . Pochopitelně vše na flat. Teď jsem zvědavý. Ještě podotknu, že poslouchám rock/metal. Posluchači jazzu mají pravděpodobně raději ten hutnější zvuk. Což se dá taky zařídit, protože je milovníkům ekvalizací k dispozici podle mně velmi zvládnutý ekvalizér, nastavitelný bass boost, 3D effect a preset reverb. A přiznám se, že mě teď docela baví si s tím hrát O:-) .
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 30. 11. 2014 19:25

no moc se mi tomu nechce věřit měl jsem idol mini a ten hral hrozně .. žadna dynamika a prostor nic o zbytku ani nemluvě. Možna se ale pletu a muže byt tento low end na tom lepe
Fiio btr5 + Fearless s8f
Samsung galaxy buds pro
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 30. 11. 2014 21:08

Aha. Tak s Altone200 to tak hraje ale s ATH-IM02 to je hrůza a vc02 lepší ale taky nic moc. Čím to?
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Sekydavid82 6. 12. 2014 10:07

Ahoj, četl jsem zde, že Lumia 1020 má poměrně kvalitní výstup - sice ne jako 4s ale 5c - tak by to nemusel být propadák.
Telefon mám třičtvrtě roku a jsem jinak velmi spokojen, jelikož teď budu nějakou delší dobu v zahraničí, řeším zda má cenu k tomuto telefonu koupit nějaké lepší sluchátka - případně zesilovač. Jde o to, že to bude půl roku jediný zdroj hudby.
Mohli by jste mi poradit po čem tak jít - upřednostněný typ sluchátek - špunty nebo velká sluchátka - zda poznám rozdíl ve zvuku při stejné ceně a cenové rozmezí, které ke zdroji zvuku má ještě cenu a zda má smysl nějaký ten sluchátkový zesilovač?
Na rovinu říkám, že sem v tom LAMA doma poslouchám na Cambridge Audio One s bedýnkama Sirocco SL30 - asi prd sestavička na zdejší poměry, ale na začátek mě docela chytla :)
To cenové rozmezí - zda sluchátka do 2000 nebo na tom ocením i sluchátka nad 5000 - strop na ,,sestavu,, by byl 10 tisíc, ale to už asi nemá smysl k mobilu že?
Sekydavid82
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Figut 18. 12. 2014 11:40

Oficiálně doporučuju Alcatel C5 jako přehrávač hudby O:-) . Ale záleží na sluchadlech, asi jak jsou citlivé. ATH-IM02 skoro nehrály, vc02 hrajou ale divně, vc1000 a Altone200 paráda, Sony MDR-EX50 mojí milé též dobré (už nekoupíte, ekvivalentní Sony MDR-EX110 nevím jestli hrají stejně, úroveň Pistons, mh1). Dál je potřeba říct, že pro basofilily tohle určitě ne. Suché, svěží, prokreslené tóny, detail, to já slyším, basy úplně stejné jako ostatní složky. Tak nějak to mám rád, jinak bych postupně nezavadil o ER-4, RE0, vc02, Altone200, vc1000. Jo, když mám chuť, pohraju si na docela fungujícím ekvalizéru IMHO. Na přehrávači Poweramp eq. sníží hlasitost a basy na max chrastí, dřou, no *****. Defaultní player tohle nedělá, má zase ale divnou obrazovku, míň nastavení. Zvuk na flat stejný. Při přechodu na Clip (starý, ne +, ne Zip, ne Sport) - basy, bláto... ugh, blah :-l . Nevím jak menší C3, větší C7. Bylo by zajímavé vyzkoušet zesilovač :hm . No a testovací kousky od The Runaways, Vader, Cradle of Filth, In This Moment atd. Blázni můžou přehrávat i flacy 44/96. No a ještě jsem přišel na to, že bohaté možnosti nastavení Poweramp umožňují použití androidího MusicFX souběžně, takže se zvukem se dá opravdu parádně pohrát a to ekvalizace normálně nepoužívám.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cupilupi 18. 12. 2014 19:25

Ja by som mobil ako MP3 prehrávač neodporúčal. Stále to žiari či už to máš vo vo vrecku, alebo na nočním stolku. MP3 prehrávač má byť relax...
Yamaha CDS-470, JVC AL-E300, JVC DR-E300L, Meizu M3 Music Card, Calex 200L Zlaté Moravce
cupilupi
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Figut 19. 12. 2014 21:33

Cube1 G503: výborný levný telefon, též velmi dobrý přehrávač! Míň suchý jak C5, daleko čistší jak Clip. Bonus: ale velmi dobré pecky, podobné Hisound PAA-1 Pro, dle charakteristiky to na ně i sedí. Na to, že jsem čekal jaký to bude *****, čumím jako blázen, jak ty low-end phony hrají! :shock:
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 22. 12. 2014 21:18

Lidi, ty pecky od Cube1 G503 jsou fakt mazec. Jestli ten phone ještě seženete za 2 litry, uděláte bez přehánění nákup roku. Klidně po Praze svoji techniku předvedu. Chtělo by to nějaké další reakce. Tak za 2k už asi ne, vyprodáno :oops: . Neříkejte mi, že ho tu nikdo nemá.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zatycz 29. 12. 2014 10:49

Kurnik, to me celkem prekvapilo. Ten telefon mi 2x prosel rukama, jednou na testovani, jestli vsechno, co ma fungovat, funguje, podruhe kdyz jsem ladil upravu, aby sly ukladat aplikace na kartu, ale zvuk jsem podrobneji nezkoumal. Predpokladal jsem, ze jako vetsina lowend cinanu to bude bida.
Fakt je to takova parada?
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 29. 12. 2014 12:26

Ten Cube podobně jak old Clip, možná trošku hůř, takhle podobně hrající hážu už do jednoho pytle, pokud to nejsou markantnější rozdíly. Za mě ok. Ale ty pecky co k tomu dávají, ty hrajou parádně!
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod zatycz 29. 12. 2014 22:46

Aha, ja myslel, ze jsi se rozplyval nad zvukem toho telefonu. Ty pecky zkusim, testovaci kus se podle kolegy jeste nekde povaluje v praci, tak uvidime :)
zatycz
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 30. 12. 2014 11:31

Ale pozor, asi záleží z jaké várky to bude, protože tan náš nový netrpí mlžným oparem na fotkách ani plechovým zvukem při hovoru či jinými vadami někde popisovanými, takže je celkem dost možné, že i zvuk se může u první várky lišit.
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod LOPO_X 5. 1. 2015 19:43

Tak jsem dnes zkusil jen tak ze srandy tablet Asus me176cx který už nějakou dobu používám na hry a net. Jsem si řekl jak to vůbec hraje a světě div se má to vcelku čistý výstup bez nějakých zbytečných ústupků snad jen by mohl hrát trošku hlasitěji protože pro rozumný poslech se musí vytočit volume skoro na max ( 2-3 čárky od konce). Za tu cenu skvělý přehrávač ale nevím komu se to bude chtít tahat po kapsách :D
Přílohy
image.jpg
LOPO_X
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Tom.Fucik 5. 1. 2015 21:18

Myslím, že špičkou v hudební produkci budou Xperie s podporou Hi-Res formátů audia. Tedy Xperia Z3, Xperia Z3 Compact a Xperia Z3 Tablet Compact... ;-)
Tom.Fucik
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka