Kvalita výstupu přenosných přehravačů

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 22. 1. 2015 22:24

Doteď jsem poslouchal hudbu jen na kombinaci notebook + Audinst MX1 + sluchátka (gramofon neřešim, ten mám uplně samostatně s jiným zesilovačem), ale rád bych něco, co bude tak nějak rychleji po ruce, když neni moc času a chci si trochu odpočinout při poslechu hudby. Než vyndám zesilovač k notebooku, nastartuju notebook, vygeneruju přihlašovací údaje, přihlásim se přes všechny zabezpečení (mam ho zároveň jako pracovní), počkám až se všechno načte případně zaktualizuje, tak je to občas na dost dlouho. Tzn. jsem přemýšlel nad něčí, co by bylo jen na přehrávání hudby a zároveň bylo aspoň trochu přenosné, protože často jezdim na služebky a poslouchám tam. Ale nemam představu, jak jsou na tom přehravače jako iBasso 70 event. 90, PONO (jestli bude nějak rozumně k dispozici), FiiO X5 s kvalitou výstupu a ani nemam kde v klidu vyzkoušet (kromě FiiO). Je to možné nějak srovnat s tím co mam nebo něčím v podobné ceně, jako jsou ty přehrávače ?
lukas_highenergy.cz
Junior

Odeslat příspěvekod Ryan Giggs 22. 1. 2015 22:42

Tie prehravace bezproblemov konkuruju tomu Audinstu. Niektore mozu zniet aj lepsie.
Ryan Giggs
TV expert

Odeslat příspěvekod lukas_highenergy.cz 22. 1. 2015 23:11

Myslel jsem to i cenově v porovnání k tomu, co bych za těch 8-12t mohl nového pořídit (opět nějaký mix dac a zesíku v jedné rozumně velké krabičce s USB na vstupu).
lukas_highenergy.cz
Junior