Mrazíkovo - HELP

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod wolejnik 23. 9. 2016 22:50

Kdyz uz se zde rozohnila vseobecna debata srovnani,jak do toho vseho zapada cowon plenue P1?
wolejnik
Junior

Odeslat příspěvekod saba32 24. 9. 2016 09:43

figut: Důkladný porovnávací test, potěšilo i foto Aune ze zastrčenými Atlasy, je tu předpoklad, že si budou rozumnět:)
saba32
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 24. 9. 2016 13:04

wolejnik píše:Kdyz uz se zde rozohnila vseobecna debata srovnani,jak do toho vseho zapada cowon plenue P1?

Slysel jsem vedle sebe x3 a Cowon PD. Decko se mi libilo vic. P1 uz jsem prodal pred davnym casem, ale asi bych ted vsadil na M2. Ta nema nic zbytecne. Vsechno je zamereny jen na zvuk.
Nejsem recenzent, jsem dojmolog
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lithrai 24. 9. 2016 14:23

wolejnik píše:Kdyz uz se zde rozohnila vseobecna debata srovnani,jak do toho vseho zapada cowon plenue P1?

Cowon Plenue P1 už vôbec nerieš.
DAP: iBasso DX240 (AMP8 MK2, AMP8 MK2S, AMP5MOD), Dethonray DTR1 Prelude, Audio-Opus Opus#1
IEM: Hidition New Tears 6, Moondrop x Crinacle DUSK, Alclair RSM Quad
Desktop: RME ADI-2 DAC FS
HP: F-CANS AURA, Mr.Speakers Aeon Flow Closed
lithrai
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 24. 9. 2016 14:47

??? Nerozumim co komu sdelujes.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 24. 9. 2016 14:50

Ale co to Aune? M2 nebo M2 Pro?
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 24. 9. 2016 15:02

Ja mel to obycejny, tak neumim relevantne posoudit, jestli je lepsi si priplatit za jednu z tech vyssich verzi. Osobne bych ty prachy radeji dal do sluchatek, protoze uz ta zakladni verze je moc dobra a nechce se mi verit, ze dalsi zlepseni bude umerny vynalozenym penezum.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Figut 24. 9. 2016 16:19

A co takový Shanling M5?
Cowon Plenue D (1.02) + ER4S | xDuoo X3 + ER4SR
black | death | thrash | grind | doom | sludge | heavy | metal
Figut
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod saba32 24. 9. 2016 20:01

mrazíkovo: Dle infa z netu je rozdíl ve zvuku mezi M2 base a M2 pro minimální, druhá jmenovaná s vyšší řadou M2S by na tom měla být zvukově stejně, jen S-ka má nějaké dodatečné funkce. Nechce se mi již hledat konkrétní odkaz, protože si pamatuji, že v rozdílu mezi M2 a M2S je více než slušný kapitál k investici sluchátek. Vzpomínal jsi, že jsi Aune zkoušel s vícero hybridy, můžeš to upřesnit?
saba32
Junior

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 24. 9. 2016 20:19

Ne vicero, ale jinymi - Rhapsodio RDB Mk4.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod lithrai 25. 9. 2016 10:48

lithrai píše:

Cowon Plenue P1 už vôbec nerieš.

mrazíkovo píše:??? Nerozumim co komu sdelujes.

To bolo pre wolejnika, myslel som, že ho má asi v hľadáčiku. Keď sa naň pýtal.
DAP: iBasso DX240 (AMP8 MK2, AMP8 MK2S, AMP5MOD), Dethonray DTR1 Prelude, Audio-Opus Opus#1
IEM: Hidition New Tears 6, Moondrop x Crinacle DUSK, Alclair RSM Quad
Desktop: RME ADI-2 DAC FS
HP: F-CANS AURA, Mr.Speakers Aeon Flow Closed
lithrai
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod michal744 10. 10. 2016 16:12

Dnes mi přišel Aune M2, který jsem chytil ve slušné akci na Audiophonics za 260e. Teď nevím jestli se nespletli a nedali mi verzi pro. Po paměti je blbé srovnávat, ale X5,X3, iBasso DX80, Xduoo a zkušebně půjčený AK junior jsou v jiné lize. Tohle není o trochu lepší ani příjemnější, tohle je klasa bez debat. Mrazík mne našťouchnul, když potvrdil jak dobře hraje a skutečnost je překvapující. Po prvních minutách jsem musel jít na zahradu a odvážet kameny, abych to vydýchal. Nečal bych v dnešní době takové rozdíly mezi DAP.
Prophile 8, EarSonic Velvet V2, Xduoo X3, X10, Aune M1s, Cayin i5, iBasso DX200+ iBasso dx120, Hifiman Ananda, Audio gd NFB 11.38 Performance edition a nějaké ty highend repro
michal744
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 10. 10. 2016 16:26

:-D Mě se na Aune líbí, že se nezabývá nesmyslama jako wifi, BT, displej atd a všechno je tam jen a jen o zvuku. Jednou si ho zase pořídím. A gratuluju k novému přehrávači za čupr cenu. Pokud bys ho pouštěl, dej mi vědět.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod michal744 10. 10. 2016 16:36

Taky díky. Jde vážně jen o zvuk a Aune M2 umí a hodně dobře. Tak si představuji stoupání v kvalitě. To bude chtít asi Trinity Hunter
Prophile 8, EarSonic Velvet V2, Xduoo X3, X10, Aune M1s, Cayin i5, iBasso DX200+ iBasso dx120, Hifiman Ananda, Audio gd NFB 11.38 Performance edition a nějaké ty highend repro
michal744
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod mrazíkovo 10. 10. 2016 16:44

Já bych se podíval na iBasso IT03 nebo Oriveti, pokud se ale díváš po špuntech v ceně Hunterů, tak jsou možnosti výrazně širší.
mrazíkovo
Mírně pokročilý

Předchozí stránkaDalší stránka