Souhlas s Mrazíkovo v názorech na Fiio, s tím rozdílem, že já jedu v offline koupených Hi-res souborech i v streamu z Tidalu. Ta možnost objevovat novou hudbu je návyková, dokonce navzdory faktu, že nejvíc poslouchám starý rock a blues.
Mám AK NORMA, instalovat appky pro Tidal či něco jiného považuji za výhodné rozšíření možností systému.
Funkčnost a provedení přehrávače i softu je prostě super, vše běží hned a hladce, nádhera.
Zvukový rozdíl, NORMA vs MOJO je dle mého ucha dobře slyšet i na běžných nahrávkách i sluchátkách (ibasso IT 01, ATH M50x, Beyery DT 770, 880, Grado SR325e, např.). AK NORMA (nesymetrický výstup) se mi zdá trochu teplejší, kulatější, odpočinkovější, s krapet více basy. MOJO naproti tomu zase neutrálnější, přesnější, více artikulovaný, "audiofilštější", zejména ve středech. Má více výkonu. Použitím samotného přehrávače, nebo přehrávače s MOJO dostávám dva různé zvuky v jedné kapse a to se mi hodně líbí. Ovšem, zdá se mi že MOJO pořád hraje nejlépe přes počítač nakrmený pořádnou Hi-res offline nahrávkou