sharyk píše:Napadá mě, jestli - s ohledem na finance - není nejlepším řešením, pořídit si jako rozšíření paměti (k původnímu PD) ještě nový PD2?
Tak jako proč né, ale myslím, že časem dojdeš k závěru, že sou to dva rozdílný zvukový projevy, což by mě osobně docela štvalo. Takže bych to viděl buď na 1.) PD2 + 256GB karta - podle mých zkušeností s Cowony, zatím jsem vždy úspěšně provozoval o řád větší kartu, než je ve specifikacích. Třeba J3 odmítal ukázat 64GB kartu po připojení k PC, nicméně z ní bez problémů hrál. Stropem je počet skladeb omezený firmwarem výrobce, nikoliv velikost karty. Nutno vyzkoušet, ale myslím si že by PD2 měl zkousnout 256GB kartu, dokud nenarazíš na strop v počtu skladeb. Jen data na kartu budeš asi muset lejt v externí čtečce, nebo USB adaptéru.
... nebo za 2.) Pleňoura z vyšších řad, třeba pseudomágem zmiňovaný Rko, po kterým jsem sám ňákou dobu pomrkával. Problémem vyšších řad Cowonů je konkurenční boj s iRiverem a jejich AK řadou, takže ceny podle toho stoupají jako právě vypuštěná Saturn V.

Ale až budu velkej a budu mít hodně peněz, tak si toho Pleňoura L koupím, vo tom žádná.
-- 10. 7. 2019 16:57 --pseudomagick píše:A kde shánět hi-res nahrávky?
V tom problém nevidím,páč se dají stáhnout grátis.

Jen musíš vědět kde a jak stahovat.
Hele, ale sem tam bys měl svým oblíbencům taky něco kápnout, jinak nebudou mít za chvíli muzikanti co žrát.

Jsem BASShead a zvuk prasím ekvalizérem

Venku: Cowon Plenue D + Sennheiser IE80, FatFreq Maestro Mini
Doma: Sony Walkman ZX300 + Audiosense T800
PC -> FiiO E10 + Beyerdynamic DT 990 Pro, Sennheiser HD 598, Superlux HD681 EVO, Fostex TH-X00