S T800 hraje DX160 dost pekne, vynikne zejmena velikost prostoru a cink ve vyskach. Tato kombinace je dost muzikalni a pres vzdusne vysky neni vubec ostra ci unavujici
Stale mi ale trochu schazi kontrola nad basovou linkou ve srovnani s 9038S. Je to ale z velke casti problem konkretnich spuntu a prestoze si stale nemuzu T800 vynachvalit, chce to trefit tu spravnou synergii, coz je ale asi dost individualni vec.
Na Dragonfly Red jsem poslouchal T800 asi 5min a zvuk me uprimne dost zklamal, jelikoz je DFR celkem chvaleny prevodnik.. Ale podle me je to dnes uz zastarala a hlavne predrazena krabicka, verte tomu nebo ne.
Zajimalo me co nekteri vidi na relativne zastarale ZX300, ktera toho ve srovnani s modernimi DAPy nema snad krom dobre vydrze moc co nabidnout. No, netrvalo dlouho a sam jsem objevil to kouzlo Sony prevodniku, kdy sice prostor nevykresluje nejak vyrazne do sirky, ale za to je z nejakeho duvodu proste prirozenejsi a jakoby vice do hloubky.
Nevim jak bych to popsal, na to jsou moje zkusenosti a hlavne slovnik asi stale dost male

ZX300 dokaze zahrat texturovanejsi bas nez DX160, ale zase ma pomalejsi decay, takze je vhodnejsi pro neutralnejsi spunty nez T800.
Co se tonality tyce, DX160 povazuji rozhodne za neutralnejsi prehravac nez ZX300, ale to neznamena ze je nudny, ba naopak. Pridava do hudby jakousi eufonii a prostor ma opravdu krasne expanzivni. Vyse jsem psal o sumu na TSMR5 - sum (emi) je ale tak tichy ze jsem ho mel problem chytit na Solarisech a jinych spuntech.. takze bych to nevidel jako nejake vyznamne negativum. Ve vysledku sumi vyrazne min nez DX120 a M11, pouze Hiby se svou R3 a zejmena R5 ma pozadi jeste tissi.
Jak uz jsem psal, moc nefandim moc DAPum s androidem. Kdyz budu chtit poslouchat Tidal, muzu si ho pustit pres mobil s E1Dou nebo jinym prevodnickem. To je ale vec nazoru. Pro toho kdo vyuzije funkce
androidu, je to super prehravac ktery ve sve tride jen stezi hleda zvukove konkurenci. Kdyz k tomu clovek prida ten krasny displej, zpracovani a pocet vystupu, vypada to ze iBasso zamakalo. Mit jeste druhy SD slot jako u DX120, byla by to parada.
Jsem na 90% rozhodnuty ze si necham ZX300 a DX160 poslu dal. Zejmena kvuli tomu ze nebezi na androidu a ma lepsi vydrz. Pokud nekdo planuje krmit i velka sluchatka, DX160 je rozhodne dobrou volbou, ma vykonu az az, to se o ZX300 rict neda, ale nelikoz DAP pouzivam vyhradne se spunty, neberu to jako negativum.
Jako vzdy, doufam ze jsem temito par odstavci nekomu ulehcil rozhodovani, pripadne usetril penize