Zkontroluj tedy opet,jak se prihlasujes k Google a k Google pay.Mozná más nestejné koncovky adresy,napr. google.com a seznam.cz.
V tom by mohl být problém,jinak se to opravdu zdá nelogické.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Q-Bass píše:Za prvé díky za tip - AIMP také vyzkouším. Cena dobráVypadá sympaticky.
Za druhé se mi stalo přesně to, co jsem zmiňoval ráno. Zkoušel jsem to fakt snad asi po padesátý "a najednou to šlo". Sice jsem si mezitím resetoval přehrávač včetně dat - naštěstí tam za ten týden zatím nebylo přetažených moc věcí. Nákup proběhl ale přes stolní počítač a přehrávač je offline, tak nevím, jestli tato věc sehrála roli.. Tak teď jen aby se to povedlo úspěšně nainstalovat. Ale demo běželo dobře (těch 20 minut).
Za třetí díky všem, co se snažili poradit. A fakt se omlouvám za tuto off topic vložku. Zpátky k přehrávačům Shanling!
tibormi píše:Ja používam UAPP v mobile už roky a spoko, takže buď to skúsim ešte ten, alebo ostanem pri originále, mne tam nič nechýba, žiadne nastavenia, hitnem play a počúvam
martas38 píše:Nerad bych vyvolal opětovnou hádku ohledně čipů převodníků, ale podle mě co se týče zvuku daleko víc záleží na zesilovači, DSP, dále pak na kvalitě hodin a dalších věcech, tedy celkové konstrukci, než na vlastním čipu DAC. Předchozí DX160 měla úplně stejný čip Cirrus Logic CS43198, jako SR25 a zvuk obou zařízení je tak silně odlišný, že by to nikdo nehádal. Na druhou stranu teď po požáru v Asahi Kasei začalo RME do převodníků ADI-2 DAC FS, místo AKM používat ESS Sabre čipy a na zvuku údajně nejde poznat rozdíl (bohužel to nemám z vlastních uší, ale z RME fóra, takže nemůžu ani potvrdit, ani vyvrátit).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků