Zkus si v DAPu nastavit bluetooth na aptX Adaptive, které mají TWS i Audio-Technica ATH-CKS50TW.
A není škoda s Hi-Res DAPem Shanling M6 Pro používat TWS?

Mobil by ti pro takové TWS posloužil stejně.
Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Choson píše:Díky, zkusím to. Mám jen tzv. drátová sluchátka Grado 325e, ATH M50x a špunty iBasso IT05, FiiO FD3. Chtěl jsem něco pro volný pohyb v bytě a bluetooth jsem dříve odmítal, jsem dost konzerva a laik. Tato sluchátka dostala dcera. Můžeš mi doporučit, dát tip, na některá "blue". Poslouchám tvrdší muziku i klasiku. Mám rád mírně zvýšené basy a zřetelnost, ne zahuhlanost. Udělal bych si "radost". Shanling M6 PRO je dobrá věcička, ale používám ho asi tak na 30 %. Mám rád kvalitní zvuk ale těch nastavení uvnitř je na mne dost a funguji spíše metodou "pokus omyl".
Choson píše:Tak nic. Zkoušel jsem v nastavení Audio aptX a aptX-HD. Nebo lezu jinam ?
martas38 píše:Dají se ty sluchátka vůbec s něčím bez problémů spárovat?
Choson píše:Bohužel, vyhledá, spáruje ale zvuk nikde. Zkoušel jsem to i na Marantz Melody M-CR612, tam se mi nepodařilo zatím ani spárování, byť už jsem ho v Shanlingu měl ale nereagoval, tak jsem ho smazal a zkusil opět vyhledat a spárovat. U Marantzu spárování půjde, chce to více pokusů, vzpomínám, že když jsem to zkoušel poprvé trvalo to. Sluchátka ale zatím prd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků