- kto môj predchádzajúci "smajlíkový" príspevok pochopil, tak som pravdupovediac rád...a kto nie, nevadí. Zem, Slnko aj celý vesmír sa bude točiť naďalej aj tak
- len by som ešte rád doplnil, že ten môj DAP (Fiio M15) je prvá verzia s AKM čipmi. Nová verzia by mala údajne obsahovať ESS čipy. Či táto zmena bude mať vplyv na noise floor, netuším, ale myslím si že ak analógový obvod ostane rovnaký, tak by sa noise floor meniť nemal.
- ešte upresním: pri testovaní DM6 som použil tieto nastavenia na Fiio M15: 3,5mm výstup, gain LOW, over-ear headphone mode OFF, wi-fi OFF, a ako testovací song používam vlastne vytvorný song v Logic Pro DAW, kedy po pár klavírových akordoch nastáva úplne ticho, a tým pádom som schopný s istotou zhodnotiť dané slúchadlá/iem v tejto oblasti.
Ak by mal niekto o tento "song" záujem, tak tu si ho môže stiahnuť, nevsťahujú sa naň žiadne autorské práva, a je voľne šíriteľný
https://ulozto.sk/file/7mpfmBgy1MrC/piano-ticho-test-track-wav#!ZGN3LGR2ZmSzMGZ1ATVjZJZlLmN4MHAlGGR5rQSGJxj3MQt2MN==dúfam že tento môj príspevok bude pre niekoho užitočný