Já ano.

Ocením ho kdykoli a kdekoli a je mi úplně jedno zda jsem doma na gauči či sedím na sedadle
v metru či tramvaji.

Rozdíl je pouze v tom, že jazz či blues v MHD neposlouchám.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
introvert píše:Pro skupinu čítající jediného člověka nemá smysl vyrábět takové DAPy !![]()
pseudomagick píše:Cožpak DAP je určený pro domácí používání?
introvert píše:Tipuju, že si užijete tak 60% potenciálu IEM .. No, asi lepší, než drátem do oka ..
introvert píše:pseudomagick píše:Cožpak DAP je určený pro domácí používání?
Může být - proč ne ? Můžeš s ním přecházet z jedné místnosti do druhé, nebo třeba na balkon, zahradu, dvorek .. To s velkou a těžkou stacionární sestavou nemůžeš. Taky můžeš jet s DAPem do práce, na dovolenou, nebo k tchýni (pokud Ti to dovolí). Ale nedomnívám se, že kvalitní DAP s kvalitními IEM (pořizovací cena dohromady okolo sto tisíc Kč) by byly vhodné do tak hlučného prostředí, jaké je v autobusu, nebo metru.
martas38 píše:René, sám dobře víš, že DAPy jsou i na domácí použití. Když jsem měl půjčený DX300 co váží 300g, úplně jsem pomyslně cítil, jak mi to trhá kapsu (ne že by mě napadlo ho do ní strkat). A trend vyšší hmotnosti jde očividně dál. Možná lepší kdyby dělali přenosné ne tak výkonné přístroje a k nim na doma dockovací stanice s výkonnějším zesilovačem a podobně.
pseudomagick píše:introvert píše:Tipuju, že si užijete tak 60% potenciálu IEM .. No, asi lepší, než drátem do oka ..
Nechápu jak si mohl dospět k 60%.![]()
![]()
Já si užívám IEM v tramvaji či metru stejně jako doma.
pseudomagick píše:Prostě mi vadí (pokud chci fakt špičkový DAP) tahat v létě v džínách půl kilovou "cihlu",
která mi svoji vahou stahuje kalhoty.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků