MartinV2018 píše:Co tak pořídit džíny s náprsní kapsou a kšandami?
Myslíš lacláče, že?

Možná nepotřebuji kvůli DAPu vypadat jako pánové ze skupiny Maxim Turbolenc.

-- 8. 4. 2023 22:55 --
introvert píše:pseudomagick píše:introvert píše:Tipuju, že si užijete tak 60% potenciálu IEM .. No, asi lepší, než drátem do oka ..
Nechápu jak si mohl dospět k 60%.![]()
![]()
Já si užívám IEM v tramvaji či metru stejně jako doma.
No dobrá, tak s přimhouřením oka 70% ? Teda ledaže bys používal něco jako Airpods Pro 2022 apod., s potlačováním hluku.
pseudomagick píše:Prostě mi vadí (pokud chci fakt špičkový DAP) tahat v létě v džínách půl kilovou "cihlu",
která mi svoji vahou stahuje kalhoty.
To je zcela legitimní požadavek. Výrobci kvalitních přístrojů se však dle mého domnívají, že je třeba používat “kvalitní materiály” (tedy kov místo plastu), že přístroj musí mít velkou výdrž na baterku (velká hmotnost baterky), a že je třeba do přístroje nacpat co nejvíce elektroniky ( což váhu nesníží). Také je představa, že kvalitní DAP by měl být schopen pohánět velká sluchátka okolo uší (jinak by přece nebyl kvalitní - což zase vede k velké baterce). Suma sumárum, kvalitní přístroje jsou velké a těžké, protože jen tak se pozná, že jsou “kvalitní” .. Ale možná se pletu ?
Myslím, že velikost DAPu neurčuje jeho kvalitu.

Pokud by vyrobily SP3000 s menším 4 palcovým displejem a místo kovu použili titan (jako punc luxusu),
tak by se dostali s váhou DAPu zcela jistě pod 300g a možná i pod 250.
Takový DAP bych pojmenoval Astell&Kern SP3000IE Mini (IE = určený pouze pro in-earisty).

-- 8. 4. 2023 22:57 --
Vždyť dříve Astell&Kern vyrobil SP1000M, tak pročpak v tom nepokračuje i s novějšími modely?