Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
cb490763 píše:pseudomagick píše:cb490763:
Plánuješ koupi SP3000?![]()
Výhoda IEMs od 64 Audio je, že můžeš použít jiný modul (třeba MX).
Problém, který zmiňuješ by mohl nastat snad pouze u Trió.
Osobně si ale myslím, že k SP3000 by se hodily nějaké ještě lepší hi-end IEM.
Ted bych rad koupil ty trio. A k tomu nejaky DAP. Ono nic moc jineho nez ten astell k vyberu neni. Ostatni dapy jako ibasso a hiby mi tady nikdo nedoporuci.
pseudomagick píše:Astell&Kern SP3000 není až tak moc velký, aby se mi nevešel do bundy.
Ta váha už je sice trochu nad limit, ale i tak se dá unést.
Tím samozřejmě netvrdím, že bych ho chtěl za 105k kupovat.![]()
Někde na head-fi porovnávali zvuk SE200 vs SP2000 a tvrdili, že kvalita zvuku SE 200 je někde na 80% SP2000.
Nemyslím si tedy, že kvůli těm 20% je nutné upgradovat a kupovat SP2000.
pseudomagick píše:cb490763:
Dle mého názoru by asi nejlepší volba byla buď koupit SE100 z Alzy nebo SE180 z Audiga + modul se slevou z Polska.
Tedy pokud nechceš vyloženě koupit SP3000.
Astell&Kern SP2000T by si osobně nekoupil.
-- 12. 4. 2023 05:27 --cb490763 píše:pseudomagick píše:cb490763:
Plánuješ koupi SP3000?![]()
Výhoda IEMs od 64 Audio je, že můžeš použít jiný modul (třeba MX).
Problém, který zmiňuješ by mohl nastat snad pouze u Trió.
Osobně si ale myslím, že k SP3000 by se hodily nějaké ještě lepší hi-end IEM.
Ted bych rad koupil ty trio. A k tomu nejaky DAP. Ono nic moc jineho nez ten astell k vyberu neni. Ostatni dapy jako ibasso a hiby mi tady nikdo nedoporuci.
64 Audio Trió bych ti asi kvůli střednímu pásmu nedoporučil.![]()
Za cenu 61k seženeš lepší IEM.
Nyní se prodávají třeba Noble Kublai Khan na HF za 1.700,- EUR (cca 40k) z Irska.
Jistě budou vyrovnanější, s plnými středy a dokonce budou i zábavné.![]()
Zde: https://www.head-fi.org/classifieds/eu- ... han.45535/
pseudomagick píše:cb490763:
..."To uz se jevi lepe ta futura, ale tu jsem jiz mel."
Futura je i SE180.
Samozřejmě, že zvuk s tím základním modulem nebude nic moc (cca na úrovni SE100).
Abys ze SE180 dostal lepší kvalitu zvuku, tak je potřeba si dokoupit lepší modul.
V prodejním "balení" SE180 je "pouze" modul s jedním DACem, tedy ESS ES9038PRO,
což je stejný DAC, která je ve starším modelu SE100.
SE180 je v podstatě modernější verze SE100, ale až a pouze dokoupením lepšího modulu se tak dostaneš do vyššího levelu.
Jakmile dokoupíš lepší modul (např. s Asahi Kasei DACy), tak se zvuk jistě polepší.
Pokud bys měl zájem i o jiné modely IEMs od zn. 64 Audio, tak Thomann.de/cz je ti k dispozici.![]()
Posílají do ČR i na dobírku a dávají na IEMs záruku 3 roky.
Rovněž je možné i IEM do 30-ti dní vrátit a peníze ti pošlou zpět na účet apod.
V tomto obchodě nic neriskuješ.![]()
Zde: https://www.thomann.de/cz/in_ear_sluchatka.html?oa=prd
Nicméně s těmi Trió bych byl opatrný...pokud chceš poslouchat i žánry kde se ve středním pásmu mnoho děje.
Pokud jde o Hiby R6 Pro 2.
Nejsem si zcela jistý, že tě tento DAP zvukově uspokojí, pokud tě neuspokojil zvuk Astell&Kern A&futura SE100.
R6 Pro 2 má sice lepší DACy, ale implementace nemusí být nejlepší nebo na úrovni Astell&Kern.
Možná by to ale chtělo jít výše.
introvert píše:pseudomagick: A já stejně vím, proč si kupuješ Noble Audio Kublai Khan ! Ví to někdo jiný ? Víš to Ty sám ?![]()
pseudomagick píše:Pokud to víš taky, tak mi to prozraď.![]()
Docela by mě to zajímalo a jsem napnutý jako struna.
introvert píše:pseudomagick píše:Pokud to víš taky, tak mi to prozraď.![]()
Docela by mě to zajímalo a jsem napnutý jako struna.
Tak pozor, už se to nese !Pořád jsem si říkal, proč zrovna Kublai Khan, když jsou desítky jiných, nepochybně stejně dobrých (i když jinak znějících) kandidátů. Dal jsem si tu práci, a podíval se na frekvenční charakteristiku KK. A pak na frekvenční charakteristiky jiných IEM, nebudu přehánět, když napíšu, že mnoha desítek (u Crinacla). No a našel jsem jenom jediný model, který má stejnou frekvenční charakteristiku, jako Noble Audio Kublai Khan. A který že to je model ? Ano, Unique Melody Mest MkII !
A fakt netuším, zda tohle víš. Ale pokud ses třeba na head-fi ptal, co místo Mest MkII, a někdo Ti doporučil ty Kublai Khan, tak to bude ten důvod ! A Ty už předem víš, že budou znít stejně, jako ty Mesty MkII. A třeba dělají u KK lepší konektory, takže bys mohl mít sestavu kompletní po delší dobu .. ?
![]()
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků