martas38 píše:Spíš bych řekl, že bude pro těch 80% šťastných posluchačů, co tu kvalitu nemají potřebu řešit. Každopádně za mě je ten zvuk děs.
Tak u tebe to je jasné.
Ty jsi přeci hi-endem ošlehaný audiofil.

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
martas38 píše:Spíš bych řekl, že bude pro těch 80% šťastných posluchačů, co tu kvalitu nemají potřebu řešit. Každopádně za mě je ten zvuk děs.
martas38 píše:Otázka, jestli šťastný![]()
Jim to hraje do pecek za 50Kč a vypadají spokojeně. Já furt přemýšlím, jak to vylepšit a desetitisíce lítají...
martas38 píše:Qobuz třeba k tomu, že nepotřebuješ železo s podporou MQA, aby sis užil hi-res. Taky mi přijde o něco lepší zvuk, než Tidal. A často co není na Qobuzu je na Tidalu a naopak.
A pro puristy na Qobuzu je hi-res skutečný hi-res a ne ztrátové MQA. I když vše svědčí tomu, že Tidal opouští MQA a bude mít rovněž klasické hi-res Flac.
martas38 píše:Ale jo.
Akorát pořád hlodá červíček, že je co vylepšovat.
pseudomagick píše:Něco mi říká, že Spotify nebude pro ostřílené audiofily, ale pro velmi mladou generaci,
která poslouchá low-cost sluchátka a zřejmě ani moc neřeší mp3 s bitovým tokem 192kbps.
introvert píše:Co se týká MQA, tak jsem zaregistroval informaci, že Tidal tento formát zase až tak úplně neopouští. Ale je mi to fuk, protože u nich používám osekanou variantu předplatného HiFi. Mimochodem - jak je to dlouho, co se vyrojily informace o tom, že Spotify plánuje bezeztrátové předplatné ? A zatím kde nic, tu nic ..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků