Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
introvert píše:Je Cowon Plenue R2 dobrá volba ?
martas38 píše:Naprostá většina lidí dnes používá streamovací služby. A zrovna Qobuz má zvuk na opravdu vysoké úrovni, čistokrevné hi-res (na rozdíl od MQA u Tidalu). Takže za mě lepší si v rámci streamu stáhnout do přístroje hudbu a pak ji poslouchat. Ušetří to hodně peněz za nákup hudby, máš novinky, spousty různých verzí co vyšly např. jen v Japonsku a podobně. Taky tam máš svoje playlisty. Já třeba i u velkého sluchátkového poslechu na PC poslouchám tak z 90% stream. A to bez připojení nejde.
Rovněž se spoustě lidí příčí pirátit "volně stažitelnou" hudbu na netu. A nevím jak dnes, ale před časem se například při vstupu do USA pár lidí potkalo to, že museli dokazovat původ hudby ve svých mobilech a přehrávačích a pirátěný obsah jim byl zabavován včetně železa.
pseudomagick píše:Nechápu co ta dnešní mládež má pořád s wifi.![]()
Wifi mi stačí u mobilu, noťasu a PC.
Když chci poslouchat, tak není nutné streamovat.![]()
Na netu jsou volně ke stažení stovky TB hudby ve FLAC či Hi-Res rozlišení.![]()
scoopik píše:pseudomagick nemal som to stastie zazit takyto sok
netvrdim, ze je to stroj hodny dnesnej doby, ale myslim, ze v tej cenovke aj narocnejsieho potesi.
Rozhodne aj Android 5.1 nebola este na dnesnej urovni.
pseudomagick píše:Už vidím jak mě na ulici zastavuje jakýsi revizor s tím, abych mu dokázal, že hudbu,
kterou mám v DAPu mám legální.
martas38 píše:Další věc je, že jsou silné tlaky ze strany EU, aby bylo nelegální stahovat audiovizuální obsah v celé EU.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků