MartinV2018 píše:Tak co tedy vybrat? HiBy R6 (model 2020), Shanling M6 Pro nebo SR25? A nebo případně Shanling M8? Futura SE200 nebo HiBy R8 už je cenově dost vysoko.
Uvádíš ve svém příspěvku DAPy různých tříd.
Několik dní jsem pročítal recenze a poslechové dojmy a zvukově na tom bude nejlépe Shanling M8,
potom Futura SE200.
Recenzent z Porta-fi (Rusko) mi odpověděl na srovnání 2 nižších modelů, tedy AK Kann Apha vs Shanling M6 Pro.
"it's a matter of your preferences in sound. Alpha is more neutral, with a bit of A&K signature "liquid" mids, while Shanling is boosting emotions and dynamics to make sound more "fun"
Překlad: Záleží na tvých zvukových preferencích. Alpha je více neutrální s trochou "tekutého" podpisu (A&K vlastnímu) ve středním pásmu, zatímco M6 Pro má zvýrazněnou dynamiku a emoce, které činí zvuk zábavnější.
AK SR25 na tom bude hůře, než Futura SE200, neboť je to "základní level" .
SE200 je střední level a ani AK4499EQ mu do vyšší ligy moc nepomůže (z jednoho prostého důvodu).
O HiBy R8 a HiBy R6 (model 2020) jsem neuvažoval, neboť nemají 2,5mm balanced vstup.
-- 14. 5. 2021 23:59 --BabetakCZE píše:Za mě - Shanling M8.
Slyšel jsi ho?
-- 15. 5. 2021 00:04 --Určitě bych uvažoval (pokud jde o zvuk) o Shanlingu M8.
Kam ho ale v létě na cestě do práce strčím?
Výstupního výkonu na moje in-ery by bylo škoda, neboť tento DAP utáhne i velká sluchátka.
Celkově mi tedy nejlépe vychází Shanling M6 Pro (poměr zvuk-cena), který je lépe přenositelný.
Rovněž má lepší podporu výrobce a servis v ČR.
V recenzích nejeden audiofil tvrdí, že M6 byl výborný a M6 Pro ještě lepší.
Svým zvukem prý převyšuje cenu dražších DAPů.

Shanling M6 Pro má svou další modifikaci, tedy Shanling M6 21 (s dual Sabre ES 9038Q2M)
Recenze zde:
https://www.headfonia.com/shanling-m6-21-review/
Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5