pseudomagick píše:Pokud si ho koupíš v Profi-dj.cz, tak budeš mít v ceně záruku 3 roky.
Také jsem ho tam kupoval, ale ne takto levněji (za 15k).
Pokud jsi z Prahy, tak se můžeme sejít a můžeš si ten můj poslechnout, abys nekupoval DAP
bez předchozího poslechu.

Jasne, v profi-dj jsem kupoval sluchatka Senny

Ano jsem z centra, jdu napsat PM at se lepsi domluvime

Velice by me to potesilo, nekoho tak potkat kdo je takovej fanda
U me neni tak rozhodujici tech 15k nebo 25k, ale to zda to ma pak smysl, vzhledem k tomu na co a jak jsem zameren. Je to jako bys neco koupil a mel to za 100k klidne, ale nepoznam to, neocenim to.
Jen nemam moznost to nikde poslechnout a je mi fakt blby koupit treba DAP za 100 000 nejvyssi modely treba 2 kusy a potom to ruzne pojistene prevravni sluzbou posilat zpet s tim ze to vlastne nechci, pac jsem zjistil ze to asi nepotrebuju a nebo nepoznam
-- 12. 12. 2022 21:45 --martas38 píše:ripper6: Abych to vzal odzadu. Já tyhle hračky snad opravdu krom siláků Kann, iBasso DX300 a spol. považuju vhodné ryze k IEM, případně k přenosným sluchátkům na ven.
Většina DAPů vydrží dost málo, iBassa jsou v tomto úplně out a výdrž považuju za největší zbraň SR25.
Zvětšování je asi skrz displej. Jak jsem varoval před některými kompromisy SR 25, tak u něj je to displej. Naprostá nečitelnost na slunci (alespoň první verze) a nastavení věcí jako EQ je na tom pro mě nemožná tortura a to mám ruce malý jak ženská.
Otázka jak to 25Ω 100dB utáhne.
Když jsem z mp3 store nakupoval, tak jsem si psal s někým od nich a ten mi říkal, že u A&K není servis problém. Jak u jiných značek nevím. Ale lidi to posílají na pozáruční servis do Německa co vím. iBasso netuším.
Kann me fakt zaujal tim vykonem, to bude asi sila pro duchodce

Jen ta cihla, to asi na noseni do kapsy moc nebude
ibasso - dx50 / dx90 mam hodne rad pro svoji kompaktnost, dostacujici kvalitu zvuku, hw tlacitka a i ten mensi displey asi 2,6 mi az tolik nevadi, jelikoz mam take ruzne jako slecna

Plus menitelna baterie.
az 2TB pametovka je take plus. Mam 1TB.
Tohle je masakr... presne jak pises
"vydrzi malo", jenze ja bych napr ibasso dx320 nemel na doma, ale prave na ten venek treba do lesa / busu / vlaku. Vzhledem k tomu ze treba budu cestovat 15 - 20hodin, tak bych cekal, ze to neco vydrzi a ne ze to budu mit vecne pichnute na PoweBance ci el siti.
https://www.audigo.cz/Prenosne-audio/Hi ... X320-cernaPozor mam ted nove ten Astell 25 MK2 verzi. Ted az ctu, ze ma hrat lepsi nez tu co mas

Bohuzel, nemel jsem cas ji jeste pustit, takze ted potrebuji 3 dny nez ji trochu zkusim a poslechnu. Tom Store v PL levnejsi neni, spetl jsem si ji s tim Norma.
pozn.objednat si to umim, umim v ramci EU i ty veci poslat - reklamovat, ale za ty penize cekam ze nekde v EU ten servis je i pozarucni a ne ze to skonci stylem ze to nejde a mam to poslat nekam do usa/japonska kde to zadrzi celnicepozn.2: Astell 25 MK2 mam z Audigo levneji s tim ze je odzkousen, prohlidnut, takze nafkoukla baterka alespon na prvni pokus nehrozi + mohu vratit do 14dnu pokud by to bylo tak zle