jaký přehrávač do DAPu Shanling M3X

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Martin7577 20. 11. 2022 12:58

Ahoj všem, chtěl bych poradit jaký přehrávač použít v M3X jestli stačí integrovaný Shanling,Eddict Player a nebo použít zakoupený PowerAmp. Mam instalované oba akorát u PowerAmp se musí nebo alespoň si to myslím použít předzesilovač a nebo mi poraďte jak to mám nastavit. Hlasitost je hodně slabá. Gain mám na low. Nebo jestli mi někdo může poradit jak to doladit. Moc děkuji za odpovědi.
Martin7577
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod martas38 20. 11. 2022 19:47

Vždycky je nejpohodlnější používat vestavěný přehrávač. U Powerampu bude ta tichost v nastavení a řekl bych, že jeho schopnosti bys spíš využil, pokud bys k DAPu připojoval externí DAC. Vždycky jsem raději používal u DAPu nativní aplikace.
Eversolo DMP-A6-Chord Hugo Mscaler-Chord Qutest-Cayin HA-1A-Forza Noir Hybrid HPC-Meze Empyrean
Lotoo Paw 6000-Dunu Blanche-Campfire Solaris 2020
LG OLED65B9/Vero 4K+-Pioneer SX-S30DAB-Polk S55E, sub Polk HTS12
martas38
Pokročilý

Odeslat příspěvekod 4ceratops 20. 11. 2022 21:50

Ja jazdím na M3X na aplikácii HIBY MUSIC. Úprava zvuku prostredníctvom MSEB je pre mňa jednoduchá, návyková, nenahraditelná a vo veľkej miere "blbuvzdorná". Klasický EQ už preto vôbec nepoužívam. Výber softvérového prehrávača je vysoko subjektívna záležitosť, najlepšie je vyskúšať kľudne viacero kvalitných a zistiť, v ktorom sa "cítim" najlepšie.
4ceratops
Junior

Odeslat příspěvekod pseudomagick 21. 11. 2022 00:24

Mám v Shanligu M6 Pro PowerAmp a je dost návykový.
Gesta fungují bezchybně a načítá i obaly alb ve složkách.
Astell&Kern A&ultima SP3000, EE Odin, 64 Audio U12t, Astell&Kern AK300, Heco Ascada 2.0, Sennheiser IE8i, Harman Kardon Go+Play, Sony XDR-V1BTDB,Yamaha NX-5
pseudomagick
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Martin7577 22. 11. 2022 10:33

Tak Vám děkuji za odpovědi � zkusím to vyzkoušet a uvidíme.

-- 22 lis 2022, 09:44 --

Ještě bych měl jeden dotaz, koupil jsem si Shanling UA2 Plus s výstupem 3,5 a 4,4 výstupem abych měl něco i k telefonu, nainstaloval jsem si Eddict Player podle doporučení výrobce a v telefonu mám PowerAmp. Můžou se ty aplikace "tlouct"? Nastavení hi res v poweramp se mi podařilo na 32/384.A když si pustím muziku třeba v 24/192 tak kontrolka na DAC to ukazuje. A když přepnu na Eddict Player tak to signalizuje ve stejném formátu pouze 16/44 nevíte kde by mohl být zakopaný pes....
Martin7577
Kolemjdoucí