Ahoj,
pomalu mi dosluhuje FIIO M3 (sluchátkový konektor a nejspíš i baterka) a protože se obávám, že šance na "bastl" opravu nejsou valné (tipuju, že po rozložení už nemusí jít složit) se poohlížím po potenciální náhradě.
Má smysl nějak řešit "značky" - podle toho, co mi řekl kamarád, nemá tenhle model žádný hires ani nijak extra audio čip, ale mně vyhovuje. protože a) nemusím tahat telefon b) ovládání je na té malé lehké krabičce, co na telefonu vůbec nezávisí... Používat chci s drátovými sluchátky (Koss Porta Pro, venku / MHD), BT tedy neřeším.
Určitě chci microSD slot, spíš přemýšlím, zda mi něco přinese koupě v ČR "značek" typu Sencor / Orava, nebo jestli se na to mám vykašlat a vzít klidně "noname čínu" z Aliexpressu - např.
RUIZU X69
https://vi.aliexpress.com/item/10050059 ... ry_from%3A
jestli ten zvuk bude +/- jako běžný telefon / MP3 player a mám se leda strachovat o opotřebení baterky a tlačítek, přičemž to druhé mi nekryje ani záruka v ČR...
Nebo jestli jít do něčeho ala XDuoo - že lossless nepotřebuju (asi mi v pohodě stačí podpora MP3), ale třeba za tu cenu bude lepší mechanické zpracování....
Máte někdo zkušenost?
díky