Iriver - co na ně říkáte?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod [ELITE]Roger 13. 4. 2005 14:17

Co ine povedat, nez ze moj H320 nevymenim za nic :-P
Well, funny lazy man
[ELITE]Roger
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _BAZ_ 13. 4. 2005 21:56

taky sou s iriverem desny problemy co se tyce komunikace s PC. V jednom shopu sem videl mnoha strankovou diskuzi nastvanejch (slaby slovo) lidi co do iriveru nemohli dostat zadny mp3 protoze jim to s PC nefachalo. Mass storage device ani tuk... vetsinou se lidi dostali k nejakymu reseni (upgrade firmwaru) ale za ty trable jak mi potvrdil i prodejce to asi nestoji. Pokud mate stesti a vse funguje tak je to urcite dobra vec, ale kdo vam to zaruci. Pritom o problemech u jinejch firem vubec nevim a navic ostatni sou lacinejsi
_BAZ_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dave.6 13. 4. 2005 22:22

No dle mého názoru jsou přehrávače iRiver ty nej... Může se stát že narazíte na špatný kus, ale větsinou to tak nebýva... V mem okoli je ma dost lidi at uz CD/mp3 nebo flash nebo HDD a nesetkal jsem se jeste s nejakou reklamaci...
Ale každý ma jiný vkus a taky množství peněz... :D
Sony Ericsson W810i + 4 gb karta Memory Stick PRO Duo
Dave.6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod lachta 13. 4. 2005 23:14

Mám iRiver M-150 a naprostá spokojenost. Říká se, že iRiver a Sony jsou to nejlepší mezi mp3many.
lachta
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Speeddy 21. 4. 2005 20:20

Já jsem na ně slyšel taky jen a jen chválu ale kuli jejich zásadní nevýhodě - ceně - si to nemůžu dovolit... Objednal jsem si Creative MuVo V200, 1 GB a doufam že budu spokojenej....
Speeddy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Koby 22. 4. 2005 06:40

Tak jak sem tady řikal že se mi strašně seká, tak už to najednou přestalo:-) Stačilo vyměnit RW Gigamsater, šit já vim, za Verbatim a vpohodě. Zajímavý je, že sem to už ale zkoušel několikrát a sekal se pořád. Zkoušel tedy za jiné značky než Verbatim. Ted naprostá spokojenot, eště ta baterka..:-( O těchto přehrávačích je známo, že sou strašně citlivý na média, stačí sebemenší škrábanec a nehraje to..:-( Ale jinak Ok
Mazda MX5 NC1 2.0i expression - Bilstein podvozek, samosvor LSD, 6kvalt, xenony, Bose sound, Keyless systém, kůže + výhřev atd.. = opravdová RADOST Z JÍZDY
Koby
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod cicobasket 22. 4. 2005 07:49

Mam relativne starej iFP-380T a mohu rict - no proste parada. Jestli mi nekdy odejde tak pujdu urcite do iRiveru znova. Je to sice kapanek drazsi, ale vyplati se to. Je pravda, ze sem sluchatka musel menit, protoze se k tomu chovam dost nekdy 'brutalne', ale pristroj jako takovy je v pohode. Mel jsem sice strach, ze mi brzo odejde krizovy ovladani, ale v je to dobry, vsechny ostatni mechanicky casti jsou v skoro jako novy. iRiver muzu jenom doporucit..
Jseš si opravdu jistý, že bys tuto informaci nenašel v google.com ?
No (f)lame wars, pls.
Špatná stránka Internetové komunikace je ta, že si někteří lidé pod rouškou skryté identity myslí, že se mohou chovat jako doma ve chlívku....
cicobasket
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod culter 25. 4. 2005 22:41

Sama chvala na iriver. Urcite opravnena, sam som chcel kupit 790ku, az do doby, nez som narazil na iaudio 5. Je sice drahsi ako iriver, ale je mensi, ma 2x vacsi displej a 2x jogdial. Este musim zohnat koss porta pro a za rok nebudem pocut ani salvu z kanona..
culter
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod [ELITE]Roger 26. 4. 2005 10:30

culter píše:Este musim zohnat koss porta pro a za rok nebudem pocut ani salvu z kanona..
Ked uz sme pri sluchadlach, nie ze by som sa xcel chvalit, ale http://www.sennheiser.sk/produkty/sluchadla/dj/hd_280_silver.html - tieto pouzivam a mozem potvrdit, oklny zvuk tlmia squelo :-)
Well, funny lazy man
[ELITE]Roger
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 27. 4. 2005 01:05

Je jsou fakt dobrý. :) Nevidím v nich žádnej problém.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod Bilardos 30. 4. 2005 07:22

I já musím napsat, že jsem s iRiverem velice spokojený. Mám ifp 890 a no problém. Používám jej dost jako diktafon a šlape opravdu bez výhrad.
Takže jediné, co lze iRiveru vytknout je cena :-(
Bilardos
Junior

Odeslat příspěvekod jech 4. 5. 2005 21:39

iRiver mám - iMP-350 SlimX. Skvělý MP3 discman. Dneska iRiver vaří z dobrého jména které si kdysi udělal, přestože jeho přehrávače už dávno nejsou tak dobrý jako bejvaly. Sice do toho mýho discmana dodělali podporu pro OGG Vorbis, ale njenom do 160 kbps. Jejich PMP1x0 byl vysloveně propadák. H3x0 jsou pěkný přehrávače, ale údajně mají plno problémů s firmwarem. Radši bych si počkal, až se k nám dostane X5 od Cowonu (iAudio, u nás asi Emgeton).
Jinak za absolutní špičku v multimediálnich přehrávačích považuju momentálně i-Station PMP1000. Má širokou podporu různych kodeků a plno nadstandardnich funkcí. Akorát 13.000 Kč neni zrovna málo a v USA, kde by byl levnější, se neprodává.
Pro nejnovější informace o přenosnych přehrávačích doporučuju navštívit http://www.dapreview.net/news.php Už se objevujou první kousky s Linuxem a to bude potom paráda.

Vláďa
jech
Junior

Odeslat příspěvekod Dave.6 5. 5. 2005 14:23

jech píše:H3x0 jsou pěkný přehrávače, ale údajně mají plno problémů s firmwarem... Vláďam/quote]

no tak ti nevím mám iriver h-320 a nesetkal jsem se ani s jedinym problemem... dlouho jsem se rozmyslel ktery hdd mp3 prehravac je nej a vyhral to prave tento...nemuzu si stezovat. Kdybych porad mel cekat az prijde tamten vyrobek nebo zase tamten tak to bych mohl cekat do nekonecna...(a hlavne bude pekne vysoka cena u tech novych modelu) - ale to uz je asi vec kazdeho (no a mozna taky vec penez :) ) David
Dave.6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jech 5. 5. 2005 16:58

Dave.6> Právě že třeba ten mnou zmiňovanej i-Station je za podobný prachy jako iRiver 340 (má sice jenom 30 GB disk, ale je taky o něco levnější). Funkcema se to ale nedá srovnat. Podpora TV-OUTu, MPEG-1/2/4 videa, AAC a AC3 pro zvuk. Touch screen display. Vestavěnej reprák a umí i všechno to, co iRiver. Navíc má prej výbornou kvalitu jak zvuku tak i videa.
Těžko soudit, když je nemůžu vedle sebe porovnat, ale podle funkcí dostanu od i-Station za stejně peněz daleko lepší přístroj. iRiver kdysi takhle začínal, teď jim podle mě přerostla sláva přes hlavu a už se tolik nesnaží. Bejvali tahounama v technologiích a podpoře všeho možnýho, ale to už teď převzaly menší a dravější firmy.
Ale je to jenom muj názor.

Vláďa
jech
Junior

Odeslat příspěvekod Dave.6 5. 5. 2005 17:51

jech > jasny tak v tomhle treba s tebou souhlasim... je pravda ze iriver treba tu PMP serii pekne zmrvil tim (ne)podporovanim vseho co se da... :) ale ja mam svou H-320 a jsem spokojen... taky vec nazoru...
Dave.6
Kolemjdoucí

Předchozí stránkaDalší stránka