Přehrávač s velkou flash - doporučíte?

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod bigdoc 11. 4. 2005 10:36

Chci si koupit přehrávač s velkou flash pamětí, jde mě o kvalitu přehrávání (různé "fičurky" nejsou důležité); jaké máte zkušenosti, co doporučíte?
bigdoc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod _BAZ_ 11. 4. 2005 21:34

pri dnesnich cenach bych se dost rozmejslel mezi flash nebo prehravacem s HDD. Za sest- sedm tisic uz se da sehnat prehravac s 10GB diskem nebo za skoro stejnou cenu mensi vec co ma 1GB. Ja mam Enoxe a sem spokojen. Na pul giga se vejde dost muziky aby ste mel co poslouchat i na dlouhy cesty, nicmene diskovy sou taky v pohode. Zalezi na tom jestli vyzadujete miniaturni rozmery... Az nekdo nacpe mirkodrive disk do prehravace bude to asi solidni kombinace. Dalsi dulezita vec je vydrz baterky. Flashe hrajou kolem 20 hodin vpohode (muj na jednu AAA baterii- kdyz si jich date do kapsy 4, nemuzou vam za tejden dojit, pripadna koupe je taky bezproblemova). Nevim jak u HDD prehravace. Ale na baterky nebejvaj. NAvic ten disk se musi tocit takze z toho vyvozuju mensi vydrz a vetsinou nemoznost vymenit akumulator nebo vymenit ale ten nebude nejlevnejsi.
_BAZ_
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Karm 12. 4. 2005 05:45

Taky jsem se rozhodoval že koupím flashový,nakonec to ale vyhrál disk.(větší kapacita,..)
jen doplním _baz_ovy informace:
Mám Creative Nomad Jukebox 2 s 10GB HDD a vydrží mi hrát na Li-on baterku 3,7V/1700MAh cca 16 hodin.(bez zapnutých EAX efeků a podobných věcí).Ten disk se netočí stále,jen se jednou za čas roztočí,načte do cache paměti a zase se zastaví.Je to dobré na cesty že můžeš mít celou svou hudební knihovničku u sebe....ZAse na druhou stranu je pravda že jsou o trošku větší a pokud to máš na sporotvní aktivity tak nevhodné,protože disk těmi otřesy docela trpí....Je pravda že náhradní akumulátor nepatří k nejlevnějším(je to docela atyp,ale dá se objednat a stojí kolem 1000).
Karm
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod funkyhugoboss 12. 4. 2005 10:00

co takhle iPod Suffle 1GB, koukni na http://www.mujipod.cz
funkyhugoboss
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod ota_schon 12. 4. 2005 10:27

pokud nekdo trv na flashce, tak ty flashove ipody jsou opravdu zajimave, docela mile, jak konkurence schopne jsou. osobne byhc ale vzal nejaky prehravac s malym diskem, treba rio carbon nebo starsi Rio Nitrus.
redaktor Živě.cz
ota_schon
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Standa99 12. 4. 2005 12:01

http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=79186

MP3 přehrávač Creative MuVo V200 1 GB, FM, diktafon, MP3/WMA, USB2.0, 5x EQ, ID3 tag, LCD 31g bez bat., výdrž až 15h

4 200,- Kč
Standa99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod bigdoc 12. 4. 2005 20:25

Standa99 píše:http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?akc=2&mnu=2&zob=2&pol=360&zbo=79186

MP3 přehrávač Creative MuVo V200 1 GB, FM, diktafon, MP3/WMA, USB2.0, 5x EQ, ID3 tag, LCD 31g bez bat., výdrž až 15h

4 200,- Kč0/quote]

Díky, to muvo se mě moc líbí, koupím si ho. DOufám, že nebudu zklamanej. Jinak jsem ještě našel že jej mají lacinejš na
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... ON200-1024

asi o stovku než píšeš.
bigdoc
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Standa99 13. 4. 2005 05:30

bigdoc píše:
Standa99 píše:http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?akc=2&mnu=2&zob=2&pol=360&zbo=79186

4 200,- Kč0/quote]

Díky, to muvo se mě moc líbí, koupím si ho. DOufám, že nebudu zklamanej. Jinak jsem ještě našel že jej mají lacinejš na
http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Type=S ... ON200-1024

asi o stovku než píšeš.k/quote]

Pozor ta cena na Cybexu je bez DPH
Cena s DPH 4.831,-
Standa99
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod jarek! 13. 12. 2005 21:49

ahoj,docetl jsem se ze mas Creativ nomad jukebox 2.Slysel jsem ze je to velice dobry a vykonny mp3 prehravac.Nakytla se mi nahodna koupe,tak jsem ji vyuzil,ale ma ti jeden hacek.Baterie je prazdna,a ze site se mi nenabiji.Jak to prosim funguje.Diky moc!!!
jarek!
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod davidak 14. 12. 2005 09:11

jarek! píše:ahoj,docetl jsem se ze mas Creativ nomad jukebox 2.Slysel jsem ze je to velice dobry a vykonny mp3 prehravac.Nakytla se mi nahodna koupe,tak jsem ji vyuzil,ale ma ti jeden hacek.Baterie je prazdna,a ze site se mi nenabiji.Jak to prosim funguje.Diky moc!!!

Co já vim, tak se všechny Creativy nabíjely po připojení do USB zapnutýho počítače, měl bys to pak poznat podle signalizace nabíjení..
davidak
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 3xP053r 21. 12. 2005 17:40

jarek! píše:ahoj,docetl jsem se ze mas Creativ nomad jukebox 2.Slysel jsem ze je to velice dobry a vykonny mp3 prehravac.Nakytla se mi nahodna koupe,tak jsem ji vyuzil,ale ma ti jeden hacek.Baterie je prazdna,a ze site se mi nenabiji.Jak to prosim funguje.Diky moc!!!

No, vraj maju niektore Creativy s tymto problem, ide o to, ze prehravac vystavi baterku prilis moc a potom to odmietne nabijaci obvod nabijat (zrejme je to ochrana pred vytecenim az exploziou baterky - lithiove clanky su strasne citlive na prilis nizke alebo vysoke nabitie). Ak je toto tvoj pripad a baterka proste neexla, tak sa to da spravit tak, ze proste baterku napevno nachvilu pripojis k zdroju napatia (rozumnej hodnoty; pozor na polaritu!!!) a potom ju das normalne nabit do playera, ale treba dat pri tom OBROVSKY pozor, baterka moze skutocne buchnut. Pripadne sa to da este tak, ze budes chvilu rychlo pripajat a odpajat player k adapteru (ak nabija automaticky po pripojeni adapteru, inak to asi moc nepomoze), potom skusis dat nabit normalne...

Poucenie na zaver: zariadenia pouzivajuce lithiove clanky sa skutocne nemaju po vycerpani baterie opakovane zapinat, toto je jeden mozny efekt....
3xP053r
Junior