Creative Zen Micro

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod Speeddy 16. 4. 2005 17:00

Máte někdo zkušenosti s přehrávačem Creative Zen Micro (5GB HDD)? Zajímá mě hlavně kvalita zvuku, výdrž akumulátoru (někde jsem četl že po měsíci užívání se z proklamovaných 12 hodin zmenší zhruba na 4 hod - je to pravda?), příp. další zajímavé postřehy z praxe (např. jsl vyhovuje váha a rozměry, atp.). Díky moc za rady
Speeddy
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod miso(smazano) 16. 4. 2005 19:21

skus sa pozriet na rio carbon. mam ho uz dva mesiace a je super.
miso(smazano)
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Dave.6 17. 4. 2005 01:17

nemá cenu kupovat nějake šunky... připlať si a kup si irivera nebo iaudio na ty nic nemá... u mě vyhrál iriver kvůli usb hostu a že má barevný display... ale je to jen na tobě... :)
Sony Ericsson W810i + 4 gb karta Memory Stick PRO Duo
Dave.6
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod IcemanCZ 21. 4. 2005 11:11

Ja mel 3roky 20gb NOMADA JUKEBOX III naprosto sqela a vyborna vec byl jsem moc spokojen...
Jen mi ted odesel a nelze to nikde v CR opravit
Jedna se o poskezeni sluchatkoveho vstupu kdyby nekdo vedel kde se to da opravit popripade mel nekdo nefunkci Nomad Jukebox III na prodej za par penez budu rad diky
Thomas Alva Edison je chlap kvůli kterému musíme dělat na tři směny.
IcemanCZ
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod skovo 10. 5. 2005 22:29

Ja ho mam cca. 3 mesiace a som s nim spokojny. Vydrz zial neni 12 hodin (test bol robeny na 4 minutovych 128kbs MP3 skladbach) V reale ked to pouzivam mi to vydrzi takych max. 7-8 hodin, este som ale neskusal nechat ho bezat od nabitia do vybitia baterky v kuse. Raz sa mi stalo, ze mi prehravac pocas noci vybil baterku (bola plno nabita) ale inac ziadne problemy. Zvuk je podla mna super a aj dodavanes luchatka su celkom fajn, aj ked v pravom uchu mi sluchatko dobre nedrzi (to bude ale asi mojim uchom :)
MSI Delta K7N2 nForce2 Ultra, AMD Athlon XP Barton 2600+@3200++ (1916@2243),1.65V@1.7V,FSB166@195,ram AM1 2x256 + 1x512(3-4-4-8 )=1024 dualchannel 400Mhz@390Mhz (2.5-3-3-7),Transcend Radeon 9800 Pro 378/338@400/372
skovo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 11. 5. 2005 00:25

má to MassStorage? Nekde jsem cetl ze to nema MassStorage..
Bych bral radši RioCarbon Nebo Mpio HD.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod skovo 12. 5. 2005 18:54

Co myslis presne pod pojmom MassStorage? Ak myslis, ze to pripojis v operaku na USB a ono ti to rozpozna ako pevny disk kde mozes okamzite bez pouzitia akehokolvek softu kopirovat tak to zial nie. Aj ked su pre ten prehravac dva druhy firmwaru. Jeden, s ktorym mozes kopirovat len za pouzitia prilozeneho softu, alebo druhy, ktory podporuje woknacky Media Transfer Protocol (MTP), s ktorym mozes priamo na prehravac kopirovat ako keby si pripojil prenosny HDD, ale potrebujes Windows Media Player 10. Ja pouzivam k prenosu dat ten soft, lebo obycajne kopirovanioe ma jednu nevyhodu a to totiz ked skladby nakopirujem a chem prehrat v prehravaci, ten cerpa informacie o skladbach s ID3 tagov, takze pokial ich nemas poriadne z tagovane (co ja nemam) tak mi to nacita uplne nahovno, s inym poradim ako normalne. TO je jedna vec ktora mi vadi na tomto prehravaci, lebo ja mam vacsinu MP3jek nazvanych sposobom: 01_nazov skladby,02_ ..., a chcel by som aby to proste ten prehravac nacital podla znakov (tak ako to viem moj CD MP3 prehravac) Tym padom by bolo poradie skladieb spravne. Tak proste pouzivan na kopirovanie prilozeny soft, pomocou ktoreho sa daju ID3 tagy masovo upravit pri kopirovani do prehravaca a poradie je potom spravne. Info o firmwaroch najdes tu http://www.nomadworld.com/downloads/fir ... +Zen+Micro
MSI Delta K7N2 nForce2 Ultra, AMD Athlon XP Barton 2600+@3200++ (1916@2243),1.65V@1.7V,FSB166@195,ram AM1 2x256 + 1x512(3-4-4-8 )=1024 dualchannel 400Mhz@390Mhz (2.5-3-3-7),Transcend Radeon 9800 Pro 378/338@400/372
skovo
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod 3lemen7 18. 5. 2005 20:38

tenhle ZEN se mi kua libi :)... Az budu mit nejaky love tak o nem budu dost vazne uvazovat... Priplacet si 2x tolik za irivera nehodlam, barevnej displej u mp3 prehravace fakt nepotrebuju... Spis mam u toho Creativa strach o ten HDD, jak dlouho vydrzi.? Jaky vyrobci tam vlastne davaj ty hdd?
3lemen7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 20. 5. 2005 01:50

no Creative hardiskovej bych opravdu nebral. Nikde mi ho nedoporučili a servis je slabej.
Jinak bych si taky nekoupil HDD kterej by nemel plnou podporu Mss Storage. Je to na Vás, ale do tohoto bych rozhodně nešel.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod 3lemen7 20. 5. 2005 21:55

tOplOaDer píše:no Creative hardiskovej bych opravdu nebral. Nikde mi ho nedoporučili a servis je slabej.
Jinak bych si taky nekoupil HDD kterej by nemel plnou podporu Mss Storage. Je to na Vás, ale do tohoto bych rozhodně nešel.
3lemen7
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Lukáš Mach 20. 5. 2005 22:40

No, nevim, tahle recenze mi prijde spis divna (nemyslim to ani ve zlem, ani v dobrem) nez dobra. Jinak bracha ma Emgeton, je pekne maly, coz je IMHO skoro nejdulezitejsi.
I still trust Half-blood Prince.
Lukáš Mach
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Mim0 20. 5. 2005 23:12

A co terba Sony NW-HD5 20gb.http://www.pixmania.com/cz/cz/99740/art ... 20-g.html#
Zda sem mi, ze na tom nebude vubec spatne.Rozmery, doba hrani(40h), i design.Cena neni tak strasna.Zatim v tom nevidim zadnou chybu.Byl bych rad kdyby me to nekdo pripadne vyvratil.Sice jeste neni v CR,,,ale nejaky info by se hodilo
Mim0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod tOplOaDer 21. 5. 2005 02:45

3elemen7: NO hele chches konkretni? .. Jestli ano napis cenu doporucim.. Osobne mam Mpio, a jsme s nim plně spokojenej. Takze bych doporucoval bud Mpio, nebo Sony,IAudio, Rio, i THomson..Je toho víc. Ale Creativy bych z hlediska neplné podpory Mass Storage a vysoke poruchovosti a nedostatecnemu v CR nebral.
tOplOaDer
Mírně pokročilý

Odeslat příspěvekod djlooper 21. 5. 2005 13:00

Možná bych si něco připlatil a zkusil např. MPIO HD200 5 GB,
podporuje navíc OGG, má Line-in vstup, dá se k tomu
přikoupit dálkové ovládání....
http://www.alzasoft.cz/ImageWrite.asp?CO=JV284-3&FL=4
http://www.alzasoft.cz/DetailPage.asp?D ... d=18843093
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Další stránka