Pomozte mi vybrat mp3 prehravac...please[uz sem ho vybral..]

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod spirit 19. 7. 2005 12:03

Zdravim,o5 zas ja...uz mi ho konecne poslali:)...ale nak sem ztratil duveru k 123mp3 :? ...ale obchodu je spusta ,ze..:))...mno zazitky ani popisovat nemusim uz to tu je celkem dost krat napsane...
jen jsem cekal trochu vic od tech original sluchatek...(ale originalni sou originalni bohuzel)...Ted bych chtel poradit jake sluchatka koupit k tomuto prehravaci..pohodlne aby dobre sedely v usich a hlavne mely dobry zvuk:)..Co treba Sehnheisry 350??nebo mi prosim nejake poradte...ale za rozumnou cenu jo?? :) ......Zatim SPiRiT
spirit
Junior

Odeslat příspěvekod vratu 19. 7. 2005 12:10

jakej typ sluchátek, a co je rozumná cena? :mrgreen:

Teďka ve Stuffu psali o Sennheiser PX100 - Otevřená dynamická sluchátka. Vývážený a přirozený zvuk. dostanete za dobrou cenu ještě lepší kvalitu ;) cena 1150,-

Obrázek
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spirit 19. 7. 2005 12:32

mno nejlepe asi pecky...(vetsinou to pouzivam na kolo)...a ta cena asi tak do 600-700kc??
spirit
Junior

Odeslat příspěvekod Saker 19. 7. 2005 12:51

No, na N200 by som zabudol...
Je to tak balene ze si ho vyskusat nemozes a ja som si ho kupil, vsetko ok, len to trochu nastve ze pri podsvietenom display to bzuci...
ano, bzuci a hoci niekto to opisuje ako slabunke, niekto ako silne, vadi to. Ked pocuvas vecer v posteli a nechces ohluchnut(nemas to prilis nahlas), tak to bzucanie pocujes. Na ucili, kde je hluk a tak to mas hlasnejsie si to zase ani nevsimnes. Nastastie sa to podsvietenie da vypnut.
A najhorsie je, ze nie kazde Muvo to robi...takze niekomu bzuci, niekomu nie. Inak som s nim spokojny.
Saker
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod vratu 19. 7. 2005 12:52

No já mám Sonáky a hrajou pěkně... jsem s nima spokojenej. Teďka jsem koukal do shopů... v tvý ceně jsou asi tyhle ;)

http://www.audioexpert.cz/dt/?c=10344

anebo jukni na http://www.patro.cz

kategorie Elektronika a pak sluchátka ;)

Já bych bral sony
KEEP SMILING !!! :mrgreen:
vratu
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spirit 19. 7. 2005 13:41

Saker: jj diki za rady,ale ja uz prehravac mam...Enoxe...ty creativy som vyradil hned nazacatku....ale diky..

vratu: jj dik za odkaz ...este skusim pohledat neco...

jinak klidne piste sve napady jeste dik...
spirit
Junior

Odeslat příspěvekod djlooper 19. 7. 2005 15:07

vratu píše:Obrázek

Možná tyto pecky KOSS THE PLUG (jak to tu dával Vratu) - ještě adresa, např.:
http://alzasoft.cz/DetailPage.asp?DPG=4 ... d=18843602
Dají se zapíchnout hodně do uší tak, jsou u toho náhradní gumy i s jiným tvarem (váleček, hranol - aspoň jsem to viděl kdesi v obchodě)
Nevím jak hrají - ale psalo se tu někde, že jsou good - a KOSSY jsou většinou hodně basové. Jinak pecky od SENNHEISER jsou určitě taky dobré, ale pravděpodobně budou mít podobný zvuk jako ty u Enoxe - volil bych něco basovějšího...
Ještě něco tady:
http://forum.pauza.cz/viewtopic.php?t=3 ... sc&start=0
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod spirit 19. 7. 2005 15:26

jj,jeste se kouknu na ten odkaz...ty origoš luchadla maji takovy podivny ten zvuk...malo basu a vic stredu a vysek..musim to s ruznyma sluchadlama vyzkouset primo s tim prehravacem...jinac Kossy jsou kvalitka a Sehnheiser taky....jeste uvidim jakou znacku vubec budu brat...SEhneisery sou myslim levnejsi nez Koss...(zalezi jake no...)
spirit
Junior

Odeslat příspěvekod spirit 27. 7. 2005 15:39

jej,tak ete nemam ty sluchadla ale to ted neni dulezite,protoze player nejde :cry: ...kdyz zmacku play(abych ho zapl) tak jen blikne podsviceni a konec...nic vic nejde :cry: ..uz sem psal do emgeton fora a tam ete nikdo nenapsal-to me fakt stve!!...myslim ze ho budu reklamovat-v zaruce je tak co.... :twisted: ...

chtel sem se zeptat jestli nekdo nemel stejny problem s timto playerem(enox -emx-830)????dik za odpovedi....zatim nazdar
spirit
Junior

Odeslat příspěvekod finchos 27. 7. 2005 15:48

spirit: zkontroluj jestli nemas zaplej lock klaves
finchos
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spirit 27. 7. 2005 19:21

finchos píše:spirit: zkontroluj jestli nemas zaplej lock klaves

heh,takovy lamak nesem....i kdyz jsou klavesy zamknute tak to napise holding...ale me to jen blikne to podsviceni a nic vic...na displeji nic...proste is dead :evil: a to ho nemam skoro ani dva tydny :cry:
spirit
Junior

Předchozí stránka