Prosím poraďte mi nějaký MP3 přehrávač

MP3/MP4 přehrávače, přehrávače videa, přenosné DVD přehrávače

Moderátor: Moderátoři AVMania.cz

Odeslat příspěvekod spirit 14. 6. 2005 13:31

kup si X2 a pak mi rekni jak hraje :lol: ...
spirit
Junior

Odeslat příspěvekod djlooper 14. 6. 2005 14:08

Mě zatím X2 hraje dobře... :D
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod Mim0 14. 6. 2005 14:22

Axell píše:
RabbiT píše:Za ty penize jedine toto http://www.mp3store.cz/dt/?c=56634

Hmm.......dobrý šroťák
Mim0
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spirit 14. 6. 2005 14:29

djlooper píše:Mě zatím X2 hraje dobře... :D-/quote]

qvalitni sound??? :?:
spirit
Junior

Odeslat příspěvekod djlooper 14. 6. 2005 15:01

Spousta nastavení možností zvuku, kvalitní zpracování + doplňky, dostačující sluchátka (pro mně), český firmware...(s přihlédnutím k ceně dobrá volba)
Naposledy upravil djlooper dne 14. 6. 2005 15:09, celkově upraveno 1
///|||||\\\
8(¨°/.°¨)8 .......... < iRiver T60 4GB + Sennheiser PX 100 >
(---------) .......... < Samsung S7350 Ultra S >
......................... < Samsung LCD LE40A756 + 2.1 HT-X720T + PlayStation 2 >
djlooper
Junior

Odeslat příspěvekod AndrewJ 14. 6. 2005 15:05

Minidisk... jedině :) s technologií Hi-MD nemá chybu
AndrewJ
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 14. 6. 2005 18:04

djlooper píše:Mě zatím X2 hraje dobře... :D-/quote]
A mě bude,doufám, během pár hodin (dnů) taky. Btw, pak vám řeknu, jak zní Cradle of Filth a Nightwish na X2 v kombinaci se sluchátky Koss KSC-50...
Higgi
Junior

Odeslat příspěvekod BTD 14. 6. 2005 18:56

Tak jsem se konečně rozkýval, byl jsem rozhodnut pro X2 na 99%, ale jakmile jsem v Carrefouru objevil ENOX za 3390,- s DPH neměl jse už sílu odolávat:) Včera jem ho koupil, tak se s ním zatím seznamuji. Zatím jsem nenarazil (i přes mou technickou kriplitidu) na žádný problém. Snad jen na ten zvuk bych měl větší nároky, ale na tu bídu:) Ještě si pohraju s nastavením (přednastavené polohy EQ nic moc). Celkově jsem spokojen, můžu doporučit. Až se s ENOXíkem sblížíme, hodím echo.
BTD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spirit 14. 6. 2005 20:15

BTD píše:Tak jsem se konečně rozkýval, byl jsem rozhodnut pro X2 na 99%, ale jakmile jsem v Carrefouru objevil ENOX za 3390,- s DPH neměl jse už sílu odolávat:) Včera jem ho koupil, tak se s ním zatím seznamuji. Zatím jsem nenarazil (i přes mou technickou kriplitidu) na žádný problém. Snad jen na ten zvuk bych měl větší nároky, ale na tu bídu:) Ještě si pohraju s nastavením (přednastavené polohy EQ nic moc). Celkově jsem spokojen, můžu doporučit. Až se s ENOXíkem sblížíme, hodím echo.s/quote]

jj pak se pochval....
spirit
Junior

Odeslat příspěvekod BTD 21. 6. 2005 17:36

Zdravím, co se týče ENOXE, nemám zatím důvod si stěžovat, po nastavení EQ to hraje celkem obstojně (na flashku), na original baterku to hraje od té doby co jsem to koupil téměř každodenně, výhodou je jeho miniaturnost, už bych si težko zvykal na větší. Spousta možností nastavení a blbinek, které normální uživatel nevyužije. O jednoduchosti ovládání svědčí i fakt, že jsem se ho naučil celkem snadno obsluhovat i já, kterýžto zásadně nečtu manuály:) Moc se nespoléhejte na odbornou radu prodejců, v 99% nemají nejmenší potuchy co vůbec prodávají. Přeji hodně štěstí při výběru.
BTD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod BTD 21. 6. 2005 17:57

Ještě k tomu proč je v Carefouru tak slevněný, nejde o vadnou sérii atd jak jsem slyšel, ale firma, ktrá jim měla dodat objednanou zásilku jiných přehrávačů nedodržela termín a musela jim jako náhradu poskytnout ENOX se slevou.
BTD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod spirit 21. 6. 2005 18:25

jj,takze spokojenost sama... :) ..ja si asi taky koupim ENOXE...tak potom taky dam vedet....zatim spir....
spirit
Junior

Odeslat příspěvekod BTD 21. 6. 2005 19:03

...tak ta baterka není nekonečná...právě se mi vybila :) ale musím říct, že jsem ji nešetřil :))
BTD
Kolemjdoucí

Odeslat příspěvekod Master74 22. 6. 2005 22:47

Hele chtel jsem se optat jak je to s tema kartama?(interni,externi)Jestli muzu dokupovat atd.,nechci si koupit player s pameti 512,aby za rok chvili byly modely s 2gb a ja to nemohl upgradnout.Dik
Směj se, svět se bude smát s tebou.Plač a budeš plakat sám.
Laugh and the world Laughs with you.Weep and you weep alone.
Useora, onsesangi neowa hamkke useul keosida.Ureora, neo honja ul keosida.
Master74
Junior

Odeslat příspěvekod Higgi 22. 6. 2005 23:04

Master74 píše:Hele chtel jsem se optat jak je to s tema kartama?(interni,externi)Jestli muzu dokupovat atd.,nechci si koupit player s pameti 512,aby za rok chvili byly modely s 2gb a ja to nemohl upgradnout.Dik
Pokud koupíš přehrávač,který podporuje paměťové karty,tak je tam můžeš dávat až do velikosti,kterou přehrávač zvládne naadresovat. To se dovíš u každého modelu zvlášť. Pokud si koupíš přehrávač s interní flash pamětí bez slotu na karty,upgradovat se nedá.
Higgi
Junior

Předchozí stránkaDalší stránka