Moderátor: Moderátoři AVMania.cz
Axell píše:RabbiT píše:Za ty penize jedine toto http://www.mp3store.cz/dt/?c=56634
Hmm.......dobrý šroťák
A mě bude,doufám, během pár hodin (dnů) taky. Btw, pak vám řeknu, jak zní Cradle of Filth a Nightwish na X2 v kombinaci se sluchátky Koss KSC-50...djlooper píše:Mě zatím X2 hraje dobře...-/quote]
BTD píše:Tak jsem se konečně rozkýval, byl jsem rozhodnut pro X2 na 99%, ale jakmile jsem v Carrefouru objevil ENOX za 3390,- s DPH neměl jse už sílu odolávat:) Včera jem ho koupil, tak se s ním zatím seznamuji. Zatím jsem nenarazil (i přes mou technickou kriplitidu) na žádný problém. Snad jen na ten zvuk bych měl větší nároky, ale na tu bídu:) Ještě si pohraju s nastavením (přednastavené polohy EQ nic moc). Celkově jsem spokojen, můžu doporučit. Až se s ENOXíkem sblížíme, hodím echo.s/quote]
Pokud koupíš přehrávač,který podporuje paměťové karty,tak je tam můžeš dávat až do velikosti,kterou přehrávač zvládne naadresovat. To se dovíš u každého modelu zvlášť. Pokud si koupíš přehrávač s interní flash pamětí bez slotu na karty,upgradovat se nedá.Master74 píše:Hele chtel jsem se optat jak je to s tema kartama?(interni,externi)Jestli muzu dokupovat atd.,nechci si koupit player s pameti 512,aby za rok chvili byly modely s 2gb a ja to nemohl upgradnout.Dik
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků